Asi nějak nechápuAtaner wrote:Slibotechno..

Moderator: Czech Moderators
Asi nějak nechápuAtaner wrote:Slibotechno..
Kdo sliboval že se sejdem s Tygrem..ps2512 wrote:Asi nějak nechápuAtaner wrote:Slibotechno..
Vídíš, že momentálně není času na zbytAtaner wrote:Kdo sliboval že se sejdem s Tygrem..ps2512 wrote:Asi nějak nechápuAtaner wrote:Slibotechno..![]()
A já Tě chtěl všechno naučit...
Hoj, jsem rád,že jsem Tě přesvědčil aspon pouvažovat nad srazemMccgrady wrote: Mccgrady
p.s. udělám vše proto, abych na sraz dorazil !!!!! otázka je jak je to bude s volným časem. Jsem z Nové Paky, a byl-li by někdo poblíž (50km) určitě se rád přidám...
Však jsme hezcí ne ? Tak proč by se na nás nemohli dívatpupajdi13 wrote: kdo se má furt koukat na Pupajdího s Hadisem![]()
To že jsme dva největší "hezouni" srazu asi nejlíp ví ta princezna,co bydlí přímo naproti vinnýmu sklípkuHadis wrote: Však jsme hezcí ne ? Tak proč by se na nás nemohli dívat![]()
No vidíš, to mě ani nenapadlo. Mohli bychom ju trochu prubnout. Třeba se dá říct a přijde na skleničkupupajdi13 wrote: To že jsme dva největší "hezouni" srazu asi nejlíp ví ta princezna,co bydlí přímo naproti vinnýmu sklípku![]()
Letos už bude o rok starší , tak snad jí dostaneme dolů
pupajdi13 wrote:To že jsme dva největší "hezouni" srazu asi nejlíp ví ta princezna,co bydlí přímo naproti vinnýmu sklípkuHadis wrote: Však jsme hezcí ne ? Tak proč by se na nás nemohli dívat![]()
![]()
Letos už bude o rok starší , tak snad jí dostaneme dolů
Kdepak Nikolka,tohle je tajnej trumpfkopeckar wrote:
NI - KOL - KOOOOOOOOOOOO.![]()
![]()
To není ona, kuřáci ví, hlavně Foxkopeckar wrote: NI - KOL - KOOOOOOOOOOOO.![]()
![]()
To jsem rád a vem si,že nelžu slovo , si to pamatuju jako dneskaHadis wrote:Márty, ty vole, tys mě rozesmál !!!!!!!!!
Hlavně tou poslední větou !!!!!!!!!!
Koukám, že i pravidelným účastníkům některé zážitky utekly. Letos si to budu muset lépe pohlídat.pupajdi13 wrote:Kdepak Nikolka,tohle je tajnej trumpfkopeckar wrote:
NI - KOL - KOOOOOOOOOOOO.![]()
![]()
- tam to v tom okně roste přímo pro nás
![]()
Loni jsem byl tak zlitej , že jsem tam u ní pod tím oknem stál sám asi pul hodiny , pak vylezl Hadis ( ukojit močovou potřebu ) a přišel mě podpořit, pak přišla její matka a vypadalo to,že na víno půjde spíš ona než mladá
, takže z toho usuzuju ,že dcerka bude po mamince a za ten rok se už otrkala a letos jí tam máme v plný parádě , to už snad po mě nebude flusat vodu z flašky
![]()