ano ano, jsme tu prvně...sice jak vidím ty jména tak jenom do počtu, ale i tak si rád zakopupalo wrote:To jsme rádi,myslím že premiérová účast,stejně jako u mrakoplaše...sovajs wrote:Díky za pozvánku, jdu sem teda taky

Moderator: Czech Moderators
ano ano, jsme tu prvně...sice jak vidím ty jména tak jenom do počtu, ale i tak si rád zakopupalo wrote:To jsme rádi,myslím že premiérová účast,stejně jako u mrakoplaše...sovajs wrote:Díky za pozvánku, jdu sem teda taky
jsme zdeps2512 wrote:Do zitra plno, snad to stihneme
zdravé jádro už se schází...ps2512 wrote:jsme zdeps2512 wrote:Do zitra plno, snad to stihneme
all stars se vyhlašuje až na koncips2512 wrote:Kam mam co poslat
To už bys byl spolu s Milkem druhým z "inventářů" turnaje co bude chybět...šutr wrote:Palo díky za pozvánku, ale i já mám bohužel plnoa jak vidím tu rychlost přihlášených
...
No já to kretén smazal a dneska na to koukám..palo wrote:Sis dával načas...Ataner wrote:Jsem tady bando..
Nic proti dvěma nejmenovaným manažerům. Ale Hernána s Jeremym bych raději nebralpalo wrote:Zbývá deset volných míst,plní se to celkem rychle,takže s dalšíma pozvánkama počkám,pokud teda ještě neprojeví zájem někdo komu pozvánka nepřišla.
buď v klidu...(oba jsou pozvaní)ps2512 wrote:Nic proti dvěma nejmenovaným manažerům. Ale Hernána s Jeremym bych raději nebralpalo wrote:Zbývá deset volných míst,plní se to celkem rychle,takže s dalšíma pozvánkama počkám,pokud teda ještě neprojeví zájem někdo komu pozvánka nepřišla.