Primisimo FC mají nepochybně lepší kádr , umístění v D2 na třetím místě to jenom potvrzuje a v tabulce střelců si také hráč manažera Prim udělal náskok a pochybuji že to nebude chtít dotáhnout do konce. Tým Nescafé udělá vše proto dotáhnout zápas do remízového stavu a postoupit na penalty i když ani nehlasoval ve svůj prospěch v postupu ze skupiny.
FC Davle 30% - 70% DBS on tour
FC Davle je tým který v pohodě ovládnul F203 a postoupil s předstihem z prvního místa, ale bohužel narazil na hodně silný tým který patří podle mého názoru k favoritům tohoto ročníku. Co se dá ale čekat když už jde do tuhého a není místo pro slabé soupeře.
AFC Temosa Praha 50% – 50% JPD
Nebojím se nazvat tento zápas zápasem kola. AFC Temosa Praha jsou jedni z těch kteří jdou nahoru a to z E69 z prvního místa. Hosté jdou oproti tomu dolu a to z B3. Nevím kdo postoupí v turnaji dál i snad proto že podle BS jsou schopni oba dva zahrát 146 a to mě děsí. Bude se asi rozhodovat v penaltovém rozstřelu.
Okocha 45% - 55% ac mattt
Poslední duel bude opět vyrovnaný a o postupujícím budou rozhodovat věci jako momentální forma hráčů. Tým ac mattt hraje se mnou v D7 a s přehledem postoupil z prvního místa a protože Okocha má problém na postu CB tak si myslím že postoupí hosté.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
FC Davle je tým který v pohodě ovládnul F203 a postoupil s předstihem z prvního místa, ale bohužel narazil na hodně silný tým který patří podle mého názoru k favoritům tohoto ročníku. Co se dá ale čekat když už jde do tuhého a není místo pro slabé soupeře.
Těší nás, že se s naším týmem počítá i do dalších kol, přesto si na FC Davle budeme muset dát pozor, protože nám má co vracet z jiného turnaje.
Těší nás, že se s naším týmem počítá i do dalších kol, přesto si na FC Davle budeme muset dát pozor, protože nám má co vracet z jiného turnaje.
To si dej pozor, protože dnes už vypadl tým FCB Mikef kterému jsem taky dával 70% na postup.
Last edited by mrakoplas44 on Mon Mar 21, 2011 5:30 pm, edited 1 time in total.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
To si dej pozor, protože dnes už vypadl tým DBS on tour kterému jsem taky dával 70% na postup.
Dodatecny vysledek duelu. Opozdene, ale preci. Chtel bych se timto rozloucit s turnajem a poprat tymu ac matt mnoho zdaru v dalsich bojich.
Zapas byl v jednoznacne rezii ac matt a bylo videt rozdil tridy souperu. No Boost se jen pokouselo o nemozne a pouze upravilo konecny vysledek na 4:3
Moc se tesim na dalsi rocnik, ktery doufam bude uspesnejsi.
Mazzy
Dodatecny vysledek duelu. Opozdene, ale preci. Chtel bych se timto rozloucit s turnajem a poprat tymu ac matt mnoho zdaru v dalsich bojich.
Zapas byl v jednoznacne rezii ac matt a bylo videt rozdil tridy souperu. No Boost se jen pokouselo o nemozne a pouze upravilo konecny vysledek na 4:3
Moc se tesim na dalsi rocnik, ktery doufam bude uspesnejsi.
Mazzy
Už si tě píšu na další ročník.
Roman44
1FC Mrakoplaš
FC DAC : Wellweak 0:0 p.7:6 (122:131)
Dneska se nedaří a random je proti nám. Nejvíc mě štve, že by určitě bylo hratelný i další kolo. No tak i když mě to moc nejde přes klávesnici gratuluji soupeři k postupu.
koster wrote:FC DAC : Wellweak 0:0 p.7:6 (122:131)
Dneska se nedaří a random je proti nám. Nejvíc mě štve, že by určitě bylo hratelný i další kolo. No tak i když mě to moc nejde přes klávesnici gratuluji soupeři k postupu.
Tak to se ani nedivím,ale co se dá dělat. Míč je kulatý. Spolu se setkáme v dalším ročníku a Milanovi také gratuluji k postupu.
Roman44
1FC Mrakoplaš
Tak to se ani nedivím,ale co se dá dělat. Míč je kulatý. Spolu se setkáme v dalším ročníku a Milanovi také gratuluji k postupu.
Dakujem vam obom ku gratulacii. No a teraz k zapasu
AAAAAAANO AAAAAAAAANO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANo Neverim my sme to dokazali. Huraaaaa haleluuuuja. WOOOOOOOW mna asi porazi taka radost aka zavladla v nasom tabore na konci sezony tu uz davno nebola. A to je moja radost este krotena z toho ze aky posraty skolsky den bol dnes. Mojmu tymu sa podaril zivotny uspech v priatelskych poharoch kde nam prialo stastie a to brutalne. Postupit na penalty to je fakt neskutocne. Moja taktika bola 0% utok to znamena ze kazenie hry ako sa len da, som si hovoril ze mozno z toho nieco bude ale neveril som tomu. Teraz sme uz v stvrtfinale co fakt asi davno sa tam nedostaneme, no bojovat o postup budeme aj ked znovu sme dostali velmi narocneho supera. Superovi dakujeme za krasny bojovny futbal. Uz sa tesim na dalsie kolo. CIKY CAKY CIKY CAKY HEJ HEJ HEJ. HURAAAAAAAAAA
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
Dakujem vam obom ku gratulacii. No a teraz k zapasu
AAAAAAANO AAAAAAAAANO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANo Neverim my sme to dokazali. Huraaaaa haleluuuuja. WOOOOOOOW mna asi porazi taka radost aka zavladla v nasom tabore na konci sezony tu uz davno nebola. A to je moja radost este krotena z toho ze aky posraty skolsky den bol dnes. Mojmu tymu sa podaril zivotny uspech v priatelskych poharoch kde nam prialo stastie a to brutalne. Postupit na penalty to je fakt neskutocne. Moja taktika bola 0% utok to znamena ze kazenie hry ako sa len da, som si hovoril ze mozno z toho nieco bude ale neveril som tomu. Teraz sme uz v stvrtfinale co fakt asi davno sa tam nedostaneme, no bojovat o postup budeme aj ked znovu sme dostali velmi narocneho supera. Superovi dakujeme za krasny bojovny futbal. Uz sa tesim na dalsie kolo. CIKY CAKY CIKY CAKY HEJ HEJ HEJ. HURAAAAAAAAAA
Hezký! Tak takhle má vypadat pořádná radost Gratuluju k postupu!