Alespoň náš pokladník má radost

Moderator: Czech Moderators
To vynáša pomaly viac ako obchodovanie, asi sa preorientujemps2512 wrote:V této chvíli jsme na +715.419,-- eur
A jsme v dalším kole. Tentokráte nás čeká velmi vyrovnaný soupeř a bude záležet, kdo se lépe připraví.ps2512 wrote:A jdeme dál....a chceme ještě dál!
Za povšimnutí stojí 2 věci:
1. výkon týmu, který měl včera za sebou zápas a přesto podal 133!
2. Návštěva 40.252 diváků což je nový rekord stadionu, který se začal rozšiřovat přes 40000 po rozprodeji!
V této chvíli jsme na +715.419,-- eur
Sakra to je jízda teda..to ti povim..ps2512 wrote:Tak jsme stále v osudí, bohužel ale na nás naletí stříbrní orli a to bude náš konec
Co jízda, my jdem tentokrát po penězích a ne po Hernán cupuAtaner wrote:Sakra to je jízda teda..to ti povim..ps2512 wrote:Tak jsme stále v osudí, bohužel ale na nás naletí stříbrní orli a to bude náš konec
A já už tě viděl ve finále..ps2512 wrote:Co jízda, my jdem tentokrát po penězích a ne po Hernán cupuAtaner wrote:Sakra to je jízda teda..to ti povim..ps2512 wrote:Tak jsme stále v osudí, bohužel ale na nás naletí stříbrní orli a to bude náš konec
Si asi pouštíš nějaký scifi ne?Ataner wrote:A já už tě viděl ve finále..
Ne Ženatý se závazky - Historie Oleksovického klanu ..ps2512 wrote:Si asi pouštíš nějaký scifi ne?Ataner wrote:A já už tě viděl ve finále..
Ataner wrote:Ne Ženatý se závazky - Historie Oleksovického klanu ..ps2512 wrote:Si asi pouštíš nějaký scifi ne?Ataner wrote:A já už tě viděl ve finále..