Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!
Moderator: Czech Moderators
Re: Milkov cup I. - FINÁLE - FC Trabant vs Fc Mantel
Milko, co mi to děláš? Rozhodčí tragický a opět venku. No nic, budeme věřit, že neudělám divizi A ostudu a podaří se mi pohárek získat. Navíc by si stejně s bráchou nevydržek, kdyby vyhrál tvůj turnaj 

-
- Member of the Soccer Project Association
Co může být pro tebe za tragického píšťalku..mantel wrote:Milko, co mi to děláš? Rozhodčí tragický a opět venku. No nic, budeme věřit, že neudělám divizi A ostudu a podaří se mi pohárek získat. Navíc by si stejně s bráchou nevydržek, kdyby vyhrál tvůj turnaj

Co má říkat chudák Dajo...

JPD - B.3
-
Tragickej = mírnej (pro MantelíkaAtaner wrote:Co může být pro tebe za tragického píšťalku..mantel wrote:Milko, co mi to děláš? Rozhodčí tragický a opět venku. No nic, budeme věřit, že neudělám divizi A ostudu a podaří se mi pohárek získat. Navíc by si stejně s bráchou nevydržek, kdyby vyhrál tvůj turnaj![]()
Co má říkat chudák Dajo...

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

tak tak, když si člověk vzpomene, jaký balík stál každý hráč (a to jsem honil agresi jen kolem 20%), tak si přeje samé přísné rozhodčí, aby toho aspoň u některých soupeřů využil. Navíc se mi poměrně daří hrát na hranici rizika. Cokoliv pod 55% je tím pádem špatné a kolem 20% doslova tragické.ps2512 wrote:Tragickej = mírnej (pro MantelíkaAtaner wrote:Co může být pro tebe za tragického píšťalku..mantel wrote:Milko, co mi to děláš? Rozhodčí tragický a opět venku. No nic, budeme věřit, že neudělám divizi A ostudu a podaří se mi pohárek získat. Navíc by si stejně s bráchou nevydržek, kdyby vyhrál tvůj turnaj![]()
Co má říkat chudák Dajo...)
Tak si ideme zahrať finále s Fc Mantel. To ,že bude vo finále bolo jasné už na začiatku turnaja.
My sme sa tam ocitli tak trochu náhodou , ale to neznamená , že sme slabučkí.
Oproti Fc Mantel len tak trochu poslabší.
Nevadí , hráme doma a chceme domácim fanúšikom ukázať , že vieme zahrať aj proti megafavoritom.

Nevadí , hráme doma a chceme domácim fanúšikom ukázať , že vieme zahrať aj proti megafavoritom.

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
Tak to máš recht...mantel wrote:Milko, co mi to děláš? Rozhodčí tragický a opět venku. No nic, budeme věřit, že neudělám divizi A ostudu a podaří se mi pohárek získat. Navíc by si stejně s bráchou nevydržek, kdyby vyhrál tvůj turnaj

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Veľká gratulácia letí do Fc Mantel,súperovi,ktorý nám vo finále nedal ani len malinkú šancu na pomyslenie,že by sme mohli tento turnaj nedajbože vyhrať.
Fc Mantel bol jednoznačne lepší a víťazstvo v tomto turnaji si plne zaslúži. GRATULUJEM.
Chcem tiež poďakovať Milkovi za skvelú organizáciu a postrehy,ktorými dal tomuto turnaju tú správnu šťavu a zábavu. Milko , ďakujem.
PS: Dúfam,že Milkovi Mohykáni už na budúci ročník urobia väčšiu dieru do sveta.

Chcem tiež poďakovať Milkovi za skvelú organizáciu a postrehy,ktorými dal tomuto turnaju tú správnu šťavu a zábavu. Milko , ďakujem.

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio

Sobota 1 Január 2011
FC Trabant - Fc Mantel 0 : 1 (141 - 147)
Autor gólu: Julio Viyuela Callejo
Počet divákov:5.185
- ani nadštandardný výkon domácich nestačil na A-divízny team. Domácim sa snaha uprieť nedá, ale na druhej strane, podľa predpokladov rozhodol kvalitatívnejší káder. Ďakujeme obom súperom za skvelé finále aj za predvedené výkony. O zápase rozhodol v 63. min. španielský futbalista Julio Viyuela Callejo, ktorý po centri sprava vystrihol elegantné nožničky

Gratulácia Mantelíkovi za prvenstvo v I. ročníku turnaja Milkov Cup I. Veľká poklona za predvedené výkony v turnaji smeruje aj Dajovi a mužstvu FC Trabant.
Ďakujeme, vážime si toDajo wrote:Veľká gratulácia letí do Fc Mantel,súperovi,ktorý nám vo finále nedal ani len malinkú šancu na pomyslenie,že by sme mohli tento turnaj nedajbože vyhrať.Fc Mantel bol jednoznačne lepší a víťazstvo v tomto turnaji si plne zaslúži. GRATULUJEM.

Milkov cup II. - INFO
Budúci ročník sa uskutoční začiatkom nasledujúcej sezóny. Prihlášky budem posielať zúčastneným teamom z I. ročníka, ak by mal niekto aj iný záujem, nech mi napíše...
Budúci ročník sa uskutoční začiatkom nasledujúcej sezóny. Prihlášky budem posielať zúčastneným teamom z I. ročníka, ak by mal niekto aj iný záujem, nech mi napíše...
Re: Milkov cup I. - VÍŤAZ - Fc Mantel
Díky za gratulace, bylo mi ctí hrát tento turnaj. Další ročník už ode mně bude pokoj (mám na příští sezonu jen jeden cíl - vyhrát Šlechtickou minci a jsem ochotný tomu podřídit i ligu).
-
Začátkem které sezony?Milko wrote:Milkov cup II. - INFO

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Už na to idem ps-ko, teraz som akosi nestíhal...Už cítim, že sa budeš snažiť tento turnaj vyhrať...ps2512 wrote:Začátkem které sezony?Milko wrote:Milkov cup II. - INFO

P.S Zajtra rozposielam pozvánky.
Re: Milkov cup II. - pozvánky
II. ročník začína...
Páni manageri, ak máte záujem o prihlásenie sa do II. ročníka, stačí napísať...
- každopádne pozvánky rozposielam utorok, t. j. 1. 2. 2011
Páni manageri, ak máte záujem o prihlásenie sa do II. ročníka, stačí napísať...
- každopádne pozvánky rozposielam utorok, t. j. 1. 2. 2011
Last edited by Milko on Sun Jan 30, 2011 10:50 am, edited 1 time in total.
-
Re: Milkov cup II. - pozvánky
Počkej, ne tak rychle....nemám místo a nechc chybět!!!! 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci