Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
Tak se přece jen také zapojím. Přiznám se, že v této kauze nemám úplně jednoznačný názor. My jsme rozčílení z chování Rumunů, že si navzájem pomáhají. Co když Rumuni svou týmovost berou za svou dobrou vlastnost a to, co my považujeme za férové jednání oni považují za nekolegialitu, neschopnost dát stranou své zájmy ve prospěch ostatních a "Čech" je pro ně "urážka" netýmového individualisty a sobce? Samozřejmě, pokud by se všichni Češi chovali týmově, tak proti nim tým tří Rumunů nemůže mít šanci a celé Áčko by bylo o ničem. Jen mi jde o to, že zkrátka na určité chování může být více pohledů. Přiznám se, že ve mně se obecně tyto dva přístupy bijí. Možná ne pomoc Čechovi, ale kamarádovi a stoprocentní férovost jsou u mě podobně vysoko.
Napíšu sem jednu svoji zkušenost z minlosti. Tři kola před koncem sezóny jsem hrál s Šutříkem. Já kopal v TOP5, on bojoval o záchranu, ačkoli kádry jsme měli zhruba vyrovnané. Tázal se mě před naším, tuším, že pondělním zápasem, jak k němu přistoupím. Tedy nežádal o vypuštění, jen se ptal. Odpověděl jsem, že stále bojuju o pořadí, ale měl jsem s něčím dilema, snad jakýmsi turnajem, nevím. Nakonec jsem si spočítal, kolik ušetřím na bonusech za vítězství, když poslední kola vypustím a kolik vydělám/ztratím, pokud se propadnu o 1-2 místa v tabulce. Ekonomicky výhodnější se jevilo vypuštění. Plus k tomu přistoupilo to, že junioři nasbírají zkušenosti a upřednostnění turnaje. Šutříkovi jsem však nedal vědět, že jsem se nakonec rozhodl to vypustit. Po zápase mi děkoval a já mu pravdivě odpověděl, jak to bylo. Zahrál takový výkon, že by stejně možná vyhrál a myslím, že by se i tak zachránil, ale ostatním v divizi to mohlo připadat neférové, nevím, těžko říct. Vím, že tento případ je jiný. Acskncl neposlal juniory sbírat zkušenosti, ani nešetřil hráče, ale nastavil týmovku na 0%. Dobrá, ale třeba též chtěl ušetřit na bonusech, nevím a jeho motivy jsou mi celkem ukradené, jen mi jde o to, že těch motivů může být více, stejně jako pohledů na situaci.
Napíšu sem jednu svoji zkušenost z minlosti. Tři kola před koncem sezóny jsem hrál s Šutříkem. Já kopal v TOP5, on bojoval o záchranu, ačkoli kádry jsme měli zhruba vyrovnané. Tázal se mě před naším, tuším, že pondělním zápasem, jak k němu přistoupím. Tedy nežádal o vypuštění, jen se ptal. Odpověděl jsem, že stále bojuju o pořadí, ale měl jsem s něčím dilema, snad jakýmsi turnajem, nevím. Nakonec jsem si spočítal, kolik ušetřím na bonusech za vítězství, když poslední kola vypustím a kolik vydělám/ztratím, pokud se propadnu o 1-2 místa v tabulce. Ekonomicky výhodnější se jevilo vypuštění. Plus k tomu přistoupilo to, že junioři nasbírají zkušenosti a upřednostnění turnaje. Šutříkovi jsem však nedal vědět, že jsem se nakonec rozhodl to vypustit. Po zápase mi děkoval a já mu pravdivě odpověděl, jak to bylo. Zahrál takový výkon, že by stejně možná vyhrál a myslím, že by se i tak zachránil, ale ostatním v divizi to mohlo připadat neférové, nevím, těžko říct. Vím, že tento případ je jiný. Acskncl neposlal juniory sbírat zkušenosti, ani nešetřil hráče, ale nastavil týmovku na 0%. Dobrá, ale třeba též chtěl ušetřit na bonusech, nevím a jeho motivy jsou mi celkem ukradené, jen mi jde o to, že těch motivů může být více, stejně jako pohledů na situaci.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

[quote="Hippopotamus"]pre Roofera: Som Slovák, príspevok som napísal v slovenčine, preto mi tvoje porovnanie češtiny a angliny príde úplne zcestné.
to je uplne jedno v jakym jazyce jsi napsal prispevek,ja te neznam a nemam paru jak stary jsi ,ale nazyvat nekoho hajzlem mi proste prijde jako silny kafe a za tim si stojim!,nezapominej ,ze je to jenom hra!! a kazdy si muze hrat se svym tymem jak se mu zachce!
btw. zcestny je to,ze ty vlastne v A divizi nehrajes a tebe se to jeho vypusteni zapasu absolutne tyka!
to je uplne jedno v jakym jazyce jsi napsal prispevek,ja te neznam a nemam paru jak stary jsi ,ale nazyvat nekoho hajzlem mi proste prijde jako silny kafe a za tim si stojim!,nezapominej ,ze je to jenom hra!! a kazdy si muze hrat se svym tymem jak se mu zachce!
btw. zcestny je to,ze ty vlastne v A divizi nehrajes a tebe se to jeho vypusteni zapasu absolutne tyka!

tak ocekavany zlaty hattrick Jeremymu nevysel. Dal sem si tu praci a zjistil sem, ze ho random okradl o neuveritelnych 13 bodu (jen pro srovnani na dalsim miste sou oslicci a panteri s pouhymi peti body...). takze kdyby to byl MathProject, tak to Jeremy vyhral o sest bodu.
pristi sezonu se tesim na souboj titanu - Jeremy, Hernan s macem, acskncl, bilymi cepicemi a Nopem - bude se na to radost nejen divat, ale dokonce se toho i zucastnit a ovlivnovat to.
u me pate misto - jednoznacna spokojenost a nadplan. na pristi sezonu to bude zase spis boj o to, abych nezkrachoval nez cokoliv jineho. cil je jednoznacny - 16 bodu
.
pristi sezonu se tesim na souboj titanu - Jeremy, Hernan s macem, acskncl, bilymi cepicemi a Nopem - bude se na to radost nejen divat, ale dokonce se toho i zucastnit a ovlivnovat to.
u me pate misto - jednoznacna spokojenost a nadplan. na pristi sezonu to bude zase spis boj o to, abych nezkrachoval nez cokoliv jineho. cil je jednoznacny - 16 bodu

-
- Member of the Soccer Project Association
Jojo, oslíček je king. Holt je vidět, že někdy je lepší nevyrůst a zůstat malým. Ač to jeho muskulatura vyvrací. Prostě zase jsi pardále z většiny udělal osly. Gratuluju a nahlas závidím.mouven wrote:oslicku gratuluju:-)

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Tak já se loučím, bylo mi tu v Áčku fajn a myslím, že jsem tu dokázal víc než jsem kdy doufal. Gratulka Jeremymu k druhému místu, Rudé mašině ke skvělému 3. místu a všem ostatním českým týmům k pohodové záchraně. Dovolím si opět zabečet nad randomem (CML), to, co se díky němu dělo letos v divizi A, byl humus nejvyšší kategorie. Aspoň na špici byl měl být jeho vliv výrazně snížen, protože tady dokáže zhatit i několikaletou práci managera (a netýká se to jen Jeremyho, vzpomeňte třeba Xixora). Tak za pár let nashle.
Vy tu nějak řešíte to vypuštění zápasů
Já bych k tomuto dodal toto: Já vypouštím ligu vždy jen v případech, kdy mě už o nic nejde, kdy už nemůžu ani o příčku výš, ale ani o příčku níž, tak jak to bylo dneska. Když je tu pořád šance že se posunu směrem nahoru/dolů, tak pořád nasadím to nejlepší co mám, i kdybych pak další simulace hrál 3 finále turnajů pro 32 týmů
U nás je totiž prioritou liga a když je třeba úplně jasné že i s nejlepší sestavou bych výkonnostně neměl na soupeře, tak tam dám tu nejlepší sestavu, neb přece je tu Pan Random a ten někdy pořádně zamíchá s výsledkem
A když už jsem u Pana Randoma, teď třeba byl na Jeremyho hnusák, ale možná mu to pak jednou vrátí. U Pana Randoma je totiž možné vše

Já bych k tomuto dodal toto: Já vypouštím ligu vždy jen v případech, kdy mě už o nic nejde, kdy už nemůžu ani o příčku výš, ale ani o příčku níž, tak jak to bylo dneska. Když je tu pořád šance že se posunu směrem nahoru/dolů, tak pořád nasadím to nejlepší co mám, i kdybych pak další simulace hrál 3 finále turnajů pro 32 týmů

A když už jsem u Pana Randoma, teď třeba byl na Jeremyho hnusák, ale možná mu to pak jednou vrátí. U Pana Randoma je totiž možné vše

Srdečná gratulace oslíčkovi, který obsadil neuvěřitelné 5. místo ve své 11. sezóně v Áčku. Jen tak dál a doufám, že tam na mě počkáš, než se vrátím 

VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
díky. no, tak to doufám, že si byl do druhého místa v béčkutom17 wrote:Srdečná gratulace oslíčkovi, který obsadil neuvěřitelné 5. místo ve své 11. sezóně v Áčku. Jen tak dál a doufám, že tam na mě počkáš, než se vrátím

-
To citíš už asi pátou sezonu po soběoslicek wrote:díky. no, tak to doufám, že si byl do druhého místa v béčkutom17 wrote:Srdečná gratulace oslíčkovi, který obsadil neuvěřitelné 5. místo ve své 11. sezóně v Áčku. Jen tak dál a doufám, že tam na mě počkáš, než se vrátím, tak nějak cítím, že letos už to neudržím.

Andrew - Sokol Čejč
no jo, ale sestup si, když každou sezónu to 5-6 týmů začne rozprodávat/končit - občas to ani nejde...Sokol Cejc wrote:To citíš už asi pátou sezonu po soběoslicek wrote:díky. no, tak to doufám, že si byl do druhého místa v béčkutom17 wrote:Srdečná gratulace oslíčkovi, který obsadil neuvěřitelné 5. místo ve své 11. sezóně v Áčku. Jen tak dál a doufám, že tam na mě počkáš, než se vrátím, tak nějak cítím, že letos už to neudržím.
-
- Coach
Hodně zdaru všem českým týmům v Hernán lize. Čeká vás sice jen hra o druhé místo, ale bylo by pěkné obsadit stupně vítězů jen českou vlaječkou.
-
gratulace legendám.....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

no, Hernán má sice fantastický tým, ale neřekl bych, že je tak jasný favorit v příští sezóně, myslím, že Jeremy si už smůlu vybral a bude ho v další sezóně hodně prohánět. a i acksnl na tu obhajobu třetího místo bude muset mít i trochu kliku - fc mac už se předvedl letos a zejména z bílých čepic jde respekt.beda sekacka wrote:Hodně zdaru všem českým týmům v Hernán lize. Čeká vás sice jen hra o druhé místo, ale bylo by pěkné obsadit stupně vítězů jen českou vlaječkou.
-
- Coach
no, Hernán má sice fantastický tým, ale neřekl bych, že je tak jasný favorit v příští sezóně, myslím, že Jeremy si už smůlu vybral a bude ho v další sezóně hodně prohánět. a i acksnl na tu obhajobu třetího místo bude muset mít i trochu kliku - fc mac už se předvedl letos a zejména z bílých čepic jde respekt.[/quote]
Jeremy už znovu takovou smůlu mít nebude, ale i tak si myslím, že Hernán bude úplně jiná liga.
Rudá mašina to s obhajobou pozic jednoduché mít nebude, ale uhrát to může. Fc mac sice nehrál během sezony žádné zázračné výkony, ale kluci v rumunsku dokážou dát přednost zájmu rumunské vlaječky před osobním a to bude u macu velké +. Bílé čepice kartama taky řádně zamíchat mohou a Nops Heroes má spousty zkušeností a do bojů o třetí místo určitě zasáhne také. Zapomenout nejde ani na Oslíčky, pokud jim budou příznivě nakloněni rozhodčí, boje o placku je neminou.
Jeremy už znovu takovou smůlu mít nebude, ale i tak si myslím, že Hernán bude úplně jiná liga.
Rudá mašina to s obhajobou pozic jednoduché mít nebude, ale uhrát to může. Fc mac sice nehrál během sezony žádné zázračné výkony, ale kluci v rumunsku dokážou dát přednost zájmu rumunské vlaječky před osobním a to bude u macu velké +. Bílé čepice kartama taky řádně zamíchat mohou a Nops Heroes má spousty zkušeností a do bojů o třetí místo určitě zasáhne také. Zapomenout nejde ani na Oslíčky, pokud jim budou příznivě nakloněni rozhodčí, boje o placku je neminou.