Jsou ještě volné lupeny? Rád bych se přijel podívat.

Moderator: Czech Moderators
Ty si věříškoster wrote:FC DAC : Wellweak 0:0 p.7:6 (122:131)
Dneska se nedaří a random je proti nám. Nejvíc mě štve, že by určitě bylo hratelný i další kolo. No tak i když mě to moc nejde přes klávesnicigratuluji soupeři k postupu.
Asi ne.mrakoplas44 wrote: AFC Temosa Praha ?? - ?? JPD
Jsou ještě volné lupeny? Rád bych se přijel podívat.
No přiznám se, že sem to psal aniž bych se pořádně koukl na tvůj týmPaTTTTrick wrote:Ty si věříš![]()
![]()
Dakujem peknetosa_CZ wrote:
Hezký! Tak takhle má vypadat pořádná radostGratuluju k postupu!
Jdu se podívat koho máš dál když máš takové chmurné představy.Ataner wrote:Kdyby se kopalo u nás máš VIP..
Bohužel to vypadá na konečnou..
no to je právě otázka... sám ještě nevím... mě to obchodování vůbec nebaví a tolik transferů co mám ted sem míval i v sezonach, kdy jsem hrával nahoře, takže asi se zase pustím nahoru, ale tým na to ještě úplně není hotový a před rekonstrukcí jsem si říkal, že budu daleko silnější než se pusím zase na cestu do výšinkoster wrote:No přiznám se, že sem to psal aniž bych se pořádně koukl na tvůj týmPaTTTTrick wrote:Ty si věříš![]()
![]()
. Měl sem za to, že pořád běží rekonstrukce, ale teď vidím, že už spíš půjdeš zpátky směrem vzhůru.
Tak úkol splněnDBS wrote:Těší nás, že se s naším týmem počítá i do dalších kol, přesto si na FC Davle budeme muset dát pozor, protože nám má co vracet z jiného turnaje.mrakoplas44 wrote:
FC Davle 30% - 70% DBS on tour
FC Davle je tým který v pohodě ovládnul F203 a postoupil s předstihem z prvního místa, ale bohužel narazil na hodně silný tým který patří podle mého názoru k favoritům tohoto ročníku. Co se dá ale čekat když už jde do tuhého a není místo pro slabé soupeře.
hoste se stavaji nasi nocni murou. Asi vyrazime na turnaj do Rohatska...DBS wrote:Tak úkol splněnDBS wrote:Těší nás, že se s naším týmem počítá i do dalších kol, přesto si na FC Davle budeme muset dát pozor, protože nám má co vracet z jiného turnaje.mrakoplas44 wrote:
FC Davle 30% - 70% DBS on tour
FC Davle je tým který v pohodě ovládnul F203 a postoupil s předstihem z prvního místa, ale bohužel narazil na hodně silný tým který patří podle mého názoru k favoritům tohoto ročníku. Co se dá ale čekat když už jde do tuhého a není místo pro slabé soupeře.
FC Davle 0-1 DBS on tour
zápas byl téměř bez šancí, pouze jedna branka, v druhém poločase pouze jedna střela na branku... a tak se nelze divit, že diváci odcházeli dost nespokojeni a někteří v průběhu zápasu dělali výtržnosti...
Hosté jsou noční můrou všech kdekoliv..viď Débéesko..bajonos wrote: hoste se stavaji nasi nocni murou. Asi vyrazime na turnaj do Rohatska...