Moderator: Czech Moderators
to trvalo..............H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Já se taky hlááásíííím, prosím...!!!![]()
Doufám tedy, že mě zase nevyšplíchne rameno jako vloni....
to jsi mě zklamal přítelimouven wrote:Ha tak sorry panove, ale letos tenhle termin je beze me 11.6 ma segra svatbu..
a co to posunout dopredu dozadu koukam ze termyn nevyhovuje 4-5lidempupajdi13 wrote:to jsi mě zklamal přítelimouven wrote:Ha tak sorry panove, ale letos tenhle termin je beze me 11.6 ma segra svatbu..........kdo se ted bude se mnou procházet podél růží
![]()
![]()
![]()
segra musí svatbu posunout.
dopředu ne, to nevyhovuje více lidem z těch, co chtějí jet.jancarik wrote: a co to posunout dopredu dozadu koukam ze termyn nevyhovuje 4-5lidem
ted jde o to jestli by teda vubec jeli
Foxir wrote:Souhlas, v případě mouvena bych to počítal jako neomluvený sraz. Ale věřím, že ségru ještě přesvědčí, že svatba je blbost. Popřípadě mu v tom mohu pomoci
se těšíme, rádi poznáme a přiučíme se v obchodováníMccgrady wrote:Zdravím všechny šílnence......jen se tu malinko připomínám, že za nějaký čas o mě budete určitě všichni vědět...
Mccgrady
p.s. udělám vše proto, abych na sraz dorazil !!!!! otázka je jak je to bude s volným časem. Jsem z Nové Paky, a byl-li by někdo poblíž (50km) určitě se rád přidám...
Slibotechno..ps2512 wrote:se těšíme, rádi poznáme a přiučíme se v obchodováníMccgrady wrote:Zdravím všechny šílnence......jen se tu malinko připomínám, že za nějaký čas o mě budete určitě všichni vědět...
Mccgrady
p.s. udělám vše proto, abych na sraz dorazil !!!!! otázka je jak je to bude s volným časem. Jsem z Nové Paky, a byl-li by někdo poblíž (50km) určitě se rád přidám...