Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

ps2512
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by ps2512 »

ha Amos, at nereknu Mantelovi aby ti to taky udelal :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mantel

Post by mantel »

ps2512 wrote:ha Amos, at nereknu Mantelovi aby ti to taky udelal :mrgreen:
To by nešlo, v práci se dostaneme pouze na forum, samotné SP je bloknuté. A Amos tým jen tak někomu nepůjčí.
:D
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

beda sekacka wrote:Jinak si myslím, jak sem psal už poprvé, tak Ti několik podobnejch podvůdků v minulosti prošlo a tak seš prostě jen nasranej, že to nevyšlo znovu. Nevím jak dalece zpětně šerifové vidí do historie přihlášení, ale vsadil bych se, že některý z týmů co ti v minulosti prodal / koupil od tebe hráče byl logován ze stejné IP jako Ty.
Bohužel tě zklamu, ale tvůj příspěvek je vymyšlená lež. Kdybych něco takového dělal, jak píšeš, tak nedám někomu heslo a nenechám ho přihlásit ze stejné IP, aby mi dali BAN. Trubka fakt nejsem, máš smůlu ..

To bych si našel víc IP adres jak psal někdo a běhal bych sem tam ...

Jestli tu někdo chcete lhát, tak se pak neschovávejte za monitor 8) je to trapné
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

amoszamba wrote:Kimi, fandím ti...
Drž se ......
:mrgreen:
Hele, já to řešit nemusím, za měsíc mám svatbu, alespoň budu mít dost času a pak stejně mám dost jiné práce :mrgreen:
A pupajdiho jsem si jen testnul, jak využívá hvězdičku, já se z toho nepo.. žádný bobky nemám a nemám potřebu si mu stěžovat, když má svojí pravdu. Protože mně to příjde úplně trapný mít takhle slabé pravidla, .. nic víc už k tomu psát nebudu, ať si každý rozvine fantaziju a muže i lhát :lol:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Kimi007 wrote: Hele, já to řešit nemusím, za měsíc mám svatbu, alespoň budu mít dost času a pak stejně mám dost jiné práce :mrgreen:
Mě se za pár dní narodí druhej syn ....a spousty jiný práce mám taky , tady jsem reagoval , protože se o tenhle topic starám , když má někdo problem ,.
Kimi007 wrote: A pupajdiho jsem si jen testnul, jak využívá hvězdičku, já se z toho nepo.. když má svojí pravdu.
Proč by sis měl pupajdího testovat :?: , já s hvězdičkou pracuju , nevyužívám jí .
"Svou pravdu" = fakt který vidím přes tu hvězdičku ..... nemužu tady přesně rozepsat system , protože by to mohlo sloužit jako navádění manažerů na co si maj dávat pozor a čemu se příště vyhnout , řekl jsem až dost,když jsem popsal system přihlašování Lennyho .
1. přihlášení .....založení klubu
2.a3. přihlášení 9.2.....vložení hráče na trh
4. přihlášení........spojení IP adres a přestup hráče.
Na ten tým nikdo za jeho dobu existence nechodil, byl založen a pak se tam přihlašovalo jen kvuli prodeji jednoho hráče.
To pozná a pochopí i šerif začátečník....proto jsem k Tobě zaujal tenhle postoj .

Kimi007 wrote: Protože mně to příjde úplně trapný mít takhle slabé pravidla, ..
O síle a kvalitě pravidel by se dalo diskutovat,já s nima taky nejsem spokojen,ale já nejsem vývojář hry .
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

Tyhle pravidla jsou mi podivná .. když jsem viděl, že tým nabizí slabého hráče za 40 Mega a nechal jsem to prověřit tak to bylo zamítnuto a nic se nedělo a když dojde k jednomu prodeji přes IP, tak se maže tým. Z toho mi vychází ..buď porušuj pravidla chytře nebo až se nám bude chtít, tak si tě najdem :mrgreen:
Tak buď ten BAN dávejte za všechno a nebo si vymyslete pravidla, která mají za cíl odstranit nekalosti. Protože až Vám někdo udělá chybu omylem a dostane BAN, ta už nebue mít chuť se vracet, ale spíš ho to odradí. Jsem zvědavej, jestli za 10 let tu bude ještě SP nebo ho smažou 8)

Můj typ: pokud nenastane nějaký zvrat, tak konkurence je zde veliká a podle počtu manažerů se jasně pozná .. zda to má ještě cenu :)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Kimi007 wrote:Tyhle pravidla jsou mi podivná .. když jsem viděl, že tým nabizí slabého hráče za 40 Mega a nechal jsem to prověřit tak to bylo zamítnuto a nic se nedělo a když dojde k jednomu prodeji přes IP, tak se maže tým. Z toho mi vychází ..buď porušuj pravidla chytře nebo až se nám bude chtít, tak si tě najdem :mrgreen:
Tak buď ten BAN dávejte za všechno a nebo si vymyslete pravidla, která mají za cíl odstranit nekalosti. Protože až Vám někdo udělá chybu omylem a dostane BAN, ta už nebue mít chuť se vracet, ale spíš ho to odradí. Jsem zvědavej, jestli za 10 let tu bude ještě SP nebo ho smažou 8)

Můj typ: pokud nenastane nějaký zvrat, tak konkurence je zde veliká a podle počtu manažerů se jasně pozná .. zda to má ještě cenu :)
A čo že ho ponúkal? Aj ty môžeš vyjsť na ulicu pred barák a ponúkať okoloidúcim svoje smradľavé ponožky za 40M. Poviem si, blázon, ale až, keď ich niekto kúpi, tak mi to príde divné.
Fakt, že manažér sa logne akurát pri založení, po tom cca týždeň počká, kým môže predávať hráčov, po tom hodí na trh absolútne najlepšieho hráča, čo v tíme mal a zase sa logne, až keď ho predá tímu z rovnakej IP, sa nedá vysvetliť inak ako podvodom. Je väčšia šanca, že dnes si zaletím na mesiac ako že toto bolo čisté. A tvoja obhajoba, že si si vybavil zástup u kolegy, pretože si pol dňa nemohol byť na nete, následne urážky a osočovanie systému a hlavne ľudí, ktorí s tým dokonca nič nemajú... strašne úbohé, ľutujem tvoju budúcu ženu... Amos ti bude musieť extrémne držať palce, aby ti toto prešlo!
Btw. tvrdíš, že takého hráča by si nekupoval a hneď ho vyrazil, tak mi vysvetli, prečo si 10.februára kúpil 100x väčší odpad?
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Ataner

Post by Ataner »

Kimi007 wrote:Tyhle pravidla jsou mi podivná .. když jsem viděl, že tým nabizí slabého hráče za 40 Mega a nechal jsem to prověřit tak to bylo zamítnuto a nic se nedělo a když dojde k jednomu prodeji přes IP, tak se maže tým. Z toho mi vychází ..buď porušuj pravidla chytře nebo až se nám bude chtít, tak si tě najdem :mrgreen:

Já to pořád nechápu..
Tak kámoš ..založí klub a najednou se rozhodne že Ti prodá nejlepší CF pod cenou..nebo jsi mu jen špatně vysvětlil jak vydělat nějaký to euro.. :mrgreen:
Protože tak nebo tak je to celý postavený na hlavu..on Ti hlídá tým a najednou se rozhodne že bude prodávat..??
Kdyby to bylo naopak a koupil si od Tebe hráče beru to jako zkrat i když mu je na pikaču ale dá se..to ještě pochopit..
Už jednou ti psal Pupik že není programátorem hry tak nevim proč všem házíš bordel na hlavu.. :wink:
Ať tak nebo tak jestli někdo prodá hráče za 40 a nebo Ty vychčiješ s kámošem a on ti prodá CF za 800 to už Ti podivný nepřijde.. :?:
Přeber si to jak chceš..
JPD - B.3
Ataner

Post by Ataner »

Hippopotamus wrote:,
Btw. tvrdíš, že takého hráča by si nekupoval a hneď ho vyrazil, tak mi vysvetli, prečo si 10.februára kúpil 100x väčší odpad?
Já bych ho teda na prodej bral a to hned.. :mrgreen:
JPD - B.3
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

Hippopotamus wrote:

A čo že ho ponúkal? Aj ty môžeš vyjsť na ulicu pred barák a ponúkať okoloidúcim svoje smradľavé ponožky za 40M. Poviem si, blázon, ale až, keď ich niekto kúpi, tak mi to príde divné.
Fakt, že manažér sa logne akurát pri založení, po tom cca týždeň počká, kým môže predávať hráčov, po tom hodí na trh absolútne najlepšieho hráča, čo v tíme mal a zase sa logne, až keď ho predá tímu z rovnakej IP, sa nedá vysvetliť inak ako podvodom. Je väčšia šanca, že dnes si zaletím na mesiac ako že toto bolo čisté. A tvoja obhajoba, že si si vybavil zástup u kolegy, pretože si pol dňa nemohol byť na nete, následne urážky a osočovanie systému a hlavne ľudí, ktorí s tým dokonca nič nemajú... strašne úbohé, ľutujem tvoju budúcu ženu... Amos ti bude musieť extrémne držať palce, aby ti toto prešlo!
Naprostý souhlas! V minulosti mi příspěvky a tudíž i "osoba" Kimi007 přišla v pohodě, ale co tady nyní předvádí je pro mne osobně hodně ubohý...
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Bože ....... s Tebou je sranda ..... ted tady otisknu co jsi poslal na šerifské stránky a pak vysvětlím.

Obchod : Toni Cuéllar Tento hráč má nastavenu částku pro okamžitý přestup. Pokud nabídnete tuto částku, která činí € 41.234.567,00, přestup bude realizován ihned. Jméno Toni Cuéllar Věk 21 Požadovaná částka € 4.123.456,00 Post GK K dispozici od Pondělí 10 Leden 2011 (14:00 CET) Nejvyšší nabídka Nic Dobrý den, pokud je tohle jen test, tak to chápu, ale jinak tenhe hráč nemůže mít okamžitou cenu 41 mega ... dík.

toto je tvé info na šerifské stránky z 11.1.2011 - dokonce jsem to mazal já a ted ti řeknu proč : prodal ten manažer toho hráče :?: proběhl nějaký transfer za 41 mega :?: . no neproběhl. každý si muže jako okamžitý přestup nastavit co se mu zlíbí ,to je jeho volba, ale ovlivní to fakt,jestli prodá nebo neprodá.....on neměl nabídku a nikdo mu ho nekoupil , tak za co by měl dostat ban :?: v tom je ten rozdíl , takovejch lidí,co nastavujou nesmyslný okamžitý přestupy je spousta , ale podstatný je, jestli to někdo kupuje....pořád říkáš ,že se stébla chytám a nevím co mluvím,ale opak je pravdou .

Já chápu,že Tě štve,že Tě zabanovali a tvoje 2letá práce je v čudu , to chápu , ale ty se všemožně snažíš ukázat tady lidem,že jsi fer a čestný hoch , ale z toho co vidím já to tak není , ono by bylo lepší , kdybys byl opravdu charakter a napsal tady , žes udělal chybu a chytli Tě , jako je třeba charakter beda sekačka , ten to aspon přiznal co dělal a čemu se věnoval a nikdo mu hlavu neutrh....takhle se jen topíš ve vlastním zmatku a neznalosti a to jestli bude nebude SP za 10 let není vubec aktualní , to nezajímá tady nikoho z nás, My hrajeme ted,ne za 10 let .
To že ten tým FC Most byla farma je prostě zřejmé a když to nechceš přiznat veřejně,aby sis neutrh ostudu před lidma z fora,na kterých ti evidentně hodně záleží , tak neřeš vůbec a piš si s Razvanicou maily ,aby ti vrátil tým.

Dám ti jeden příklad , kterej je 4 roky starej , abys viděl jak já přistupuju k zabanovanejm manažerům.

Muj kamarád,kterej mě před 4 roky přivedl sem na SP hrál už skoro rok před tím, s kamarádem z práce se domluvil na přestupu hráče , za realnou cenu ,bez umyslu podvádět ....přestup udělali a pak se blbci v práci přihlásili z jednoho compu spolu každej na svuj tým .....neumyslná kravina , okamžitě dostali stopku a i když já můžu odpřísáhnout,že nepodváděli,tak jim nikdo tým nevrátil, protože prostě porušili základní pravidla hry ..... je to 4 roky zpátky , jirka založil novej klub a bylo , nepodváděl předtím a nepodváděl ani pak ,ale prostě udělali kravinu, protože byli zvědaví ......byly to 2 funkční týmy , žádné farmy , Tobě přitěžuje i fakt,který jsem popsal výše o tým FC Most....
Tvrdil jsi,že jsi někomu svěřil tým , komu? člověku který byl 3x v životě přihlášem na SP , to přeci nechceš aby ti někdo věřil , já nemám potřebu Tě slovně ponižovat ,ale ty si o to říkáš sám svými vyjádřeními tady ..... zatím jsi dokázal pouze plivat a kopat okolo sebe , konstruktivní vysvětlení situace jsem tu od Tebe ještě nečetl,jak tímhle stylem hodláš v angličtině přesvědčit Razvanicu :?:
ps2512

Post by ps2512 »

Tímto bych to uzavřel :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ps2512 wrote:Tímto bych to uzavřel :wink:
Já jsem myslel,že už jsme to uzavřeli včera v noci,ale Kimča furt ne a ne .

Tento topic slouží manažerům,kteří mají nějaký problem a potřebují pomoc českého šerifa .

Případ Kimi25 :arrow: Lenny24 je vyřešen .....další vývoj má na svým bedrech šerif razvanica....tímto děkuji všem zůčastněným za spolupráci na vyšetřování a manažerovi Kimi25 přeju hodně štěstí v obhajobě , bude ho potřebovat.
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

Ataner wrote:
Hippopotamus wrote:,
Já bych ho teda na prodej bral a to hned.. :mrgreen:
Toho hráče jsem jsem koupil asi za 10 k ke hraní přáteláků apod.s tím, že časem až vytrénuju hráče, tak se prodá .. Většinu mám na pozici 3 hráče nebo dvojnásobek a víc pok jde o středové hráče .. A jelikž jsem předtím prodal LB, tak jsem pořídil levně jiného nekvalitnho ..tto je moje věc :mrgreen:
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

pupajdi13 wrote:
ps2512 wrote:Tímto bych to uzavřel :wink:
Já jsem myslel,že už jsme to uzavřeli včera v noci,ale Kimča furt ne a ne .

Tento topic slouží manažerům,kteří mají nějaký problem a potřebují pomoc českého šerifa .

Případ Kimi25 :arrow: Lenny24 je vyřešen .....další vývoj má na svým bedrech šerif razvanica....tímto děkuji všem zůčastněným za spolupráci na vyšetřování a manažerovi Kimi25 přeju hodně štěstí v obhajobě , bude ho potřebovat.
Já to nerozebírám, to ty máš pořád pocit, že tvoje Ego ještě dostatečně nechrochtá :mrgreen:
A na svůj názor mám právo 8)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”