Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by pupajdi13 »

Kimi007 wrote:: To je fakt síla, se ani nemůžu bránit ...
Bránit se mužeš , poslal jsem ti i mail... pouze jsem ti shrnul co se stalo a za co to bylo,
Z mého pohledu , pokud se někdo přihlásí z jednoho počítače na tým X , podá nabídku na hráče v týmu Y , poté se odhlásí a přihlásí se do týmu Y a potvrdí nabídku od týmu X a to vše na jednom compu, pak není moc co řešit,ale jak říkám,je to pouze muj názor ...zkus to šerifovi,který Tě banoval vysvětlit ,ale já ti víc než takhle pomoct nemůžu, protože i já bych ti dal ban , kdybych ten případ řešil.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

pupajdi13 wrote:
Kimi007 wrote:: To je fakt síla, se ani nemůžu bránit ...
Bránit se mužeš , poslal jsem ti i mail... pouze jsem ti shrnul co se stalo a za co to bylo,
Z mého pohledu , pokud se někdo přihlásí z jednoho počítače na tým X , podá nabídku na hráče v týmu Y , poté se odhlásí a přihlásí se do týmu Y a potvrdí nabídku od týmu X a to vše na jednom compu, pak není moc co řešit,ale jak říkám,je to pouze muj názor ...zkus to šerifovi,který Tě banoval vysvětlit ,ale já ti víc než takhle pomoct nemůžu, protože i já bych ti dal ban , kdybych ten případ řešil.
To je sice všechno hezký, ale já se připojuji z této IP adresy a pracovní IP používá více lidí..
A to mi jako můj tým chce někdo smazat jo?????
A když mi někdo přijde na heslo a nikomu ho neřeknu, tak mne může taky vyřadit ze hry? Tak to je opravdu správné. Tak ať žijou podvodníci a ty co maj dva roky historii bez poskvrny budou bez zeptání kdykoliv smazáni, tak takovou zradu jsem nečekal a ještě se mám s někým dohadovat anglicky .. Ať žije celý SP. Můj tým nic neudělal!!
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Kimi007 wrote: To je sice všechno hezký, ale já se připojuji z této IP adresy a pracovní IP používá více lidí..
A když mi někdo přijde na heslo a nikomu ho neřeknu, tak mne může taky vyřadit ze hry? Tak to je opravdu správné. Tak ať žijou podvodníci a ty co maj dva roky historii bez poskvrny budou bez zeptání kdykoliv smazáni, tak takovou zradu jsem nečekal a ještě se mám s někým dohadovat anglicky .. Ať žije celý SP. Můj tým nic neudělal!!
Já nejsem ty .....nemužu vědet,kde se připojuješ atd....pokud v práci používáte stejný PC , tak určitě víš,že s kolegou,který hraje taky nemužeš obchodovat,to jsou základní pravidla a opakuji ti je už po několikáté,tak dobře čti co píšu.
Nikdo ti heslo nezjistil , prostě se stalo to co se stalo a já jsem ti to popsal z šerifského pohledu ... šerifský jazyk je jednotný (english) , pokud není manažer a šerif ze stejné země,což v tvém případě není , každý šerif si řeší své případy sám a jiný šerif do toho nezasahuje, pouze v případě,že manažer požádá o názor dalšího šerifa (second opinion) .
Kapišto? ........ musíš se snažit svou situaci co nejpodrobněji razvanicovi vysvětlit a počkat na jeho vyjádření.
jancarik

Post by jancarik »

Kimi007 wrote: To je sice vechno hezký, ale já se připojuji z této IP adresy a pracovní IP používá více lidí..
nechapu cemu se divis proste leva a jestli vazne nic nevis o cem pochybuju tak podekuj kolegovi v praci :mrgreen:
jestli ti nekdo prijde na heslo tak sotva bude mit stejnou IP
jo a na co by se te meli ptat??? jako podvadel si? neeeeeeee! aha tak hraj dal nebo na co jako???
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

pupajdi13 wrote:
Kimi007 wrote: To je sice všechno hezký, ale já se připojuji z této IP adresy a pracovní IP používá více lidí..
Já nejsem ty .....nemužu vědet,kde se připojuješ atd....pokud v práci používáte stejný PC , tak určitě víš,že s kolegou,který hraje taky nemužeš obchodovat,to jsou základní pravidla a opakuji ti je už po několikáté,tak dobře čti co píšu.
Nikdo ti heslo nezjistil , prostě se stalo to co se stalo a já jsem ti to popsal z šerifského pohledu ... šerifský jazyk je jednotný (english) , pokud není manažer a šerif ze stejné země,což v tvém případě není , každý šerif si řeší své případy sám a jiný šerif do toho nezasahuje, pouze v případě,že manažer požádá o názor dalšího šerifa (second opinion) .
Kapišto? ........ musíš se snažit svou situaci co nejpodrobněji razvanicovi vysvětlit a počkat na jeho vyjádření.
Hm, já jsem taky nepsal, že mi někdo heslo ukradnul, ale to byl příklad, že je to zneužitelné. Kdybych věděl, že mám hráče od někoho ze stejné IP, tak to nahlásím sám, znám pravidla a nejsem žádný malý dítě. Jestli Vás baví takhle prudit lidi, tak si to užijte, ale beze mne ...

To si počkám, jestli mi ten šerif odpoví, to bude určitě další výčet pravidel v AJ.

Myslím, že někdo, kdo hraje SP ani né měsíc asi moc nepochopil pravidla IP, tak sláva tomu, že jsem ho přizval ke hraní a mám super bonus 8) to je dobré gesto
Last edited by Kimi007 on Tue Feb 15, 2011 9:41 pm, edited 1 time in total.
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

jancarik wrote:
Kimi007 wrote: To je sice vechno hezký, ale já se připojuji z této IP adresy a pracovní IP používá více lidí..
nechapu cemu se divis proste leva a jestli vazne nic nevis o cem pochybuju tak podekuj kolegovi v praci :mrgreen:
jo a na co by se te meli ptat??? jako podvadel si? neeeeeeee! aha tak hraj dal nebo na co jako???
Jasně, takže po dvou letech hraní si jen tak z legrace koupím nákýho hráčea budu čekat, že mi to projde. Tak to je oravdu chytrý názor. Můj tým s výkonem 132 nepotřebuje kupovat jen tak z legrace hráče .. to by pochopilo i malé dítě :roll:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Kimi007 wrote: Jestli Vás baví takhle prudit lidi, tak si to užijte, ale beze mne ...
Prudit? ..... kdo Tě prudí ? to že se ti nelíbí muj názor neznamená,že Tě nekdo prudí.

Snažil jsem se ti pomoct tím,že jsem ti vysvětlil o co se jedná,proč máš ban a co máš dělat, jestli to považuješ za pruzení,tak to sorry :idea: :lol:
jancarik

Post by jancarik »

Kimi007 wrote:
jancarik wrote:
Jasně, takže po dvou letech hraní si jen tak z legrace koupím nákýho hráčea budu čekat, že mi to projde. Tak to je oravdu chytrý názor. Můj tým s výkonem 132 nepotřebuje kupovat jen tak z legrace hráče .. to by pochopilo i malé dítě :roll:
no prave tym co kope 132potrebuje takovych trejdu tuny :mrgreen: :mrgreen:
a opravdu chytry to nebylo :wink: :mrgreen: nekdo toho hrace koupit musel bud ty nebo ten TVUJ koleda tak mu podekuj :!:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
beda sekacka
Coach

Post by beda sekacka »

V první řadě je divný, že dáš tým hlídat někomu, kdo to hraje sotva dva týdny. Pak by ses asi měl zeptat toho kolegy z práce proč ti podával nabídku na svého hráče a obratem ti ho prodal. Tím bych asi začal.
Jinak můj názor je, že to je jasná levá, která ti už nejspíš v minulosti několikrát prošla, ale se džbánem se chodí tak dlouho pro vodu až.....
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

pupajdi13 wrote:
Kimi007 wrote: Jestli Vás baví takhle prudit lidi, tak si to užijte, ale beze mne ...
Prudit? ..... kdo Tě prudí ? to že se ti nelíbí muj názor neznamená,že Tě nekdo prudí.

Snažil jsem se ti pomoct tím,že jsem ti vysvětlil o co se jedná,proč máš ban a co máš dělat, jestli to považuješ za pruzení,tak to sorry :idea: :lol:
Mne prudí to, že když se to dozvím, tak s tím nic neudělám. To je jako soud bez obhájce, mně to přijde dost trapný. Kdybych vymýšlel pravidla já, tak si tohle ohlídám tak, že by k tomu ani nemohlo dojít a nebylo by potřeba šerifů ..nic proti tvé funkci
Ale tohle je levá ze strany SP proti slušným hráčům. Nedovedu si představit, že někdo mladší než já by se s někým měl ještě dohadovat v AJ ...
ps2512

Post by ps2512 »

Jasnej podvod.....otazka, zda na BAN a koho zabanovat? Oba, nebo jen kolegy z prace, ktery mozna nevedomky kimiho vyuzil situace?
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

beda sekacka wrote:V první řadě je divný, že dáš tým hlídat někomu, kdo to hraje sotva dva týdny. Pak by ses asi měl zeptat toho kolegy z práce proč ti podával nabídku na svého hráče a obratem ti ho prodal. Tím bych asi začal.
Jinak můj názor je, že to je jasná levá, která ti už nejspíš v minulosti několikrát prošla, ale se džbánem se chodí tak dlouho pro vodu až.....
Tak já ti povím něco ..za dva roky dojít do divize E a pak spadnout do Fka a být na prvním místě dokáže každý. Kdybych dělal levotu, tak se nehrabu někde v Fku, ale jsem už v divizi A B nebo C a rozhodně bych nepoužil stejnou IP .. tohle může tvrdit fakt ..to nemá cenu komentovat
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

ps2512 wrote:Jasnej podvod.....otazka, zda na BAN a koho zabanovat? Oba, nebo jen kolegy z prace, ktery mozna nevedomky kimiho vyuzil situace?
To kdybych věděl dřív co mi provede jinej manažer, tak si dám dovolenou a měl bych svatej klid. Až se Vám to stane, tak se nehlašte, tady ty pravidla jsou jen pro pár jedinců .. Asi si zahraju něco jinýho, stejně počet manažerů klesá ..bůh ví proč...
beda sekacka
Coach

Post by beda sekacka »

Kimi007 wrote:
beda sekacka wrote:V první řadě je divný, že dáš tým hlídat někomu, kdo to hraje sotva dva týdny. Pak by ses asi měl zeptat toho kolegy z práce proč ti podával nabídku na svého hráče a obratem ti ho prodal. Tím bych asi začal.
Tak já ti povím něco ..za dva roky dojít do divize E a pak spadnout do Fka a být na prvním místě dokáže každý. Kdybych dělal levotu, tak se nehrabu někde v Fku, ale jsem už v divizi A B nebo C a rozhodně bych nepoužil stejnou IP .. tohle může tvrdit fakt ..to nemá cenu komentovat
Už ses ptal kolegy proč ti toho hráče prodával?
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

beda sekacka wrote:
Kimi007 wrote:
Už ses ptal kolegy proč ti toho hráče prodával?
Dneska jsem se vrátil, takže až ho uvidím, zeptám se. Ale stejně asi nebude vědět, že něco porušil .. Podle mne je pro nováčky moc pravidel a není v tom přehled. Stejně si musím počkat co mi napíše ten cizinec ( šerif ). Fakt super hra.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”