Tohle se mi uz dlouho nestalo:
Hráči - Zranění - Trvání
RB 5 Aidas Radzinevičius Výron kotníku 1
RB 16 Jamal Rezaei Otřes mozku 4
LM 20 Michal Macháň Otřes mozku 4
CM 21 Reza Alavi Chřipka 2
CM 8 Kain of Alaska Zlomená noha 4
Behem dvou se mi zranilo 5 hracu, dva vcera v noci na treninku. Jak se nehraje liga tak mam samozrejmne naplanovano 4 pratelacky denne a zbyva mi 1 CM a 1 RB...vyborne cekam kdy nas team srazi nejaka viroza a lehne pulka kadru
chcel by sem se na neco opytat... nedavno jsem se tu dozvedel ze cervena karta (primo cervena) je dost ovlivnena randomem a muze obcas padnout i pri nizkym souctu tymovy agrese a rozhodciho
ted jsem hral zapas, rozhodci 33% a ja na to tymovou agresi 100%
a jeden muj hrac dostal dve zluty a byl vyloucenej
pritom muj nejagresivnejsi hrac na hristi mel 8%
s takovou sestavou co hrala co se tyce agrese jsem nekolikrat zahral soucet tymovy agrese a rozhodciho 195+ bez vylouceni
minule jsem pochopil ze ta cervena muze padnout obcas proste kdykoli, ale jsem myslel ze ty dve zluty proste nejvic ovlivnuje hranej soucet
jsem z toho nak zmatenej, nekolikrat jsem zahral se souctem o cca 65% vic bez vylouceni a ted najednou vylouceni?
Priama červená je naozaj otázkou náhody, kľudne ju dostane hráč s agresivitou 10%, keď hráš na súčet 120, to, čo sa stalo teraz tebe, je proste smola, nič viac. Tak, ako sa niekedy stane, že tím s hráčmi s agresivitou 0-100% hrá na súčet 180 a nedostane červenú, tak sa stať môže aj opak.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
PaToM wrote:Hmmm, tak už je nás len niečo vyše 15'500 manažérov.
Hm, nic povzbudivého tedy...
FC Žďár nad Sázavou - D.22
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
To nie je zaujímavosť, ale zamyslenie!
Keď raz nastavím, aby sa penalta kopla vľavo hore, a súper nastaví, aby ju chytil vpravo dole, je snáď jedno, či bude kopať penaltu hráč so streľbou 0% alebo 100% - vždy by mala padnúť. A ak je smer rovnaký, tak asi nepadne nikdy... Ak je to tak, potom nastavenie strelcov môže mať zmysel len v prípade náhodne kopnutej a chytenej penalty. Ale aj tu som si vždy myslel, že systém "vylosuje" smer kopu, smer chytania a buď to padne alebo nie. Ako, do prdele, môže úroveň streľby hráča ovplyvniť úspešnosť penalty, keď je to zjavne len o blbých smeroch a ničom inom?
Ak náhodou v prípade čisto randomového prevedenia penalty to nie je len o smeroch, aj tak je to o hovne, keď viac ako polovica manažérov má nastavené presné smery, čo podľa všetkého robí úroveň streľby zbytočnou.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus wrote:To nie je zaujímavosť, ale zamyslenie!
Keď raz nastavím, aby sa penalta kopla vľavo hore, a súper nastaví, aby ju chytil vpravo dole, je snáď jedno, či bude kopať penaltu hráč so streľbou 0% alebo 100% - vždy by mala padnúť. A ak je smer rovnaký, tak asi nepadne nikdy... Ak je to tak, potom nastavenie strelcov môže mať zmysel len v prípade náhodne kopnutej a chytenej penalty. Ale aj tu som si vždy myslel, že systém "vylosuje" smer kopu, smer chytania a buď to padne alebo nie. Ako, do prdele, môže úroveň streľby hráča ovplyvniť úspešnosť penalty, keď je to zjavne len o blbých smeroch a ničom inom?
Ak náhodou v prípade čisto randomového prevedenia penalty to nie je len o smeroch, aj tak je to o hovne, keď viac ako polovica manažérov má nastavené presné smery, čo podľa všetkého robí úroveň streľby zbytočnou.
Kolikrát přece brankář vystihne směr, ale střela je tvrdší či lépe umístěná. Vem si třeba případ Španělsko - ČR. Španělé měli nastaveno vlevo doprostřed, my taky u brankáře, ale Villa měl hodně vysoký skill.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152