Tak to máš fuk tak budu mít dva..Hadis wrote: J8 jsem zatím nic nevyhrál.

Moderator: Czech Moderators
Tak to máš fuk tak budu mít dva..Hadis wrote: J8 jsem zatím nic nevyhrál.
Přesně jak sem očekával. Velmi vyrovnané finále. Atanerovi gratulujeme k druhému vítězství v turnaji. Pohár bude připraven a předán 10.6.2011 na srazu ve Velkých PavlovicíchAtaner wrote:Takže jak finále dopadlo...??
JPD 1-1 AC Had Bozak (139:137)
52' 0 - 1 David 'ns' Trousil
Jamal ''K'' Hogervorst 1 - 1 80'
Pokutové kopy 4 - 1 Pokutové kopy
Rád přijedu pokud to bude jen možné,bohužel finišují práce na baráku a tak to neni moc jisté..koster wrote: Přesně jak sem očekával. Velmi vyrovnané finále. Atanerovi gratulujeme k druhému vítězství v turnaji. Pohár bude připraven a předán 10.6.2011 na srazu ve Velkých Pavlovicích
Pohár tam na tebe bude čekat. Když nepřijedeš tak to pak pošlu, ale rád bych ti ho předal osobněAtaner wrote:Rád přijedu pokud to bude jen možné,bohužel finišují práce na baráku a tak to neni moc jisté..![]()
Já doufám že do té doby získáme další titul..
Je to velká výzva pokusím se o nemožné...koster wrote:Pohár tam na tebe bude čekat. Když nepřijedeš tak to pak pošlu, ale rád bych ti ho předal osobněAtaner wrote:Rád přijedu pokud to bude jen možné,bohužel finišují práce na baráku a tak to neni moc jisté..![]()
Já doufám že do té doby získáme další titul..
No počítám že budeš hrát u nás ale to je jedno...no ne..palo wrote:K.O.turnaj,takže jenom jeden zápas...Doufám,že budu hrát aspoň doma.
To doufám ne,takový ranec vézt přes celou republiku...Ataner wrote:No počítám že budeš hrát u nás ale to je jedno...no ne..palo wrote:K.O.turnaj,takže jenom jeden zápas...Doufám,že budu hrát aspoň doma.