jasne ze hej ale kedykinim wrote:Bude aj nejaka tabulka s priebeznym poradim?![]()

Moderator: Czech Moderators
jasne ze hej ale kedykinim wrote:Bude aj nejaka tabulka s priebeznym poradim?![]()
nj... to som si aj myslel....dann11 wrote:jasne ze hej ale kedykinim wrote:Bude aj nejaka tabulka s priebeznym poradim?![]()
No bude len to je tá otázka že kedykinim wrote:Bude aj nejaka tabulka s priebeznym poradim?![]()
no davaj dobrá víla16harvy09 wrote:ja by som aj mal tabulku hotovu este po dneskajsom 3.kole ju aktualizujem a mozem zavesit ak to nebude nikomu vadit![]()
V pohode mne to určite vadiť nebude16harvy09 wrote:ja by som aj mal tabulku hotovu este po dneskajsom 3.kole ju aktualizujem a mozem zavesit ak to nebude nikomu vadit![]()
To si nám chcel ukázať, že si v pásme zostupu?kinim wrote:Kedze nikto nic - dovolim si sem dat aspon nejaku tabulku nech je prehlad..... je to po 3. kole![]()
hmmm.... bohuzial taka je realita, no skusim este zabojovatGeorgeTT wrote:To si nám chcel ukázať, že si v pásme zostupu?![]()
Jasné, bojuj, v hre je ešte stále 57 bodov. Keď získaš aspoň 20, myslím, že sa aspoň zachrániš v 4. lige.kinim wrote:hmmm.... bohuzial taka je realita, no skusim este zabojovatGeorgeTT wrote:To si nám chcel ukázať, že si v pásme zostupu?![]()
1.FC CSA 24 - Skrachovanci: nehralo sa 0:3? kontumačnekinim wrote:mame vysledky 4. kola?