Sme na tom podobne. Ale účasť ešte zvažujeme a ešte nie je isté, že sa nezúčastníme.Jari Malanta wrote:díky za pozvánku, ale kromě HC jiné turnaje hrát nebudu...liga má absolutní přednost...

Moderator: Czech Moderators
Sme na tom podobne. Ale účasť ešte zvažujeme a ešte nie je isté, že sa nezúčastníme.Jari Malanta wrote:díky za pozvánku, ale kromě HC jiné turnaje hrát nebudu...liga má absolutní přednost...
Pozvánka odeslána.frankie_doparoma wrote:jestli je jeste misto, tak se hlasim
sovajs wrote:U nás máme stejné očekávání
Big El wrote:určitě s pozvánkou počítáme
Kde to vázne pánové?ps2512 wrote:my bychom také byli rádi mezi pozvanými
Frankie je dneska koukám všude..koster wrote:Pozvánka odeslána.frankie_doparoma wrote:jestli je jeste misto, tak se hlasim
Nu, ehm. Máme rozehrané tři turnaje, ve všech chceme uspět, k tomu chceme uspět v lize a současně alespoň prozatím nechceme vypouštět SP Cup. To vše s kádrem 22 hráčů, přičemž někteří jsou zranění a zhruba polovina kádru jsou junioři, kterým se pomalu obnovuje fyzička. Obávám se, že víc, než kolik nyní kopem, kopat nedokážeme. Ledaže bys mi slíbil, že mi nalosuješ A) Naprosto nehratelnou skupinu, kde nebudu mít sebemenší šanci na úspěch nebo B) Skupinu, kde bude první místo formalitou. Např. Pupajdí, Palo, Jančaříkkoster wrote:sovajs wrote:U nás máme stejné očekáváníBig El wrote:určitě s pozvánkou počítámeKde to vázne pánové?ps2512 wrote:my bychom také byli rádi mezi pozvanýmiNebo sem snad zapomněl s pozvánkou?
No jak chceš..Big El wrote:Nu, ehm. Máme rozehrané tři turnaje, ve všech chceme uspět, k tomu chceme uspět v lize a současně alespoň prozatím nechceme vypouštět SP Cup. To vše s kádrem 22 hráčů, přičemž někteří jsou zranění a zhruba polovina kádru jsou junioři, kterým se pomalu obnovuje fyzička. Obávám se, že víc, než kolik nyní kopem, kopat nedokážeme. Ledaže bys mi slíbil, že mi nalosuješ A) Naprosto nehratelnou skupinu, kde nebudu mít sebemenší šanci na úspěch nebo B) Skupinu, kde bude první místo formalitou. Např. Pupajdí, Palo, Jančaříkkoster wrote:sovajs wrote:U nás máme stejné očekáváníBig El wrote:určitě s pozvánkou počítámeKde to vázne pánové?ps2512 wrote:my bychom také byli rádi mezi pozvanýmiNebo sem snad zapomněl s pozvánkou?
prosel jsem vsechny turnaje se vstupnym do 20k ktery tak muzu hrat a prihlasil jsem seAtaner wrote:Frankie je dneska koukám všude..koster wrote:Pozvánka odeslána.frankie_doparoma wrote:jestli je jeste misto, tak se hlasim