Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by pupajdi13 »

impossible wrote:Neprijde vam tohle trosku divne?

http://www.soccerproject.com/spnewl_fri ... 429&step=2

Zalozit si team 2 Dub 2011 a hned usporadat a prihlasit se do otevreneho turnaje se vstupem 1 000 000 ??!!

A taky jsem myslel ze SP nedovoli novemu managerovi dat takovou castku za vstup do turnaje, ale asi to je neco jineho kdyz turnaj sam zalozi...

Budi to ve me mirne podezreni...Navic se ten manager od zalozeni vubec neprihlasil do SP
Hm, tohle je špatně ošetřené, to se bude muset doladit ... to vybízí k podvádění,ten co to založil má asi 4 týmy , které nepravidelně ovládá .....chyba v systemu.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
impossible

Post by impossible »

Tak projizdim TL, hledam hrace a klikl jsem opet na borce se super platem ve 20 letech. 20K plat + 30K premie. Borec ma zase plny kadr takovych hracu.

Team: Irina FC
Manager: croco ...navic je to Rumun :)

Ten manager ma momentalne na prodej 19 hracu s uplne predrazenyma smlouvama, protoze je vsechny pochytal zadarmo. Hned to prodava, ale za ty castky to nema cenu kupovat, takze team zkrachuje a hraci zmizi v propadlisti. Pritom vsechno to jsou hraci do veku max. 21 let. Ja bych za to Banoval... Ono to asi nic proti pravidlum neni, ale je tu hloupe a takovy manageri okradaji ostatni o moznost koupit hrace, ktery takhle nebude nikdy pouzitelny s platem 50K dohromady s hodnocenim kolem 50 a vekem 20 let.
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

impossible wrote:Tak projizdim TL, hledam hrace a klikl jsem opet na borce se super platem ve 20 letech. 20K plat + 30K premie. Borec ma zase plny kadr takovych hracu.

Ten manager ma momentalne na prodej 19 hracu s uplne predrazenyma smlouvama, protoze je vsechny pochytal zadarmo. Hned to prodava, ale za ty castky to nema cenu kupovat, takze team zkrachuje a hraci zmizi v propadlisti. Pritom vsechno to jsou hraci do veku max. 21 let. Ja bych za to Banoval... Ono to asi nic proti pravidlum neni, ale je tu hloupe a takovy manageri okradaji ostatni o moznost koupit hrace, ktery takhle nebude nikdy pouzitelny s platem 50K dohromady s hodnocenim kolem 50 a vekem 20 let.
Prečo by si to banoval? Nevidím dôvod. Hra umožňuje dať plat 70k a 30k odmenu, keby Sjarel chcel, tak to obmedzí viac, keďže nechce, nemôže za to ani banovať. Btw. ak má hráč plat 20k a odmenu 30k, tak jeho výsledný plat nie je 50, ale 35.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
impossible

Post by impossible »

Hippopotamus wrote: Prečo by si to banoval? Nevidím dôvod. Hra umožňuje dať plat 70k a 30k odmenu, keby Sjarel chcel, tak to obmedzí viac, keďže nechce, nemôže za to ani banovať. Btw. ak má hráč plat 20k a odmenu 30k, tak jeho výsledný plat nie je 50, ale 35.
Jen rikam ze takhle muze nekdo plno hracu znehodnotit, protoze pak jsou neprodejni. Jde to videt i tady, hrac s dobryma skillama je k mani za 100K a nikdo ho nechce...

Image
mantel

Post by mantel »

impossible wrote:
Hippopotamus wrote: Prečo by si to banoval? Nevidím dôvod. Hra umožňuje dať plat 70k a 30k odmenu, keby Sjarel chcel, tak to obmedzí viac, keďže nechce, nemôže za to ani banovať. Btw. ak má hráč plat 20k a odmenu 30k, tak jeho výsledný plat nie je 50, ale 35.
Jen rikam ze takhle muze nekdo plno hracu znehodnotit, protoze pak jsou neprodejni. Jde to videt i tady, hrac s dobryma skillama je k mani za 100K a nikdo ho nechce...
Plat se dá snížit, kdyby byl opravdu dobrý, tak si ho klidně vezmu i s tímhle platem. je to prostě styl hraní a žádné banány za to nehrozí - naštěstí.
impossible

Post by impossible »

mantel wrote:Plat se dá snížit, kdyby byl opravdu dobrý, tak si ho klidně vezmu i s tímhle platem. je to prostě styl hraní a žádné banány za to nehrozí - naštěstí.
Ok, beru. Jsem asi jediny kdo si takoveho hrace nemuze dovolit platit. Stahuji se do defenzivy :)

Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

impossible wrote:
mantel wrote:Plat se dá snížit, kdyby byl opravdu dobrý, tak si ho klidně vezmu i s tímhle platem. je to prostě styl hraní a žádné banány za to nehrozí - naštěstí.
Ok, beru. Jsem asi jediny kdo si takoveho hrace nemuze dovolit platit. Stahuji se do defenzivy :)
Kúpil som viacero hráčov, ktorí mali plat 0 a odmenu 30k, neboli vytrénovaní, tak ich postupne trénujem, znižujem im odmenu vždy po 28 dňoch, nestaviam ich do ligy, len do priateľákov, takže im neplatím vôbec nič, napriek tomu, že vyše 90% svojich zápasov vyhrávam.

EDIT: Ale je fakt, že hráčov, čo majú aj samotný plat vysoký, nekupujem.
...new beginning...

puzzle

Post by puzzle »

impossible wrote:Tak projizdim TL, hledam hrace a klikl jsem opet na borce se super platem ve 20 letech. 20K plat + 30K premie. Borec ma zase plny kadr takovych hracu.

Tým Irina FC znám nebo znám hrál jsem s ním jednu sezonu a občas na něho kouknu, bo měl týmové oznámení (možná pořád má), pár milníků a tam částky co má mět, a vždycky to k tomu datu měl (nebo aspoň to psal) jeho cíl pokud vím je nepřetržitý postup z H do A všechny ligy vyhrát a pak i SP cup...

Já myslím, že určitě neskrachuje, podle mě jenom jmení činí takové půl miliadry (500mil) a to beze srandy, on kšeftuje, tak 10. sezonu, já myslím, že to je budoucí vítěz A - ligy, ale proč ne, mě by to nebavilo, ale proti gustu žádný diškutát..

Asi tak no...:wink:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

puzzle wrote: Tým Irina FC znám , podle mě jenom jmení činí takové půl miliadry (500mil)

:lol: i ty lichotníku .....

Jinak se mi ted při projíždení seznamu zabanovaných manažerů na chvíli zastavilo srdce......píše se "matel" a já četl mantel.....už ve mě hrklo, naštěstí bezdůvodně :wink: .
mantel

Post by mantel »

pupajdi13 wrote:
puzzle wrote: Tým Irina FC znám , podle mě jenom jmení činí takové půl miliadry (500mil)

Jinak se mi ted při projíždení seznamu zabanovaných manažerů na chvíli zastavilo srdce......píše se "matel" a já četl mantel.....už ve mě hrklo, naštěstí bezdůvodně :wink: .
Teď zas hrklo ve mně :lol:
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

pupajdi13 wrote:

To by bylo na panáka :shock:
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tosa_CZ wrote: To by bylo na panáka :shock:
Tak věřím,že by se to diplomatickou cestou vyřešilo 8) ....něco ve stylu - k této politování hodné situaci u nás v ustavu dochází maximalně jednou za 10 SP let :lol:
impossible

Post by impossible »

A mame dalsiho pana na holeni...

http://www.soccerproject.com/transfer_b ... d=21754987

Post SW - Věk 29 Nejlepší výkon 60

Nejvyšší nabídka € 33.900.000,00 Süper SK

7 Zář 2008 - typka uz to asi nebavi, tak se nejspis rozhodl se nechat zabanovat. Proc mu tedy prani nesplnit? :) Ono uz ta prvni pozadovana castka 6 mega je zajimava....

Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

už to sázím klukům tureckejm. :?

btw - tak jsem ho vsadil zatím jen nakupujícímu, na prodávajícího počkám,až se přihlásí,jestli bude tu nabídku hlásit na šerifský stránky.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

pupajdi13 wrote:už to sázím klukům tureckejm. :?

btw - tak jsem ho vsadil zatím jen nakupujícímu, na prodávajícího počkám,až se přihlásí,jestli bude tu nabídku hlásit na šerifský stránky.
Ale čiste teoreticky - zaslúži si ban niekto, kto dostal na svojho hráča výrazne premrštenú ponuku a nenahlásil to? Však on ani nemusí vedieť, že by sa to hlásiť malo. Proste je šťastný, že zarobí pekný balík a netrápi ho, že cena je úplne mimo realitu...
...new beginning...

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”