Jenže mě nic nenapadá a myslet se mi nechceBartSimpson wrote: I tady by se asi stačilo trošku zamyslet.

Moderator: Czech Moderators
Jenže mě nic nenapadá a myslet se mi nechceBartSimpson wrote: I tady by se asi stačilo trošku zamyslet.
Žlutě jsou zvýrazněny tři nejlepší výkony v konkrétním kole.Jak napsal Ataner,byls bramborovej...Hadis wrote:Jenže mě nic nenapadá a myslet se mi nechceBartSimpson wrote: I tady by se asi stačilo trošku zamyslet.
Aha, díky za vysvětlenoupalo wrote: Žlutě jsou zvýrazněny tři nejlepší výkony v konkrétním kole.Jak napsal Ataner,byls bramborovej...
Dajo to ale asi nevypustí,pretože postavíme zostavu,ktorá bude bojovať v utorok v lige proti Dynamu Oleksovice a to bude pre nás veľmi dôležitý zápas , keďže sa na nás Péesko chystá.Libo wrote:..... a nakonec se opravdu rozhodne v poslednim kole, kde musim porazit daja, pokud mozno co nejvetsim rozdilem, protoze ze soucasne treti pozice ztracim dva body na dva prvni tymy, bude to jeste hodne napinave
Nedeľu proti Libo Team vybehne zostava,ktorá bude (pokiaľ budú borci OK) identická s tou ,ktorá utorok spraví malý masaker na Oleksovice Football Stadium.ps2512 wrote:stesticko pri nas stalo a ted uz jen cekame co predvedou bakelit boys, abychom vedeli, jak moc jim dame za vyucenou![]()
Díky , vážime si to.palo wrote:neboj,nezabudne
mame ted formu a ocekavame vykon az 110Dajo wrote:Nedeľu proti Libo Team vybehne zostava,ktorá bude (pokiaľ budú borci OK) identická s tou ,ktorá utorok spraví malý masaker na Oleksovice Football Stadium.ps2512 wrote:stesticko pri nas stalo a ted uz jen cekame co predvedou bakelit boys, abychom vedeli, jak moc jim dame za vyucenou![]()
Tomu neverím,ty určite vytiahneš proti mne nejakú 130-ku.ps2512 wrote: mame ted formu a ocekavame vykon az 110
Třeba pomůže, že zápas s ním v úterý v lize vypustím a on chce postavit to stejný co na mě, tak postaví něco slabšíhoLibo wrote:Mas pravdu palo, situace v moji skupine je pekne zamotana a vypada to, ze dajo proti me opet postavi svoji nejsilnejsi sestavu, i kdyz proti ostatnim souperum stavel kdo vi kohoTo neni fnukani, ale fakt. Nicmene muj tym vybehne v nejsilnejsi sestave, takze nic jineho nez vyhru neberu a verim, ze bart svuj zapas zvladne, cili ze vyhraje a nenastane zadna zamotana situace v tabulce, ale kdo vi, hodne napovi uz muj zitrejsi zapas s dajem.