Vidíš,to jsem nedomyslel , to se dozvědet domácí golmanka Nikča , tak je se mnou ámenHadis wrote:aby to nebyla Pupajdiho milenka
![]()
![]()
)
IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??
Moderator: Czech Moderators
-
pupajdi13
- Member of the Soccer Project Association
Re: III. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgic
-
Ataner
No a ještě můžete vzít Kačku s Ratboře a je hotovo.. 
JPD - B.3
-
Hadis
Myslíš Kačku z Ratboře ?Ataner wrote:No a ještě můžete vzít Kačku s Ratboře a je hotovo..
Nebo jak mám rozumět Tvému příspěvku ? ......
AC Had Bozak
-
Ataner
No a co asi píšu ..asi Kačku z Ratboře..Hadis wrote:Myslíš Kačku z Ratboře ?Ataner wrote:No a ještě můžete vzít Kačku s Ratboře a je hotovo..
Nebo jak mám rozumět Tvému příspěvku ? ......
Dvě dámy SP světa..
Jinak nevím co na tom nechápeš..vím jen že to je náš divizní soupeř to je vše.
Pokud se to někoho týká osobně tak se omlouvám..
JPD - B.3
-
krup72
Ále, myslim, že si jenom rejpnul do tvý češtinyAtaner wrote:Jinak nevím co na tom nechápeš..vím jen že to je náš divizní soupeř to je vše.
-
Ataner
Jasný taky jsem potom koukal..krup72 wrote:Ále, myslim, že si jenom rejpnul do tvý češtinyAtaner wrote:Jinak nevím co na tom nechápeš..vím jen že to je náš divizní soupeř to je vše.
Je rypák no..
JPD - B.3
-
Hadis
Seznam potvrzených účastníků, kteří chtějí postel :
1: Koster
2: Jančařík
3: Mouven
4: Etwas
5: Pupajdi
6: Mantel
7: TomkyCZ
8: Xixor
9: Robátko
10: Foxir
11: Betis
12: Hadis
13: Kopečkář
14: Oslíček
15: Ataner
16: Jarda Blažek
17: Léblík ??
18: Krup72
19: Frankie_doparoma ??
V průběhu několika málo dní zamluvím u majitele ubytovny celkem 24 lůžek, tj. 4 pokoje po 6. Pokud se v průběhu roku počet navýší,myslím, že nebude problém 1/2 pokoje přibrat. Dle zkušenosti z minulého roku jsme nuceni zamluvit přesnější počet, než loni, kdy jsme rušili celkem 2 pokoje a některé nebyly plně obsazeny
Takže pokud jsou již dříve jmenovaní manažeři rozhodnuti nás opětovně navštívit, neváhejte, a dejte nám o tom vědět.
Hadis
Accommoditional manager
1: Koster
2: Jančařík
3: Mouven
4: Etwas
5: Pupajdi
6: Mantel
7: TomkyCZ
8: Xixor
9: Robátko
10: Foxir
11: Betis
12: Hadis
13: Kopečkář
14: Oslíček
15: Ataner
16: Jarda Blažek
17: Léblík ??
18: Krup72
19: Frankie_doparoma ??
V průběhu několika málo dní zamluvím u majitele ubytovny celkem 24 lůžek, tj. 4 pokoje po 6. Pokud se v průběhu roku počet navýší,myslím, že nebude problém 1/2 pokoje přibrat. Dle zkušenosti z minulého roku jsme nuceni zamluvit přesnější počet, než loni, kdy jsme rušili celkem 2 pokoje a některé nebyly plně obsazeny
Takže pokud jsou již dříve jmenovaní manažeři rozhodnuti nás opětovně navštívit, neváhejte, a dejte nám o tom vědět.
Hadis
Accommoditional manager
AC Had Bozak
-
Hadis
Informace k plánovanému srazu české komunity :
Termín : od 10.6.2011 do 12.6.2011
Cena : 215 Kč za osobu a noc
Sál : zamluvena na pátek 10.6.11, cena 1000 Kč - cena za osobu dle počtu účastníků - týká se i těch, co přijdedou na čumendu ( PSko.. )
Jídlo : dosud nezamluveno, ale objednám to stejné, co loni.
Sklípek : zamluveno 11.6.2011 - vinařství Suský, jídlo a řízená degustace bude domluveno cca 6.června, tudíž pište návrhy, jestli teplé/studené.
Záloha : 500 Kč od teď do 20. dubna na můj účet, nebo poštou na mou adresu, nebo osobně, jako minule. Záloha e nevratná !
číslo účtu : 1356560003/0800, do zprávy pro příjemce napište svůj nick na SP, po přijetí platby budete informováni zde, jako minule.
Adresa je : Jan Hadáček, B. Němcové 13, 680 01 Boskovice.
Doprava na místo : individuální
Dále žádám Xixora, aby výše uvedené informace napsal do prvního příspěvku, domluvil se s osobou zajišťující sklípek v loňském roce, zda-li zajistí to stejné letos, nebo mě předá kontakt, zavolám tam a domluvím to.
Informace k druhému termínu, co se nabízel, od 17. června - tento termín je plný, takže nebylo co řešit.
I diskotéka by měla být.
Pokud jsem na něco zapomněl,tak se ozvěte, já si myslím, že informace jsou vyčerpávající.
Termín : od 10.6.2011 do 12.6.2011
Cena : 215 Kč za osobu a noc
Sál : zamluvena na pátek 10.6.11, cena 1000 Kč - cena za osobu dle počtu účastníků - týká se i těch, co přijdedou na čumendu ( PSko.. )
Jídlo : dosud nezamluveno, ale objednám to stejné, co loni.
Sklípek : zamluveno 11.6.2011 - vinařství Suský, jídlo a řízená degustace bude domluveno cca 6.června, tudíž pište návrhy, jestli teplé/studené.
Záloha : 500 Kč od teď do 20. dubna na můj účet, nebo poštou na mou adresu, nebo osobně, jako minule. Záloha e nevratná !
číslo účtu : 1356560003/0800, do zprávy pro příjemce napište svůj nick na SP, po přijetí platby budete informováni zde, jako minule.
Adresa je : Jan Hadáček, B. Němcové 13, 680 01 Boskovice.
Doprava na místo : individuální
Dále žádám Xixora, aby výše uvedené informace napsal do prvního příspěvku, domluvil se s osobou zajišťující sklípek v loňském roce, zda-li zajistí to stejné letos, nebo mě předá kontakt, zavolám tam a domluvím to.
Informace k druhému termínu, co se nabízel, od 17. června - tento termín je plný, takže nebylo co řešit.
I diskotéka by měla být.
Pokud jsem na něco zapomněl,tak se ozvěte, já si myslím, že informace jsou vyčerpávající.
Last edited by Hadis on Thu Jan 13, 2011 3:13 pm, edited 1 time in total.
AC Had Bozak
-
jancarik
http://www.vinosusky.cz/ tady mas ten kontaktHadis wrote: Dále žádám Xixora, aby výše uvedené informace napsal do prvního příspěvku, domluvil se s osobou zajišťující sklípek v loňském roce, zda-li zajistí to stejné letos, nebo mě předá kontakt, zavolám tam a domluvím to.
hele co obednat i teply jidlo ve sklipku
FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
-
léblík
Hmm tak to pro mě padá vinou termínu opět.12 června slaví táta narozeniny a to by mi neodpustil...takže bohužel..
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
Hadis
To mě taky napadlo, minule mi to tam trochu chybělo, ale zase ta studená pomazánka byla taky super.jancarik wrote: http://www.vinosusky.cz/ tady mas ten kontakt![]()
hele co obednat i teply jidlo ve sklipku
A navíc teplý z prasete budeme mít v pátek, je to čistě na Vás.
jo a pokud půjdeme do toho stejnýho sklípku, doporučoval bych zrušit řízenou degustaci a rovnou neřízeně chlastat.
Kdo bude chtít, může degustovat s majitelem
EDIT : doplněna informace ohledně sklípku ..
AC Had Bozak
-
Hadis
Tak snad za rok, to už bude 12. v pondělí a to bys mohl stihnoutléblík wrote:Hmm tak to pro mě padá vinou termínu opět.12 června slaví táta narozeniny a to by mi neodpustil...takže bohužel..
AC Had Bozak
U mě účast zatím s votazníčkem. Každopádně do 20. dubna dám vědět, resp. pošlu kdyžtak prachy.
FC JEREMY
Jeremy, u tebe neúčast absolutně nepřipadá v úvahu, takže otazník pryč a rychle poslat zálohu.Jeremy74 wrote:U mě účast zatím s votazníčkem. Každopádně do 20. dubna dám vědět, resp. pošlu kdyžtak prachy.
-
kopeckar
Teta, už jsem párkrát za svůj život ve sklípku byl, na prstech obou rukou bych to už nespočítal, ale nikdy jsme tam neměli teplé jídlo. Nechcete tam rovnou vodku?jancarik wrote:hele co obednat i teply jidlo ve sklipku
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152