Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
Krásný, překrásný pohled na konečnou tabulku A-divize. Gratulace všem medailistům. 

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
-
Také se připojujem ke gratulantům..kopeckar wrote:Krásný, překrásný pohled na konečnou tabulku A-divize. Gratulace všem medailistům.

JPD - B.3
Tak sezona nám skončila, pustíme se do bilancování. Co se týče ligy, tak sezona dopadla fantasticky. Před sezonou jsem počítal s pobytem těsně nad místem sestupu. Chtěl jsem se soustředit hlavně na pohár a počítal jsem, že mi to v druhé polovině týdne spousta týmu pěkně spočítá. V podstatě se tak nestalo a já jsem i s vypuštěným posledním týdnem uhájil druhé místo (se slušným náskokem). Dařilo se mi často hrát na hranici rizika (s výjimkou posledního týdne). Velmi si cením domácí remízy s Jeremym a hlavně o chlup lepšího výkonu. Naopak mně strašně sere Darwen s nímž jsem 4x hrál (za dvě sezony) , 4 x byl lepší a 4x z toho byla remíza. Tolik k lize.
Pohár dopadnul naopak katastrofálně, když jsem vypadnul tuhle středu. Plán byl výrazně zasáhnout do bojů v posledním týdnu, leč Géčkař byl s lehkou pomocí CML proti. Pohár jsem naplno zkusil poprvé a taky naposled.
Příští sezonu už nebude liga prioritou, zahájím postupný výprodej, ovšem až po skončení dalšího ročníku jistého prestižního turnaje (bez ohledu na můj výsledek).
Pohár dopadnul naopak katastrofálně, když jsem vypadnul tuhle středu. Plán byl výrazně zasáhnout do bojů v posledním týdnu, leč Géčkař byl s lehkou pomocí CML proti. Pohár jsem naplno zkusil poprvé a taky naposled.
Příští sezonu už nebude liga prioritou, zahájím postupný výprodej, ovšem až po skončení dalšího ročníku jistého prestižního turnaje (bez ohledu na můj výsledek).
-
tak,tak ..souhlasmantel wrote:

Gratuluju Jeremymu i Mantelovi k zaslouženému umístění a jsem moc rád, že jsem mohl i zbývající medailovou pozici obsadit českou vlajkou. V nejlepším se má přestat a tak jak jsem už dlouho avizoval, byl dnešní vítězný zápas proti Mantelovi mým posledním.
Během kariéry jsem se nakonec po 4 a půl letech vyškrábal do áčka, získal v něm v druhé sezóně dnešní bronz, vloni jsem se probil do semifinále poháru a dál chyběl kousíček a povedlo se mi i dobýt metu 150 bodů výkonu v zápase. Za to vděčím Wintersovi, který mě kdysi přitáhl k SP a Oslíčkovi, kterého jsem naopak přitáhl já, aby mně pak mohl trpělivě odpovídat na leckdy stupidní dotazy, na něž jsem byl líný hledat odpovědi na fóru
SP pak vděčím za leccos, například za tu červenou kontrolku, která mi každý den za 5 minut 10, 14, 18 a 22 začne blikat v lebce a jsem dost zvědav, kdy zmizí
, hlavně mi ale sebral fůru času na věci, ke kterým se teď zase s velkou chutí vrátím.
Teď už jenom přednastavím nějakou nesmyslnou sestavu, protože ta moje banda by možná byla schopna v prvním kole někoho porazit a vydělali by na tom ti, kterým budu nalosován do dalších kol a zmizím - zjevím se snad jen když Oslíček, Medojed nebo Kopečkář budou tak troufalí a nebudou mít nikoho jiného na pohlídání, až pojedou na dovolenou.
Přeju všem hodně štěstí, hlavně ale Sjarelovi znovunalezení chuti a invence pro rozvoj SP, potřeboval by to jako sůl.
rexus - SK Vysoké Žibřidovice(2006-2010) a POLDI Kladno(2010-2011)
Během kariéry jsem se nakonec po 4 a půl letech vyškrábal do áčka, získal v něm v druhé sezóně dnešní bronz, vloni jsem se probil do semifinále poháru a dál chyběl kousíček a povedlo se mi i dobýt metu 150 bodů výkonu v zápase. Za to vděčím Wintersovi, který mě kdysi přitáhl k SP a Oslíčkovi, kterého jsem naopak přitáhl já, aby mně pak mohl trpělivě odpovídat na leckdy stupidní dotazy, na něž jsem byl líný hledat odpovědi na fóru

SP pak vděčím za leccos, například za tu červenou kontrolku, která mi každý den za 5 minut 10, 14, 18 a 22 začne blikat v lebce a jsem dost zvědav, kdy zmizí

Teď už jenom přednastavím nějakou nesmyslnou sestavu, protože ta moje banda by možná byla schopna v prvním kole někoho porazit a vydělali by na tom ti, kterým budu nalosován do dalších kol a zmizím - zjevím se snad jen když Oslíček, Medojed nebo Kopečkář budou tak troufalí a nebudou mít nikoho jiného na pohlídání, až pojedou na dovolenou.
Přeju všem hodně štěstí, hlavně ale Sjarelovi znovunalezení chuti a invence pro rozvoj SP, potřeboval by to jako sůl.

-
tak jako plno jiných, i Ty se vrátíš... kontrolka bude blikat dálerexus wrote: Přeju všem hodně štěstí, hlavně ale Sjarelovi znovunalezení chuti a invence pro rozvoj SP, potřeboval by to jako sůl.
![]()

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

hmmm, tak sem si chtěl zhodnotit sezónu, vyhlásit tipovačku, atd., ale mám teď v obou pracích takový hukot, že sem se k ničemu vůbec nedostal.
pohled na medailisty v minulé sezóně byl suprový, ale asi se to těžko podaří zopáknout. u sebe sem s osmým místem nadmíru spokojený, i když vím, že je to zásluha hlavně mouvena, který mě perfektně zastupoval.
příští sezóna bude hoooodně specifická, asi taková jako tu už dobrých deset sezón nebyla - první místo Jeremy je víceméně jasné a kdyby tomu bylo jinak, tak by to bylo pouze obrovské překvapení. vzhledem k tomu, že rozprodává jediný DeVlammers, tak bude neskutečná tlačenice mezi 2. - 15. místem. Z nováčků bych viděl černého koně z Letné, který by mohl být na bedně, zbytek týmů má kádry na to, aby se bez problémů zachránily - nicméně, netroufám si hodnotit jejich taktické znalosti.
v nadcházející sezóně bych viděl záchranu jako malý zázrak, ale půjdu tomu naproti hlava/nehlava - třeba bude chtít většina týmů uspět v Hernán Cupu a snažit se tam s ním si zahrát finále
. třeba budou mít nováčci taktické mezery v nastavování sestav, třeba bude přát random, ale sem teď docela skeptický.
pohled na medailisty v minulé sezóně byl suprový, ale asi se to těžko podaří zopáknout. u sebe sem s osmým místem nadmíru spokojený, i když vím, že je to zásluha hlavně mouvena, který mě perfektně zastupoval.
příští sezóna bude hoooodně specifická, asi taková jako tu už dobrých deset sezón nebyla - první místo Jeremy je víceméně jasné a kdyby tomu bylo jinak, tak by to bylo pouze obrovské překvapení. vzhledem k tomu, že rozprodává jediný DeVlammers, tak bude neskutečná tlačenice mezi 2. - 15. místem. Z nováčků bych viděl černého koně z Letné, který by mohl být na bedně, zbytek týmů má kádry na to, aby se bez problémů zachránily - nicméně, netroufám si hodnotit jejich taktické znalosti.
v nadcházející sezóně bych viděl záchranu jako malý zázrak, ale půjdu tomu naproti hlava/nehlava - třeba bude chtít většina týmů uspět v Hernán Cupu a snažit se tam s ním si zahrát finále

Jsem tu novy a budu se snazit dostat spartanskou vlajecku na co nejlepsi umisteni
Vypada to ale na pekelnou sezonu, po zmeneach v tymu bude start narocny a jeste to vypada, ze moc tymu vyprodeje neplanuje. Snad sestupove vody pohlti minimum tymu s ceskou vlajkou.

Na ceste do propadliste dejin.
Plán na sezonu je u Mantelů takový: jediným cílem je úspěch v Šlechtické minci, nic jiného není důležité. V lize občas vyhrát, ať jsou diváci spokojení (budu se snažit obírat o body zahraniční účastníky, ale nemůžu vyloučit, že občas oberu i někoho z domácích). Po skončení Mince výprodej zbylých hráčů a přechod na nákup perspektivních mladíků a občasné kšeftování.
Tak u nás je cíl celkem logický. Dotáhnout před vyklizením pozic káru k zlatému hattricku!
Vítáme v Áčku všechny nováčky, speciálně pak týmy FC panters a rudou mašinu. Možnost uspět proti Sparťanovi vždy přináší motivaci navíc!
Vítáme v Áčku všechny nováčky, speciálně pak týmy FC panters a rudou mašinu. Možnost uspět proti Sparťanovi vždy přináší motivaci navíc!

FC JEREMY
všichni se sem asi stydí napsat první příspěvek nové sezóny, tak se toho teda ujmu.
měl sem takový hodně zvláštní týden - v pondělí kandziai - troufnu si tvrdit, že bych ho byl schopen porazit na rozhodčího tak do 80 bez problémů, ale rozhodčí byl 100 - zahrál sem poprvé tento týden na jistotu agresivitu 50 - a... nevyplatilo se to - prohrál sem. potom povinná výhra s DeVlammers a vzhledem k odpočatému kádru a mírnému rozhodčímu i domácí výhra nad pantery. v pátek sem měl vyhrát asi o bod i při celkové agresivitě 140, tak sem ji tam opatrně nastavil a samozřejmě sem dostal červenou a... nevyplatilo se to - prohrál sem. ach jo, takový zpackaný začátek sezóny.
příští týden by bylo úžasných šest bodů, ale nevím nevím, fc mac vypadá hodně dobře. zvenku asi nic nepřivezu, protože rudá mašina už asi team spirit přiblíží ke stovce.
vypadá to, že největšimi soupeři Jeremyho při obhajobě budou fc mac a Zalau a pokud stihne dohnat náladu v týmu tak i rudá mašina.
vykrystalizovaly se první dva sestupující, o zbylé čtyři místa na sestup se podle mě poperou všechny zbylé české týmy a swiftai s buhalem. darwen psal něco o tom, že za něj budou nastavovat děti, ale zatím to tak nevypadá.
měl sem takový hodně zvláštní týden - v pondělí kandziai - troufnu si tvrdit, že bych ho byl schopen porazit na rozhodčího tak do 80 bez problémů, ale rozhodčí byl 100 - zahrál sem poprvé tento týden na jistotu agresivitu 50 - a... nevyplatilo se to - prohrál sem. potom povinná výhra s DeVlammers a vzhledem k odpočatému kádru a mírnému rozhodčímu i domácí výhra nad pantery. v pátek sem měl vyhrát asi o bod i při celkové agresivitě 140, tak sem ji tam opatrně nastavil a samozřejmě sem dostal červenou a... nevyplatilo se to - prohrál sem. ach jo, takový zpackaný začátek sezóny.
příští týden by bylo úžasných šest bodů, ale nevím nevím, fc mac vypadá hodně dobře. zvenku asi nic nepřivezu, protože rudá mašina už asi team spirit přiblíží ke stovce.
vypadá to, že největšimi soupeři Jeremyho při obhajobě budou fc mac a Zalau a pokud stihne dohnat náladu v týmu tak i rudá mašina.
vykrystalizovaly se první dva sestupující, o zbylé čtyři místa na sestup se podle mě poperou všechny zbylé české týmy a swiftai s buhalem. darwen psal něco o tom, že za něj budou nastavovat děti, ale zatím to tak nevypadá.
Já se prát nebudu a jdu dobrovolně dolůoslicek wrote:

Prvni tyden v A dopadl podle ocekavani a body se povedly urvat jen s Kladnem, kde rexus predem hlasil konec. Presto pondelni vykon s zrovna nee konfortni naladou proti jednomu z favoritu fc mac dava prislib do dalsich tydnu
V Pondeli nas ceka vylet do rumunska ke zkusenym Bizonum, zde by nas mohl potesit leda random, kdyz by se rozhodl zacit splacet letite dluhy
V Naslednem domacim zapas s FC Mantel, kdy je rozhodci peknej reznik se nechame prekvapit zda nejsme zrovna tim vylosovanym ceskym nestastnikem kdo ma prijit o body
V druhe pulce tydne kdy uz by mela byt nalada v mnohem lepsim stavu se pokusime urvat nejake body u Mikefa a doma s oslickem. Fajn by bylo z tech dvou zapasu bodu 6
ale ukol to bude nesmirne slozity 

Na ceste do propadliste dejin.
Buď v klidu, zkusím vyhrát hned v pondělí a kdyby ne, tak ve středu v poháru.acskncl wrote: V Naslednem domacim zapas s FC Mantel, kdy je rozhodci peknej reznik se nechame prekvapit zda nejsme zrovna tim vylosovanym ceskym nestastnikem kdo ma prijit o body
Edit: Tak se mi povedlo i s teamspiritem 87 a po kompletně odehrané neděli zahrát výkon 146. Litevský soupeř evidentně nevěřil, že zápas vypustím, ale s výkonem 142 byl bez šance. Ve středu zkusím uspět v poháru a ve čtvrtek doma proti Bombalaii Zalau taky. Uvidíme, jak se to bude nadále vyvíjet, soupeři zatím nikam nepospíchají a moje ztráta není moc velká.