Ty sa neozývaj, ty si už v B-čku...Ataner wrote:Jaká sranda já bych tam chtěl taky jednou nakouknout..ale jak řikám někdy..PaToM wrote:Pch, tak ja som chcel ponúknuť nejakú zaujímavosť, namiesto toho si tu robíte srandu na môj účet, no pekne.
Myslím, že som v takejto situácii ešte nebol, no ale čo už s vami, zvyknem si nejak.
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
PaToM
- Member of the Soccer Project Association
Re: zajimavosti
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
-
Ataner
A mažu zase do Céčka neboj ty turnaje a "kámoši" je pro nás nějak víc..PaToM wrote:Ty sa neozývaj, ty si už v B-čku...Ataner wrote:Jaká sranda já bych tam chtěl taky jednou nakouknout..ale jak řikám někdy..PaToM wrote:Pch, tak ja som chcel ponúknuť nejakú zaujímavosť, namiesto toho si tu robíte srandu na môj účet, no pekne.
Myslím, že som v takejto situácii ešte nebol, no ale čo už s vami, zvyknem si nejak.
JPD - B.3
-
ps2512
Takže jestli jsem to dobře pochopil:
Mantel ti radí, ať si uděláš minisraz velezkušených Áčkařů

Mantel ti radí, ať si uděláš minisraz velezkušených Áčkařů
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

No jestli je odněkud z blízka, tak samozřejmně pozvat může.ps2512 wrote:Takže jestli jsem to dobře pochopil:
Mantel ti radí, ať si uděláš minisraz velezkušených Áčkařů![]()
-
léblík
Takže vlastně cesta do A vede jen přes minisraz.To jste mi měli říct než jsem začal urputně šmelit.. 
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
Hippopotamus
S tým tvojím kontom nám môžeš kľudne všetkým zaplatiť aj zraz na Bahamáchléblík wrote:Takže vlastně cesta do A vede jen přes minisraz.To jste mi měli říct než jsem začal urputně šmelit..
...tak šup, šup, kde mám letenku?
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
léblík
To říká ten pravý,který má dvakrát takové konto jak já + ostrovy ve středozemním moři...Hippopotamus wrote:S tým tvojím kontom nám môžeš kľudne všetkým zaplatiť aj zraz na Bahamáchléblík wrote:Takže vlastně cesta do A vede jen přes minisraz.To jste mi měli říct než jsem začal urputně šmelit..
...tak šup, šup, kde mám letenku?
Psal jsem, že vím o dvou cestách. Počítám, že ty jsi na tom tak, že si můžeš vybrat kteroukoliv z nich.léblík wrote:Takže vlastně cesta do A vede jen přes minisraz.To jste mi měli říct než jsem začal urputně šmelit..
Nee, cesta do Áčka vede jen přes kapříky!léblík wrote:Takže vlastně cesta do A vede jen přes minisraz.To jste mi měli říct než jsem začal urputně šmelit..
-
léblík
Já ti nějak nevím.Asi nebudu natolik schopný manažer abych se tam dostal bez obchodování ve kterém taky nejsem nijak extra schopnýmantel wrote:Psal jsem, že vím o dvou cestách. Počítám, že ty jsi na tom tak, že si můžeš vybrat kteroukoliv z nich.léblík wrote:Takže vlastně cesta do A vede jen přes minisraz.To jste mi měli říct než jsem začal urputně šmelit..
Ze základního týmu byl dobrý brankářpupajdi13 wrote:Tak já si myslím, že každý ,kdo už nějaký ten pátek hraje musí vědet,jak vypadá skladba "základního týmu" při založení klubu .PaToM wrote:................
Pokud se nepletu, tak je to 1-3 "kvalitní" (prodejní) hráči z 25ti.
Což jasně určuje potencialní procento uspěchu při nákupu těchto hráčů a proto by měl mít každý "zkušený" manažer stanovenou určitou finanční hranici,kterou je ochotnej investovat do hráče tohoto typu , pokud je vůbec ochoten je kupovat.
Moje hranice je ve stropu 1,5M , ale to je opravdu strop ....dát 3,5M je obrovský risk, který se z 95% nevyplatí.
Zrovna minulý týden jsem radil českému manažerovi,který hraje SP 4 roky , že jeho nákup je tak přestřelený,že jsme na to hleděli skoro jako na podvod ( CF 18let ...3%agr ...uplně prázdný . ze základního týmu....cena 7M) ..............po 4 letech jsem mu vysvětlil jaký je rozdíl mezi hráčem z centra a ze základního týmu.
-
frankie_doparoma
a pred tim rozprodejem jsem mel tehda lepsi zakladni sestavu nez vitezka sp poharu Isis (a to ne o setiny ale celkem to byl rozdil a jeste min agresivnejsi), ale nikdy jsem nic nevyhral, do acka jsem se nepodival, v cesky lize jsem byl dvakrat druhej a to jednou jen o skore (pokud si dobre vybavuju/a muj treti pokus skoncil vyhazovem z cz ligmantel wrote:P.S. Myslím, že jsi byl od Áčka jen kousek, jestli se nepletu, tak v Béčku jsi byl a na účtě měl spoustu peněz po rozprodeji týmu.
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
PaToM
Viem, že to nie je nič zvláštne ja len, že...
... pred simuláciou mi v ľavom paneli pri "červenom" kríži svieti čísielko 1 a po lognutí po simulácii je tam zrazu štvorka... trochu nepríjemný pocit, najmä ten prvý dojem je hrozný...

... pred simuláciou mi v ľavom paneli pri "červenom" kríži svieti čísielko 1 a po lognutí po simulácii je tam zrazu štvorka... trochu nepríjemný pocit, najmä ten prvý dojem je hrozný...
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
kopeckar
Prostě ti přes ni Sjarel udělal vodorovnou čárku. Je to pořád jednička, ale maskovaná.PaToM wrote:Viem, že to nie je nič zvláštne ja len, že...
... pred simuláciou mi v ľavom paneli pri "červenom" kríži svieti čísielko 1 a po lognutí po simulácii je tam zrazu štvorka... trochu nepríjemný pocit, najmä ten prvý dojem je hrozný...![]()
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152