Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by pupajdi13 »

Kimi007 wrote:...............................
Pro tvuj i muj klid to shrnu ještě jednou .

Ban : transfer z jednoho počítače .
Nakupující : Ty ...prodávající : kolega z práce?

Těsně před transferem byly propojeny obě IP adresy , což ukazuje,že to udělala pouze jedna osoba , jestli jsi to byl ty , to víš pouze ty .
Tým,který ti prodal hráče je nově založen a je to jeho první obchod v historii ( tento manažer už si místo odvolání hned založil nový klub na své IP ) a prodal asi tak to nejlepe vypadající co v týmu měl.....prodal to Tobě , on z toho žádný profit neměl ,druhá nejvyšší nabídka na tom hráči byla 800K, příhoz 50K a potvrzení,kdyby chtěl vydělat na tom hráči,tak z něj dostane mnohem víc ...muj odhad něco mezi 2-3M ,,,tudíž cena byla laděna ve prospěch tvého týmu...toto všechno , tyto další drobnosti srážejí tvou případnou možnost uspěchu při odvolání ........šerifové jsou tu proto,aby chránili poctivé manažery , ne podvodníky .
Ty jsi bud nešikovný podvodník, nebo máš setsakra velkej pech a nějakej blb ti zavařil, ale jak asi chápeš,My nejsme policajti,aby jsme přijeli k Vám na firmu a tam identifikovali Vás dva podle občanek a počítače a pak soudili , pracujeme s tím,co nám nabízí system , ty se zamysli,proč jsi kupoval hráče od někoho kdo s Tebou sdílí počítač a podle toho se dál zařid.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

pupajdi13 wrote:
Kimi007 wrote:...............................
Pro tvuj i muj klid to shrnu ještě jednou .

Ban : transfer z jednoho počítače .
Nakupující : Ty ...prodávající : kolega z práce?

Těsně před transferem byly propojeny obě IP adresy , což ukazuje,že to udělala pouze jedna osoba , jestli jsi to byl ty , to víš pouze ty .
Tým,který ti prodal hráče je nově založen a je to jeho první obchod v historii ( tento manažer už si místo odvolání hned založil nový klub na své IP ) a prodal asi tak to nejlepe vypadající co v týmu měl.....prodal to Tobě , on z toho žádný profit neměl ,druhá nejvyšší nabídka na tom hráči byla 800K, příhoz 50K a potvrzení,kdyby chtěl vydělat na tom hráči,tak z něj dostane mnohem víc ...muj odhad něco mezi 2-3M ,,,tudíž cena byla laděna ve prospěch tvého týmu...toto všechno , tyto další drobnosti srážejí tvou případnou možnost uspěchu při odvolání ........šerifové jsou tu proto,aby chránili poctivé manažery , ne podvodníky .
Ty jsi bud nešikovný podvodník, nebo máš setsakra velkej pech a nějakej blb ti zavařil, ale jak asi chápeš,My nejsme policajti,aby jsme přijeli k Vám na firmu a tam identifikovali Vás dva podle občanek a počítače a pak soudili , pracujeme s tím,co nám nabízí system , ty se zamysli,proč jsi kupoval hráče od někoho kdo s Tebou sdílí počítač a podle toho se dál zařid.
Takže odsouzenej jsem automaticky sám a zařídit není co, když nemám přístup na svůj účet. Kdybych viděl co se stalo, tak to nahlásím sám. Tady platí podle sebe soudím Tebe a ty pravidla jsou upravený tak, že ti nejlepší hráči v tom umí chodit a nikoho tam nesoudí, pač si najdou systém, jak tyhle pravidla obejít. Akort mi furt dokazujete, jak pranýřovat F kaře, asi už nemáte co na práci ... :lol:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Kimi Kimi...jak si ukecaný, tak robíš blbosti... :roll:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
jancarik

Post by jancarik »

Na začátku jsem to také neměl lehké, radil jsem se s kamarádem a ten už to hraje o rok déle a teď jsme na to stejně ( možná už jsem o něco lepší :mrgreen: ) a radíme si dál.

tohle si napsal v topic- Kam dál SP??? – jak ztížit život kšeftařům
tak mi vysvetli proc davas hlidat tym kolegovi z prace ktery to hraje par tydnu :?:
a k tomu kdyz chodis na forum stacilo napsat a urcite by ti nekdo tym pohlidal
a zase klasicky hazis spinu na kazdyho ze vlastne vsichni jen podvadi atd.
na ty co jsou vys v A+B+C ze na ne nikdo nemuze to jsou proste jen pitomy kecy...
nikdo netvrdi ze si to udelal ty treba to vazne podelal kolega ale tvoje blbost je ze mu sveris tym
Last edited by jancarik on Tue Feb 15, 2011 10:47 pm, edited 1 time in total.
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

Hippopotamus wrote:Kimi Kimi...jak si ukecaný, tak robíš blbosti... :roll:
Možná kecám blbosti možná ne, já si na pana dokonalého a vševědoucího nehraju. Kdych byl šerif a dal ti ban, tak bys taky koukal jak puk, když neuděláš nic špatného. Jsem pouze normální obyčejný hráč a nemyslím si o sobě, že bych potřeboval podráždit si Ego na další úroveň :)
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

jancarik wrote:Na začátku jsem to také neměl lehké, radil jsem se s kamarádem a ten už to hraje o rok déle a teď jsme na to stejně ( možná už jsem o něco lepší :mrgreen: ) a radíme si dál.

tohle si napsal v topic- Kam dál SP??? – jak ztížit život kšeftařům
tak mi vysvetli proc davas hlidat tym kolegovi z prace ktery to hraje par tydnu :?:
a k tomu kdyz chodis na forum stacilo napsat a urcite by ti nekdo tym pohlidal
a zase klasicky hazis spinu na kazdyho ze vlastne vsichni jen podvadi atd.
na ty co jsou vys v A+B+C ze na ne nikdo nemuze to jsou proste jen pitomy kecy...
Jenže můj kámoš tu není každý den, aby mi to hlídal a bohužel nejsem tak dokonalý, abych využil služeb lidí na fóru, raději to svěřim někomu, koho znám a neodsoudím ho předem .

Ty si fakt myslíš, že ti co se drží nahoře hrají fér? Ano je tam spousta poctivých, ale nevěřil bych, že na nějaké borce co máj několik IP si tam dělá co chce ... v dnešní době ... Věř si čemu chceš, já alespoň napíšu něco rozumného na fóru a snažím se, aby SP fungovalo i dál. Nemá cenu to tu komentovat, vždy se najde někdo, kdo to ví přesně a víc jak ostatní .. Si počkám až mi napíše pan vyvolený.
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

necetl jsem celou, jiste plodnou, debatu :) ale mam dotaz, kdyz se naky dva tymy treba jen jednou prihlasi z jedny IP adresy tak je to natrvalo zablokovany a pri pokusu udelat transfer mezi temahlema dvouma tymama to proste nejde a napise to hlasku o stejny IP, aspon tak to bylo. Jak se teda ohlo stat to co se stalo? :shock:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

frankie_doparoma wrote:necetl jsem celou, jiste plodnou, debatu :) ale mam dotaz, kdyz se naky dva tymy treba jen jednou prihlasi z jedny IP adresy tak je to natrvalo zablokovany a pri pokusu udelat transfer mezi temahlema dvouma tymama to proste nejde a napise to hlasku o stejny IP, aspon tak to bylo. Jak se teda ohlo stat to co se stalo? :shock:
Podívej se, já nevím jaký tady panují pravidla asi padni komu padni. Taky jsem si myslel, že je to vymakané a kdybych to tušil, tak tu budu za pány chytré co mi furt něco píšou a nebudu dělat chybu, že se někdo nezkušený postará o tým. Jenže po delší době hraní nikdy člověk neví co ho potká .. jen BAN a smažou ti tým, to nic není hraj znovu :lol:
Navíc jsem si myslel, že u nováčku je zablokován prodej na začátku hry. Tak jsem tu pak za tupce.
frankie_doparoma

Kimi007 wrote: jen BAN a smažou ti tým, to nic není hraj znovu :lol:
taky jsem dostal ban a hraju uz potreti :p
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Kimi007 wrote:
Hippopotamus wrote:Kimi Kimi...jak si ukecaný, tak robíš blbosti... :roll:
Možná kecám blbosti možná ne, já si na pana dokonalého a vševědoucího nehraju. Kdych byl šerif a dal ti ban, tak bys taky koukal jak puk, když neuděláš nic špatného. Jsem pouze normální obyčejný hráč a nemyslím si o sobě, že bych potřeboval podráždit si Ego na další úroveň :)
Nepovedal som, že kecáš blbosti, povedal som, že si ukecaný (to nie je v zlom, takých nás tu je viac vrátane mňa), a keďže si spravil strašnú blbosť, prirovnal som to k tvojej ukecanosti. Btw. akú blbosť si spravil, to vieš len ty sám, my ostatní sa môžme len domnievať. V každom prípade, jedna poznámka - včera okolo 10 večer si tu písal na fórum (takže si asi mal prístup na net), dnes podvečer si už napísal, že máš ban - chceš mi povedať, že si si na poldňovú služobku zháňal zástup? Zaujímavé, ale ako som povedal, len ty vieš, ako to naozaj bolo...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

frankie_doparoma wrote:
To by mne zajímalo za co to bylo .. tady se dostáva BAN úplně grátis ( asi motivace k lepším výkonům ) :lol:
frankie_doparoma

Kimi007 wrote:
frankie_doparoma wrote:
To by mne zajímalo za co to bylo .. tady se dostáva BAN úplně grátis ( asi motivace k lepším výkonům ) :lol:
dal jsem na hrace velkou nabidku, prej :shock: :twisted:
PaToM

Post by PaToM »

Kimi: Ak si náhodou ešte niekedy zahráš SP (o čom z tvojich vyjadrení tu pochybujem) a budeš chcieť dať strážiť niekomu svoj účet, tak vedz, že dať ho do rúk komukoľvek, kto sa tu na fóre pohybuje pár rokov je oveľa spoľahlivejšie než ho odovzdať svojmu reálnemu kamarátovi, nech je akokoľvek mimo SP dôveryhodný. Nehovoriac o tom, že je tu skvelá partia a každý, kto o pravidlách hrania z jednej IP vie a napriek tomu by porušil schválne nejaké zásadu (pravidlo), okamžite by zo seba spravil vyvrheľa fóra pre všetkých ostatných a to tu nikomu za to nestojí. Čiže tu, čo sa týka stráženia tímu na SP, môžeš veriť každému :!:
A pravidlá SP hovoria úplne jasne: "Manažérom používajúcim rovnaký počítač nie je povolený vzájomný obchod s hráčmi... ". Asi za to môže tvoj kolega, ale za svoje konto si zodpovedný len ty sám, preto musíš si vždy dobre rozmyslieť, komu prezradíš svoje heslo a komu dáš postrážiť tím. Za čokoľvek proti pravidlám, v čom figuruje aj tvoj tím, nesieš zodpovednosť ty.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

to frankie: Aha .. když jsem viděl jednou nabídku přes 40 M a byl to chabej hráč, tak to prý bylo v pořádku a nic se nestalo. Jednou tak podruhý jinak. Asi měl protekci :lol:
frankie_doparoma

no ja dal 50 :p

patom to shrnul a vystih nejlepe

btw. proc neraegujes na hippa? k cemu je zaskok kdyz si tu byl vcera i dnes...?
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”