To je správný přístupAtaner wrote:Příští ročník se chystám na Hernána tak jenom aby jsi o tom věděl..palo wrote:Jak nehraju - musíš mít vysoké cíleAtaner wrote:Tady už nehraju tady lítají skoro stopadesátky a ještě nejsi ve finále..![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
To je správný přístupAtaner wrote:Příští ročník se chystám na Hernána tak jenom aby jsi o tom věděl..palo wrote:Jak nehraju - musíš mít vysoké cíleAtaner wrote:Tady už nehraju tady lítají skoro stopadesátky a ještě nejsi ve finále..![]()
![]()
To si piš že vzpomenušutr wrote:Šutrteam 0 - 0 Totemo Baka 4-5pentle(139-140)
Gratulace soupeři, ikdyž neskrývám že mne to mrzí. Škoda, jak jsem viděl rozhodčího pro náš zápas s Oslíčkem-říkal jsem si že by to mohlo vyjít... Ale sudí měl bohužel s hostujícími řezníky pochopení
![]()
![]()
Loučíme se tedy těsně před branami finále, ale i tak u nás vládne spokojenost, dopadli jsme lépe jak v min. našem premiérovém ročníku. A že tento turnaj byl velmi dobře obsazen nemusím ani říkat
Palo díky za pozvánku, snad si na mne vzpomeneš i příští ročník.
PS-Asckncle makéj, chci Tě vidět min ve finále
Tak Sparta nevyšla ale pozvánka rozhodně dorazíacskncl wrote:Tak sme ostudu neudali ale, Milanskou zdi neproslizel v turnajich vic nez 149 neumime a tak po vykonech 149:150 v turnaji koncime
Pokud nas pozvou i priste radi pozvani prijmeme.
A ted hura smer Plzen a podporit Sparticku v boji proti ceske Barcelone
Super zápas pánové..a gratulace oslickovi..palo wrote:FINÁLE:
Totemo Baka - FC Inter Milano 2:2,pen.4:2 (výkony 145:146,agr.100:100,rozh.33%,6580 diváků)
Branky:54.Holeňák(pen.),63.Gheorghe - 6.Meca,49.das Dores de Souza(pen.)
Totemo Baka: 4-3-3 dlouhé míče
Mwampembwa 74 - the Magus 72,Baronio 66,Gallacher 74,Juozaitis 74 - Chem 73,Schellens 72,da Silva Ferreira 72 - Holeňák 72,Gheorghe 72,Niculae 73
FC Inter Milano: 4-3-3 dlohé míče
of Bingen 72 - Papoušek 72,Kvetan 74,Alekseev 74,Vasiljevic 71 - Leal 74,Vašek 75,Regnier 72 - das Dores de Souza 73,Meca 73,the Palestinian 73
Hernánovi se nepovedlo zopakovat výkon ze semifinále a přestože vedl 2:0,podařilo se hráčům Totemo Baka srovnat a rozhodnout pro sebe stejně jako v semifinále penaltový rozstřel.Velká gratulace oslickovi,Hernánovi dík za účast a skvělé výkony,stejně jako všem ostatním manažerům,kteří se turnaje zúčastnili!!!
No že se tu taky někdy ukážešBig El wrote:Taky gratulka. Možná překvapivý výsledek, ale o to víc, ho ušima stříhajícímu vítězi přeju
No jo, když Ty jsi mi tehdy slíbil ten tur pro nás dva a pak jsi pozval tolik jiných. To víš, takhle na mě nemůžeš, já jsem stydlivýpalo wrote:No že se tu taky někdy ukážešBig El wrote:Taky gratulka. Možná překvapivý výsledek, ale o to víc, ho ušima stříhajícímu vítězi přeju![]()