V pohode,neboj,keď tak pozerám na tvoje a hlavne dnešné výkony (liga)palo wrote:Hlavně mi nedávej do skupiny Daja,další jeho koncert už bych nedal...

Moderator: Czech Moderators
V pohode,neboj,keď tak pozerám na tvoje a hlavne dnešné výkony (liga)palo wrote:Hlavně mi nedávej do skupiny Daja,další jeho koncert už bych nedal...
A ty ,jako čo by si chcel so mnou robiťMilko wrote:Toho ti nedám, toho chcem JApalo wrote:Hlavně mi nedávej do skupiny Daja,další jeho koncert už bych nedal...![]()
![]()
Já ne, já později, takže Pskops2512 wrote:Stále špatné, volno nejspíše až v pátek....a když ne já, tak bude mít volno Hadis
V lige len predstieram slabé výkony, ale ja ti ukážem ako hrá pán domáci, keď mu o niečo ideDajo wrote:A ty ,jako čo by si chcel so mnou robiťMilko wrote:Toho ti nedám, toho chcem JApalo wrote:Hlavně mi nedávej do skupiny Daja,další jeho koncert už bych nedal...![]()
![]()
Si zase chlastal a nevieš sa zmestiť do kože
![]()
![]()
To ti nestačil prvý ročník ako si dopadol a ešte stále sa budeš naparovať
nic se nedějeMilko wrote:Čas 20:45
Momentálny stav prihlásených teamov
(prepáč, ale Hadisek tesne vyhrá...)
Prohraju jen kvůli tomu, abych se sem mohl přihlásitHadis wrote:nic se nedějeMilko wrote:Čas 20:45
Momentálny stav prihlásených teamov
(prepáč, ale Hadisek tesne vyhrá...)
Tak to si nesmierne cenímeps2512 wrote: Prohraju jen kvůli tomu, abych se sem mohl přihlásit
Niet zač, radi privítame mužstvo, ktoré vzbudzuje rešpekt u súperovLibo wrote:Ja moc dekuju za pozvanku
Paráda, Ataner je medzi namiAtaner wrote:Kurva já to stihnul..
Běda vám jak nás budete drtit..tak už příště nehrajem![]()