Hmm, asi to budem musieť preformulovať, lebo to asi nikto nepochopil...MilanSLOVAKIA wrote:Tuto ako som si všimol ste si zamenili pozície hosťujúceho a domáceho týmu, kvoli tomu som si pre istotu pozrel pravidla. Moze sa to len ma musite informovat. Takze cakam na vyjadrenie.

Pravidllo 2.7 o SL:
Ak dôjde k neúmyselnej výmene pozície domáceho a hosťujúceho mužstva pri plánovaní zápasu a zápas je už naplánovaný, môže jeden z manažérov (po dohode so súperom) požiadať o zmenu termínu zápasu podľa pravidla 2.6 (tj. pravidlo o zmene termínu), ale najneskôr 1 deň pred oficiálnym termínom, v prípade predohrávky najneskôr jeden deň pred termínom predohrávky.
Toto pravidlo hovorí o tom, že síce je možné zápas nekontumovať v prípade neúmyselnej výmeny ihrísk, ale tak, že sa tento zápas označí za neplatný a zápas sa zopakuje, ale už na tom správnom ihrisku.
A ešte raz pre istotu aj tu:
Poprosím všetkých manažérov, aby dodržiavali rozpis zápasov vypísaný v tomto príspevku topiku a nevymieňali si pozície domáceho a hosťujúceho tímu (tím napísaný v rozpise naľavo je domáci tím, napravo hosťujúci).
Za porušenie tohto pravidla nasleduje trest podľa pravidla 3.3, teda obojstranná kontumácia.
Nebude sa už brať ohľad na zlý stav trávnika jedného z mužstiev alebo na to, že už je taký zápas naplánovaný!
PaToM (komisár slovenských súťaží)