zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by Big El »

Azor wrote:
Big El wrote:
Azor wrote:Zažil už někdo, že když jste organizoval turnja, tak tým co uzavíral 1.kolo, tak pak hrál hned za 2 dny zahajovací utkání 2.kola? Mě teď Tým FC Partizan Horný Výplach si na 1.týden zablokoval termíny a tak hrál 1.kolo v Čt 31 Bře 2011 (22:00 CET), ale 2.kolo hrál už v Ne 3 Dub 2011 (10:02 CET) :wink:
No už jsem zažil - a myslím, že to není až taková výjimka, že jsem v jednom dni odehrál dvě kola daného turnaje...

Dokonce, pokud se nepletu, jsem už hrál dokonce Xté kolo nějakého turnaje dříve, než X-1té kolo... Doufám, že je to srozumitelný, zkrátka třeba druhé kolo dřív, než první :lol:
Jj, to se mi taky občas stalo, ale ve skupinovém systému. Tady to je v K.O. systému a zde to až tak obvyklé už není :wink:
Aha, no v KOčku tam myslím musí být tři dny, což čtvrtek-neděle v podstatě je...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
PaToM

Post by PaToM »

Ďakujeme Foxirovi za jeho dobre odvádzanú prácu šerifa, moderátora a hlavne "praotca" rozmachu českej a slovenskej komunity na SP! Prajeme mu pevné nervy a veľa úspechov do ďalších 6 rokov na SP! :D
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Big El

Post by Big El »

PaToM wrote:Ďakujeme Foxirovi za jeho dobre odvádzanú prácu šerifa, moderátora a hlavne "praotca" rozmachu českej a slovenskej komunity na SP! Prajeme mu pevné nervy a veľa úspechov do ďalších 6 rokov na SP! :D
Co to? Praotec má dnes šesté narozeniny? :lol:

edit: aha, tak včera
edit 2: koukám, kolik má fox funkcí: anarchista, bublina, důchodce o holi a hvězdný kosmonaut... :lol: 8)
Elnino Prague

PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

frankie_doparoma wrote:pattrick: cihnul jsem na tvoje zapasy v sp lize a ;
158 - 2 vylouceny
185 - 1 vyloucenej
131 - nic
152 - 1 vyloucenej

a pro srovnani moje prvni 4 zapasy v lize ;
171 - nic
95 - nic /fc team, ani jedna zluta/
152 - nic
179 - nic

myslim ze ten rozdil je tam znatelnej, i kdyz jasny, kupovat ty nejmin agresivni hrace ma sve plusy a minusy (jsou drazsi, vetsinou) a nekdy jak si psal te pojebe rozhodci a odneses to ty misto o dost agresivnejsiho soupere...

ps. prima redka je ciste vec randomu a agrese hracu a tymova agrese s tim nesouvisi, ne?

a jeste jedna vec, pamatuju si na zacatku sp v cechach ze ta agrese hracu mela vetsi vahu, mel jsem tenkrat tym do 20% agrese a bylo to fajn a vim ze pak z niceho nic mi muj osvedcenej soucet tym. agr. a rozhodciho zacal nevychazet
jestli si dobre vzpominam tak i frrfrr se domnival ze s tim sjarel hejba (hejbal), bych rek ze ted (tim myslim od ty doby co jsem hral soccerproject jako soccerproject naposled - konec roku 07) ma random vetsi vliv a uz to nejde tak dobre vychytat jako kdysi....
já myslím, že je to celé random.. podle mě systém vygeneruje na začátku kolik dostaneš karet a zda bude nějaká červená a pak to rozdělí na hráče a někdy to vyjde na toho stejného a dostaneš redku, někdy vygeneruje rovnou červenou, někdy se podělí všichni......

Jasný, že s takovýhlema řezníkama jako mám já je pravděpodobnost vysoká, ale v nižších divizích kde plno lidí hraje na hrozně nízkou nastavenou agresi týmu se mi to většinou vyplatí, protože když už jsem vyloučený, tak často až v posledních 10 minutách a to díky větší nastavené týmové agresy nevadí...... Ale samozřejmě, jednou za čas přijde zápas, kdy mě rozhodčí totálně zařízne a dostanu přímou redku v první půli...... je to risk a já do něho jdu, aspon to je zajímavější :lol:

A to co píšeš za dob FrrFrr (kua, to už je tak dlouho :lol: ) si taky pamatuji že se to řešilo, ale žádný jasný výsledek z toho nebyl, jen spousta doměněk jako vždy....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
acskncl

Post by acskncl »

Tezko rict, jesi tu byl nejakej hrac uspesnejsi nez tehle aktualne u jeremyho
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
7 A poharku to je slusna prace :)
Na ceste do propadliste dejin.
puzzle

Post by puzzle »

nj pokud má někdo karieru Widlaks - JEREMY není se čemu divit :wink:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

acskncl wrote:Tezko rict, jesi tu byl nejakej hrac uspesnejsi nez tehle aktualne u jeremyho
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
7 A poharku to je slusna prace :)
malej-velkej muž :lol:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Ted mi zrovna na zápas ve 22.00 přijmul z poolu zápas sám JuliusCeaser - tým FC Widlak... a já si pořád myslel, že toho na vrcholu nechal a jeho tým zesocrovatěl a on zatím v klidu padá a padá....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
jonY.h
Team President

Post by jonY.h »

Po ranní simulaci se jdu podívat, jak jsme hráli, výhra 1:0 - výkony 138:132, zatím nic zajímavé, mrknu jak se hrál zápas a pro mě trochu zvláštní

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=40

* situace hostů po sobě jdoucí v 6., 14., 16., 19.min.!!! :shock:
Brujeria - jonY.hBruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
Big El

Post by Big El »

jonY.h wrote:Po ranní simulaci se jdu podívat, jak jsme hráli, výhra 1:0 - výkony 138:132, zatím nic zajímavé, mrknu jak se hrál zápas a pro mě trochu zvláštní

:P Toho fólmana, kterýho máš, toho si drž. Ten si umí postavit branku 8)
Elnino Prague

tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

jonY.h wrote:Po ranní simulaci se jdu podívat, jak jsme hráli, výhra 1:0 - výkony 138:132, zatím nic zajímavé, mrknu jak se hrál zápas a pro mě trochu zvláštní

Hm, koukám, že soupeře drtíš nejenom výkonama, ale solidně i psychicky :D To se máme ve skupině Jarinova HC na co těšit...
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
Azor

Post by Azor »

Ale jó, to by šlo: 7 výher v řadě, navíc 4 nuly v řadě! :twisted:
Image

A eště jedna zajímvost: Dnes v lize, moji vlci i soupeřovi chlapci dostali ČK v 86. min. a můj zítřejší soupeř taky dostal v 86 min. ČK :lol: :lol:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Azor wrote:Ale jó, to by šlo: 7 výher v řadě, navíc 4 nuly v řadě! :twisted:
...
Prosím ťa, ty z toho narobíš... :mrgreen:

Image

:arrow: stačí si vedieť vyberať súperov a hrať radšej na výhru o gól v každom zápase ako raz vyhrať o päť, a potom zase prehrať ;-)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

dulezita je liga :p
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

frankie_doparoma wrote:dulezita je liga :p
To máš pravdu - skončiť presne tretí medzi sračkami pri čo najmenšom počte vypustených zápasov je dooosť ťažké :lol:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”