Nu, máme 6 zraněnných hráčů, dost jich je už unavených a u nás je prioritou ligu, takže nastoupil takový myšmaš, který navíc eště dostal ČK a tak nám nepomohla ani výhra 2:1 z Bazalkova a končíme tak "už" ve čtvrtfinále. Škoda no, chtěli jsme být do 3.místa...
Nu, máme 6 zraněnných hráčů, dost jich je už unavených a u nás je prioritou ligu, takže nastoupil takový myšmaš, který navíc eště dostal ČK a tak nám nepomohla ani výhra 2:1 z Bazalkova a končíme tak "už" ve čtvrtfinále. Škoda no, chtěli jsme být do 3.místa...
Ty kokos tak toto ti nezavidim ja mam 3 zranenych zatial ale furt to rastie dufam ze uz to skoncilo. A ze neskoncim ako ty. Len to je skoda ze tie zranenia si nemohol mat skor
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 4 - 3 Dynamo Oleksovice
Dal jsem do zápasu vše, ale stejně to stačilo pouze na utrápenou výhru o jeden gol.
pockame na oficialni vysledky, ale pokud je to tak, tak je to neskutecne!
Já už tady tři hodiny brečím a najednou koukám že jsem postoupil.
Neuvědomil jsem si že už nezáleží při stejném počtu golů na golech vstřelených na hřiti soupeře.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
zajdaz wrote:Díky Patom za zápasy. Je škoda že už po prvním bylo rozhodnuto, těšil jsem se na zajímavější souboj. Tak snad příští sezónu...
Mňa to mrzí, ale vzhľadom na nešťastné okolnosti, veľa zranení a pod. sme tentokrát neboli rovnými súpermi. Ináč by sme si na odvetný výkon 129 tvojich zverencov trúfli a možno by sme aj o gólik vyhrali, ale čo už. Tak snáď budúcu sezónu ...a snáď až vo finále.
ps2512 wrote:Vy si ty pravidla stejne delate tek, aby jste me vysplouchli
Loni se nadávalo na to, že random určuje výsledky zápasu, tak jsme to upravili, aby jsme random aspoň trošku eliminovali, bohužel tentokrát to zahrálo proti tobě