pupajdi13 wrote:Kimi007 wrote:
To je sice všechno hezký, ale já se připojuji z této IP adresy a pracovní IP používá více lidí..
A to mi jako můj tým chce někdo smazat jo?????
A když mi někdo přijde na heslo a nikomu ho neřeknu, tak mne může taky vyřadit ze hry? Tak to je opravdu správné. Tak ať žijou podvodníci a ty co maj dva roky historii bez poskvrny budou bez zeptání kdykoliv smazáni, tak takovou zradu jsem nečekal a ještě se mám s někým dohadovat anglicky .. Ať žije celý SP. Můj tým nic neudělal!!
Já nejsem ty .....nemužu vědet,kde se připojuješ atd....pokud v práci používáte stejný PC , tak určitě víš,že s kolegou,který hraje taky nemužeš obchodovat,to jsou základní pravidla a opakuji ti je už po několikáté,tak dobře čti co píšu.
Nikdo ti heslo nezjistil , prostě se stalo to co se stalo a já jsem ti to popsal z šerifského pohledu ... šerifský jazyk je jednotný (english) , pokud není manažer a šerif ze stejné země,což v tvém případě není , každý šerif si řeší své případy sám a jiný šerif do toho nezasahuje, pouze v případě,že manažer požádá o názor dalšího šerifa (second opinion) .
Kapišto? ........ musíš se snažit svou situaci co nejpodrobněji razvanicovi vysvětlit a počkat na jeho vyjádření.
Hm, já jsem taky nepsal, že mi někdo heslo ukradnul, ale to byl příklad, že je to zneužitelné. Kdybych věděl, že mám hráče od někoho ze stejné IP, tak to nahlásím sám, znám pravidla a nejsem žádný malý dítě. Jestli Vás baví takhle prudit lidi, tak si to užijte, ale beze mne ...
To si počkám, jestli mi ten šerif odpoví, to bude určitě další výčet pravidel v AJ.
Myslím, že někdo, kdo hraje SP ani né měsíc asi moc nepochopil pravidla IP, tak sláva tomu, že jsem ho přizval ke hraní a mám super bonus

to je dobré gesto