Jen mě mrzí, že jsi to vypustil.dann11 wrote:gratulujem po 2 krat idem na to zostra vsetci stary na predaj a nakup mladychps2512 wrote:OK jinak odveta
Dynamo Oleksovice 5 - 1 KOPEC
Ale hodně štěstí s mladíky

Moderator: Czech Moderators
Jen mě mrzí, že jsi to vypustil.dann11 wrote:gratulujem po 2 krat idem na to zostra vsetci stary na predaj a nakup mladychps2512 wrote:OK jinak odveta
Jestli udržím náskok, tak už znám dalšího soupeře.ps2512 wrote:Jen mě mrzí, že jsi to vypustil.dann11 wrote:gratulujem po 2 krat idem na to zostra vsetci stary na predaj a nakup mladychps2512 wrote:OK jinak odveta
Ale hodně štěstí s mladíky
Ja som na tom podobne, ale ten náš štvrťfinálový súper bude veľmi ťažká prekážka za ďalším postupom ...a obávam sa, že nezdolateľná prekážka.mrakoplas44 wrote:Jestli udržím náskok, tak už znám dalšího soupeře.
Tři goly venku je dobrá pozice do odvety.PaToM wrote:Ja som na tom podobne, ale ten náš štvrťfinálový súper bude veľmi ťažká prekážka za ďalším postupom ...a obávam sa, že nezdolateľná prekážka.mrakoplas44 wrote:Jestli udržím náskok, tak už znám dalšího soupeře.
Ale ešte sa musíme najprv sústrediť na dnešný zápas o 22:00, v ktorom nám síce môže stačiť aj 1-gólová prehra, ale nechceme nič podceniť (najmä nie CML), preto do zápasu vybehne A-čko, ktoré si dnes výrazne zdvihlo náladu v lige.
No to áno, to nám celkom vyšlo.mrakoplas44 wrote:Tři goly venku je dobrá pozice do odvety.
Vše bude jasné až po 22 hodině.
nota vrable 0 - 3 1FC MrakoplašPaToM wrote:No to áno, to nám celkom vyšlo.mrakoplas44 wrote:Tři goly venku je dobrá pozice do odvety.
Horšie to už bude v štvrťfinále proti 1. víťazovi súťaže - FC Zajdaz.
Gratulu k postupu!mrakoplas44 wrote:nota vrable 0 - 3 1FC MrakoplašPaToM wrote:No to áno, to nám celkom vyšlo.mrakoplas44 wrote:Tři goly venku je dobrá pozice do odvety.
Horšie to už bude v štvrťfinále proti 1. víťazovi súťaže - FC Zajdaz.
Další duel bude s Péeskem.
OK.ps2512 wrote:přijmuto odesláno, oba téměř ve stejný čas
To jsou ty hodiny psaní na strojimrakoplas44 wrote:OK.ps2512 wrote:přijmuto odesláno, oba téměř ve stejný čas
Jak jsi to rychle stihnul napsat?
Ahoj v pondělí.