Vzhľadom na naše dobré vzťahy, počkám teda...ps2512 wrote:Počkej, ne tak rychle....nemám místo a nechc chybět!!!!
 Predsa len treba sa podriadiť požiadavkám sponzora
 Predsa len treba sa podriadiť požiadavkám sponzora  ...
 ...Moderator: Czech Moderators
Vzhľadom na naše dobré vzťahy, počkám teda...ps2512 wrote:Počkej, ne tak rychle....nemám místo a nechc chybět!!!!
 Predsa len treba sa podriadiť požiadavkám sponzora
 Predsa len treba sa podriadiť požiadavkám sponzora  ...
 ...Přesně přesně, přeci nechceš mít v turnaji jen týmy, který tě porazíMilko wrote:Vzhľadom na naše dobré vzťahy, počkám teda...ps2512 wrote:Počkej, ne tak rychle....nemám místo a nechc chybět!!!!Predsa len treba sa podriadiť požiadavkám sponzora
...

A kto druhý
  A kto druhý  

Hádej co? Není místoMilko wrote:Vážení manager, opakujem výzvu, kto nedostal pozvánku a chce sa zúčastniť, nech napíše. Rýchlejší vyhráva...
Ďakujem

Lépe bych to neřekl..ps2512 wrote:Hádej co? Není místoMilko wrote:Vážení manager, opakujem výzvu, kto nedostal pozvánku a chce sa zúčastniť, nech napíše. Rýchlejší vyhráva...
Ďakujem

- ale není kde, já jsu všude tak dobrej, že všude hraju o prachy
 - ale není kde, já jsu všude tak dobrej, že všude hraju o prachy   

Ja potrebujem aj nad niekým vyhrať a na Vás som sa tak spoliehal ...
  Ja potrebujem aj nad niekým vyhrať a na Vás som sa tak spoliehal ... 
To je škoda,že se mantel nezúčastní,měl jsem v plánu ho tentokrát vyřadit...Milko wrote:POZVÁNKY ODOSLANÉ 1. 2. 2011 !!!
POZNÁMKA
Obhajca titulu - Fc Mantel nám avizoval už v minulom ročníku, že tento rok sa nezúčastní.

ZaX Team Ráj  D.11
 ZaX Team Ráj  D.11  

Ty jeho v semifinále a ja teba vo finále...palo wrote:To je škoda,že se mantel nezúčastní,měl jsem v plánu ho tentokrát vyřadit...Milko wrote:POZVÁNKY ODOSLANÉ 1. 2. 2011 !!!
POZNÁMKA
Obhajca titulu - Fc Mantel nám avizoval už v minulom ročníku, že tento rok sa nezúčastní.

Toho ti nedám, toho chcem JApalo wrote:Hlavně mi nedávej do skupiny Daja,další jeho koncert už bych nedal...