Tímto děkujeme vedení 1FC Mrakoplaš za skvělý druhý ročník..

Moderator: Czech Moderators
A já slibuji že do Prokoplého bubnu vždy nastoupí to nejlepší s celku JPD..a budeme se opět prát o co nejlepší výsledky v tomto turnaji..a snad přibude síni slávy ještě nějaká ta trofejmrakoplas44 wrote:Jsem rád že dorazil v pořádku..
Hlavně aby si pošťák neprošoupal boty.Ataner wrote:A já slibuji že do Prokoplého bubnu vždy nastoupí to nejlepší s celku JPD..a budeme se opět prát o co nejlepší výsledky v tomto turnaji..a snad přibude síni slávy ještě nějaká ta trofejmrakoplas44 wrote:Jsem rád že dorazil v pořádku..
Tak on Ti vykopen takovou krásnou trofej a Ty se ho obratem zbavíš - to je hnus velebnosti!Ataner wrote:Dnes na JPD dorazila cena pro nejlepšího střelce druhého ročníku Davida Venuse ..který momentálně hájí barvy celku FC Pakoně
Chtěl do světa sbírat zkušenosti a dostat tak šanci dostat se do velkého klubu..tosa_CZ wrote:Tak on Ti vykope takovou krásnou trofej a Ty se ho obratem zbavíš - to je hnus velebnosti!Ataner wrote:Dnes na JPD dorazila cena pro nejlepšího střelce druhého ročníku Davida Venuse ..který momentálně hájí barvy celku FC Pakoně
Budeme držet palce Mildo ať vymyslíš něco kloudnýho...MilanSLOVAKIA wrote:FC DAC 2 - 3 Slatinany Pirates
120 : 127
Ach jaj, tak toto nevyzerá vôbec ale vôbec dobre dalsia prehra na mojom konteZ tohoto mi vyplýva že šance na to že pôjdem ďalej sa rapídne znížili a už je to iba v teoretickej rovine. Som chcel prekvapiť protivníka že dám trochu unavený A - tým po pohári hrať. No ale ako vidim aj super dal svoje A - cko co ma znicilo. Este nieco sa pokusim vymysliet no ale je to zle
![]()
![]()
Neboj to ještě rozdejcháš.Ataner wrote:Budeme držet palce Mildo ať vymyslíš něco kloudnýho...MilanSLOVAKIA wrote:FC DAC 2 - 3 Slatinany Pirates
120 : 127
Ach jaj, tak toto nevyzerá vôbec ale vôbec dobre dalsia prehra na mojom konteZ tohoto mi vyplýva že šance na to že pôjdem ďalej sa rapídne znížili a už je to iba v teoretickej rovine. Som chcel prekvapiť protivníka že dám trochu unavený A - tým po pohári hrať. No ale ako vidim aj super dal svoje A - cko co ma znicilo. Este nieco sa pokusim vymysliet no ale je to zle
![]()
![]()
a dalsi KOPEC TENTORAZ PREHRAL 0-5tosa_CZ wrote:2.kolo
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 6:0 FC Kopec
(119:58)
Adrew kopnul výhru 4:0, tož jsme si museli zastřílet i my a udrželi se tak na průběžném prvním místě skupiny