Hlavně že já mu psal dacanovi, kolik za něj chcepupajdi13 wrote:díky,já na to nemám v práci čas.Hippopotamus wrote: Nie je začo, aj nabudúce
trejd je v pořádku, i když vypadá divně , přesun ze slováka na poláka , beze vzájemné komunikace atd..

Moderator: Czech Moderators
Hlavně že já mu psal dacanovi, kolik za něj chcepupajdi13 wrote:díky,já na to nemám v práci čas.Hippopotamus wrote: Nie je začo, aj nabudúce
trejd je v pořádku, i když vypadá divně , přesun ze slováka na poláka , beze vzájemné komunikace atd..
No čo viem, tak prinajhoršom ti rumunská Popolnica dá pokutu 400k - takže, ak vyhráš ten pohár, ešte stále skončíš v plusepalo wrote:Chtěl bych se zeptat - můžeme z jedné IP adresy hrát (můj) turnaj pro 32 týmů se startovným 50000 dva manažeři?
Narad bych aby pak po mně skočila popelnica či jak se to rumunské strašidlo jmenuje...
palo wrote:Chtěl bych se zeptat - můžeme z jedné IP adresy hrát (můj) turnaj pro 32 týmů se startovným 50000 dva manažeři?
Narad bych aby pak po mně skočila popelnica či jak se to rumunské strašidlo jmenuje...
rozhodně ho nevyhrám...Hippopotamus wrote:No čo viem, tak prinajhoršom ti rumunská Popolnica dá pokutu 400k - takže, ak vyhráš ten pohár, ešte stále skončíš v plusepalo wrote:Chtěl bych se zeptat - můžeme z jedné IP adresy hrát (můj) turnaj pro 32 týmů se startovným 50000 dva manažeři?
Nedoporučuju , tohle patří mezi ty věci,kterých by ses měl vyvarovat , pokud oba sdílíten jeden komp pravidelně.palo wrote:Chtěl bych se zeptat - můžeme z jedné IP adresy hrát (můj) turnaj pro 32 týmů se startovným 50000 dva manažeři?
No dobre, a keby dal osobne Razvanicovi dopredu vedieť, resp. by mu vysvetlil situáciu a požiadal ho o "povolenie" ? Nešlo by to?pupajdi13 wrote:Nedoporučuju , tohle patří mezi ty věci,kterých by ses měl vyvarovat , pokud oba sdílíten jeden komp pravidelně.palo wrote:Chtěl bych se zeptat - můžeme z jedné IP adresy hrát (můj) turnaj pro 32 týmů se startovným 50000 dva manažeři?
Tohle není o Razvanicovi , jak si tady většina z vás mylně domnívá .Hippopotamus wrote: No dobre, a keby dal osobne Razvanicovi dopredu vedieť, resp. by mu vysvetlil situáciu a požiadal ho o "povolenie" ? Nešlo by to?
O.K.,díkypupajdi13 wrote:Nedoporučuju , tohle patří mezi ty věci,kterých by ses měl vyvarovat , pokud oba sdílíten jeden komp pravidelně.palo wrote:Chtěl bych se zeptat - můžeme z jedné IP adresy hrát (můj) turnaj pro 32 týmů se startovným 50000 dva manažeři?
To bude asi skunkHippopotamus wrote:Pupajdí, Pupajdí, hádaj, kto sa včera registroval na SP?
...tvoj verný kamarát![]()
Kto to môže byť?