A když je tady náš kamarád tak já nesmím chybět..ps2512 wrote:my jsme byli přihlášeni hned po panu domácím

Moderator: Czech Moderators
A když je tady náš kamarád tak já nesmím chybět..ps2512 wrote:my jsme byli přihlášeni hned po panu domácím
Ty aspoň nemáš ze mě strach jako PaloAtaner wrote:A když je tady náš kamarád tak já nesmím chybět..ps2512 wrote:my jsme byli přihlášeni hned po panu domácím
Jsem se náhodou přihlásilps2512 wrote:Ty aspoň nemáš ze mě strach jako PaloAtaner wrote:A když je tady náš kamarád tak já nesmím chybět..ps2512 wrote:my jsme byli přihlášeni hned po panu domácím
Tak což o to.. strach máme ale když se zadaří máme na to celou sezónu se na Oleskovice připravit..ps2512 wrote:Ty aspoň nemáš ze mě strach jako PaloAtaner wrote:A když je tady náš kamarád tak já nesmím chybět..ps2512 wrote:my jsme byli přihlášeni hned po panu domácím
myslím teď Onulku.....a výmluvy ohledně peněz neberupalo wrote:Jsem se náhodou přihlásilps2512 wrote:Ty aspoň nemáš ze mě strach jako Palo![]()
Tak něco pošli a já se přihlásím...ps2512 wrote:myslím teď Onulku.....a výmluvy ohledně peněz neberupalo wrote:Jsem se náhodou přihlásilps2512 wrote:Ty aspoň nemáš ze mě strach jako Palo![]()
Aby tě za chvíli moje mladá kopyta nezostudilaHadis wrote:Neboj, dál jak do prvního vyřazováku se stejně nemáš šanci dostat
tak to se Ti budu muset vyhnout.ps2512 wrote:Aby tě za chvíli moje mladá kopyta nezostudilaHadis wrote:Neboj, dál jak do prvního vyřazováku se stejně nemáš šanci dostat![]()
Už kopeme přes 130
To že na nás dlabeš ale rradši snad ani nepiš..Big El wrote:Kostere, Kostere!!!
Co jsi to udělal?
Vždyť péesko už chtěl začít druhou vlnu přestavby a teď až do 30.ledna nemůže, protože si nemůže nechat ujít příležitost mi dvakrát vyprášit kožich![]()
![]()
...jinak pro všechny které to zajímá: stále žiju, jen jde byznys tak skvěle, že je čas jen na práci (a Petřínskou ligu) a na fórum dlabu...