Tak, děkuji panu Kopečkáři, že to ostatním vysvětlilkopeckar wrote:Kolektivní vina.PaToM wrote:Nehádž to na celý tím, strápnil si sa iba ty!ps2512 wrote:To jsme se zase ztrapnili

Moderator: Czech Moderators
Tak, děkuji panu Kopečkáři, že to ostatním vysvětlilkopeckar wrote:Kolektivní vina.PaToM wrote:Nehádž to na celý tím, strápnil si sa iba ty!ps2512 wrote:To jsme se zase ztrapnili
nerozumím přesně tvé otázce.puzzle wrote:OK .. takže šerifové turnaje už neřídí všechno systém?
Jestli už šerifové nebanují za vysoké částky turnajů kde hrají slabé týmy, to už dělá všechno systém na SP?pupajdi13 wrote:nerozumím přesně tvé otázce.puzzle wrote:OK .. takže šerifové turnaje už neřídí všechno systém?
nebrečps2512 wrote:Včera mě borec vyfouknul dorostence RB z centra neagresivního, skrytá 100 za 455K. Pupajdí, koukni na to. Měl cenu přes 2M
6) RB Srđan Sikimić West Extra czarne koszule € 455.000,00 44 19 19 Bře (21:57)
Celkově 49% Hlavičky 78%
Agresivita 22% Bránění(souboje) 90%
Takhle tady fnukatHadis wrote:nebrečps2512 wrote:Včera mě borec vyfouknul dorostence RB z centra neagresivního, skrytá 100 za 455K. Pupajdí, koukni na to. Měl cenu přes 2M
Celkově 49% Hlavičky 78%
To je právě ono, nebylo to na okamžitejfuture? lsd is future! wrote:ja skoro o hrace neprichazim jinak nez ze mi ho vyfoukne nekdo na okamzitej za polovicni cenu nez bych za nej treba dal....
prověřím to spojení obou manažerů.ps2512 wrote:To je právě ono, nebylo to na okamžitejfuture? lsd is future! wrote:ja skoro o hrace neprichazim jinak nez ze mi ho vyfoukne nekdo na okamzitej za polovicni cenu nez bych za nej treba dal....![]()
A nebečím....minule jsem to dal jako perličku a prý to byl podvodník, tak zkouším
přesně jako to sekajda shrnul,tak to i je.beda sekacka wrote:Jestli už šerifové nebanují za vysoké částky turnajů kde hrají slabé týmy, to už dělá všechno systém na SP?
Pokud si dobře pamatuju, tak problém s částkou byl pouze u manažéru hrajícíh ze stejného PC a pohled na výši startovného se u šerifů různil. Osobně si myslím, že při takovém turnaji pro 4 týmy je ten zisk tak zanedbatelnej, že to banování bylo přísné. A pochybuju, že by tady byl někdo takovej, kdo by uspořádal turnaj pro 32 týmu, kdy by ovládal všechny týmy.
pošli mi link na toho hráče nebo tým,z toho příspěvku tady se to blbě luští...dík.ps2512 wrote:Včera mě borec vyfouknul dorostence RB z centra neagresivního, skrytá 100 za 455K. Pupajdí, koukni na to. Měl cenu přes 2M
Celkově 49% Hlavičky 78%
pupajdi13 wrote:pošli mi link na toho hráče nebo tým,z toho příspěvku tady se to blbě luští...dík.ps2512 wrote:Včera mě borec vyfouknul dorostence RB z centra neagresivního, skrytá 100 za 455K. Pupajdí, koukni na to. Měl cenu přes 2M
Celkově 49% Hlavičky 78%
díky,já na to nemám v práci čas.Hippopotamus wrote: Nie je začo, aj nabudúce