aj mne sa jeden ozval ale ze az neskorMilanSLOVAKIA wrote:No a je mozne ze este jeden bude chciet hrat![]()
![]()
Napisal som mu tie otazky a tak a ze ak bude chciet tak nech odpovie PaToMovi
Neverim ale este jeden sa mi ozval
![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
aj mne sa jeden ozval ale ze az neskorMilanSLOVAKIA wrote:No a je mozne ze este jeden bude chciet hrat![]()
![]()
Napisal som mu tie otazky a tak a ze ak bude chciet tak nech odpovie PaToMovi
Neverim ale este jeden sa mi ozval
![]()
![]()
Hm, aj ja, dúfam, že to ešte prehlasujú "A-čkari"...MilanSLOVAKIA wrote:ako vidim vyhra asi C - cko 4 zapasy tyzdenne .... no to som fakt zvedavy ako to budeme stihat
hej bodaj by to bola acko lebo hento je vela robotyPaToM wrote:Hm, aj ja, dúfam, že to ešte prehlasujú "A-čkari"...MilanSLOVAKIA wrote:ako vidim vyhra asi C - cko 4 zapasy tyzdenne .... no to som fakt zvedavy ako to budeme stihat![]()
Ale co novacikdiviacik2 wrote:FC Loky Margecany
diviacik
H.569
Sp-ano
Sl-ano
Nj, ale je tu jeden problém... nemá slovenskú vlajku (má českú vlajkuMilanSLOVAKIA wrote:Ale co novacikdiviacik2 wrote:......Vitaj medzi nami
Do rici kedze som sa uz natesil ze mame navacika tak uz musim suhlasitPaToM wrote:Nj, ale je tu jeden problém... nemá slovenskú vlajku (má českú vlajkuMilanSLOVAKIA wrote:Ale co novacikdiviacik2 wrote:......Vitaj medzi nami
). Takže jedine, ak bude väčšina komisárov súhlasiť, môžeme ho prijať.
Ja súhlasím, problém mi to nerobí.
Ked s tym suhlasi Big Boss, mne to takisto nerobi problemPaToM wrote:Nj, ale je tu jeden problém... nemá slovenskú vlajku (má českú vlajkuMilanSLOVAKIA wrote:Ale co novacikdiviacik2 wrote:......Vitaj medzi nami
). Takže jedine, ak bude väčšina komisárov súhlasiť, môžeme ho prijať.
Ja súhlasím, problém mi to nerobí.
To je tým, že pred začiatkom ročníka sme rozoslali pozvánky na Ligu všetkým slovenským manažérom a z toho sa ich 81 prihlásilo a po čase si ich to zopár rozmyslelo. Preto by to už budúcu sezónu malo byť lepšie, aspoň dúfam.Totti wrote:Dufam ze budu aktivny ti prihlaseny manazeri lebo co som pozeral niektore ligy tak sa to uz zacalo dost flakat.. :/