Aj za mňa.Ataner wrote:No nic vraž mu lepáka a je to..MilanSLOVAKIA wrote:Neviem kde by som to napisal ale tak napisem to sem.
Tému fakt nieco skvele som sem nedal ja, a ani jeden prispevok v tej teme nie je moj dal ju sem na moje meno brat co som mu nedovolil.
Musel som to sem dat na obhajobu aby som mohol dalej kludne spavat, lebo ta tema je fakt blba a keby sem ju sem dal niekto iny nemyslel by som si o nom moc pekneho![]()
![]()
Fórum o fóru
Moderator: Czech Moderators
-
kopeckar
- Member of the Soccer Project Association
Re: Fórum o fóru
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Hippopotamus
Mám otázku...prišla mi súkromná správa (tu na fóre), ale mal som ich už 50, takže som si ju nemohol prečítať. Hneď som skoro všetky pomazal, ale stále mi ju nezobrazí v zozname správ a nemôžem si ju prečítať. Dá sa s tým niečo robiť alebo mám čakať a ona určite príde alebo...? Díky 
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
ps2512
je tam tlačítko, uvonit zprávyHippopotamus wrote:Mám otázku...prišla mi súkromná správa (tu na fóre), ale mal som ich už 50, takže som si ju nemohol prečítať. Hneď som skoro všetky pomazal, ale stále mi ju nezobrazí v zozname správ a nemôžem si ju prečítať. Dá sa s tým niečo robiť alebo mám čakať a ona určite príde alebo...? Díky
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
Hippopotamus
Geniálna odpoveď, díky mocps2512 wrote:je tam tlačítko, uvonit zprávyHippopotamus wrote:Mám otázku...prišla mi súkromná správa (tu na fóre), ale mal som ich už 50, takže som si ju nemohol prečítať. Hneď som skoro všetky pomazal, ale stále mi ju nezobrazí v zozname správ a nemôžem si ju prečítať. Dá sa s tým niečo robiť alebo mám čakať a ona určite príde alebo...? Díky
...zase som tu za debila
...new beginning...
Chci se zeptat, jestli by se neměly znovu vybrat důležité turnaje? Je to asi čtvrt roku, co se zvolili ty, co tam teď jsou, a jak jsem se koukal, tak jeden z nich tam je už asi jen na ozdobu.
-
Ataner
No já myslím že jak Engee povolí registraci na stránkách nebude problém aktualizovat nej turnaje..zde na fóru to asi bude jinak..zajdaz wrote:Chci se zeptat, jestli by se neměly znovu vybrat důležité turnaje? Je to asi čtvrt roku, co se zvolili ty, co tam teď jsou, a jak jsem se koukal, tak jeden z nich tam je už asi jen na ozdobu.
Ale pojďme zkusit vytvořit nej právě tam kde se snažíme o zařazení i slovenských kolegů..
Vím že dotaz je směrován zde na Topic ale podpořme také SP noviny..
JPD - B.3
-
future? lsd is future!
i kdyz si myslim ze oznacovani turnaju za dulezite je blbostzajdaz wrote: tak jeden z nich tam je už asi jen na ozdobu.
tak ten turnaj byl jednou zvolen a ted je uplne jedno jestli je a jak casto aktualizovan a tak aspon vyuzije tu jedinou vyhodu ze ho nesmaze automat delete....

Chces se vsadit? vyhrat az statisice €(vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
-
Ataner
Podle všeho nemá cenu to rozdělovat na důležité turnaje ..ale na jejich oblíbenosti..
Poznal jsem že turnaj má své jméno i během své momentální nečinnosti ..
ANO to je potom turnaj..pokud tedy nemá opravdu velkou prodlevu mezi ročníky..
Poznal jsem že turnaj má své jméno i během své momentální nečinnosti ..
ANO to je potom turnaj..pokud tedy nemá opravdu velkou prodlevu mezi ročníky..
Last edited by Ataner on Sun Mar 13, 2011 6:58 pm, edited 1 time in total.
JPD - B.3
-
future? lsd is future!
myslim tu funkci, nejoblibenejsi turnaje jsou oznaceny za "dulezite" na foruAtaner wrote:Podle všeho nemá cenu to rozdělovat na důležité turnaje ..ale na jejich oblíbenosti..![]()

Chces se vsadit? vyhrat az statisice €(vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
-
Ataner
Vím přesně co myslíš.future? lsd is future! wrote:myslim tu funkci, nejoblibenejsi turnaje jsou oznaceny za "dulezite" na foruAtaner wrote:Podle všeho nemá cenu to rozdělovat na důležité turnaje ..ale na jejich oblíbenosti..![]()
Ale ono to bohužel na fórum podle všeho co jsem poznal vypadá trošku jinak..je to tak
Top turnaje jsou bohužel jinde..
JPD - B.3
-
Foxir
Je mi jasné, že narážíš na MTP, ale turnaj není důležitý jen proto, že se střídá ročník za ročníkem... Já osobně celou tu akci s volbami důležitých turnajů stavím na rovinu s partyzánskou tvorbou osobních pravidel na fóru. Ale i to bude mít dohru, tady je zase navíc jeden moderátor.zajdaz wrote:Chci se zeptat, jestli by se neměly znovu vybrat důležité turnaje? Je to asi čtvrt roku, co se zvolili ty, co tam teď jsou, a jak jsem se koukal, tak jeden z nich tam je už asi jen na ozdobu.
Bohemians forever !!!
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
Jasně taťko Šmoulo, máš vždycky šmoulézní pravdu, musíme se zbavit partizánů, jinak by se v naší šmoulí vesničce mohli všichni pošmoulit. 
-
kopeckar
Partyzáni byli tvrdí chlapci a proto se píšou s tvrdým Y.zajdaz wrote:Jasně taťko Šmoulo, máš vždycky šmoulézní pravdu, musíme se zbavit partizánů, jinak by se v naší šmoulí vesničce mohli všichni pošmoulit.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Tak pardon, už jsem napsal i horší věci, jako třeba "včely opilují".kopeckar wrote:Partyzáni byli tvrdí chlapci a proto se píšou s tvrdým Y.zajdaz wrote:Jasně taťko Šmoulo, máš vždycky šmoulézní pravdu, musíme se zbavit partizánů, jinak by se v naší šmoulí vesničce mohli všichni pošmoulit.
Tak to ještě není tak hrozné. Pokud ty včeličky mají v ručičkách pilníčky, mohou kytičkám opilovávat blizničky.zajdaz wrote:Tak pardon, už jsem napsal i horší věci, jako třeba "včely opilují".kopeckar wrote:Partyzáni byli tvrdí chlapci a proto se píšou s tvrdým Y.zajdaz wrote:Jasně taťko Šmoulo, máš vždycky šmoulézní pravdu, musíme se zbavit partizánů, jinak by se v naší šmoulí vesničce mohli všichni pošmoulit.