Hoj hoj, vítej! Zítra bys měl dostat pozvánku a další informace od pana pořadateleklajnek wrote:rád se k vím přidám jsem začátečník tak díky moc za přijmutí

Tož ať se daří v turnaji a líbí se Ti mezi námi!
Moderator: Czech Moderators
Hoj hoj, vítej! Zítra bys měl dostat pozvánku a další informace od pana pořadateleklajnek wrote:rád se k vím přidám jsem začátečník tak díky moc za přijmutí
tosa_CZ wrote:Hoj hoj, vítej! Zítra bys měl dostat pozvánku a další informace od pana pořadateleklajnek wrote:rád se k vím přidám jsem začátečník tak díky moc za přijmutíMůžeš se třeba, pokud Tě to zajímá, podívat na průběh posledního ročníku. Tam Tě naviguju záměrně, abys viděl, jakého úspěchu jsem dosáhl zrovna já
![]()
Tak tě vítám na fóru a taky jsem rád že máš zájem kopnout si v turnaji O Prokoplej buben.klajnek wrote:tosa_CZ wrote:Hoj hoj, vítej! Zítra bys měl dostat pozvánku a další informace od pana pořadateleklajnek wrote:rád se k vím přidám jsem začátečník tak díky moc za přijmutíMůžeš se třeba, pokud Tě to zajímá, podívat na průběh posledního ročníku. Tam Tě naviguju záměrně, abys viděl, jakého úspěchu jsem dosáhl zrovna já
![]()
jojo dík mrknu se na to dík
Nazdar kamaráde.Smurf wrote:Toť vás tu všechny zdravím.
SPC Arsenal,
Smurf37
Hoj hoj, vítej! Ať se Ti tu líbíSmurf wrote:Toť vás tu všechny zdravím.
SPC Arsenal,
Smurf37
To určitě bude.tosa_CZ wrote:Hoj hoj, vítej! Ať se Ti tu líbíSmurf wrote:Toť vás tu všechny zdravím.
SPC Arsenal,
Smurf37
To já takyspeedy1 wrote:Díky za pozvánku, těším se na skvělé zápasy.
tosa_CZ wrote:To já takyspeedy1 wrote:Díky za pozvánku, těším se na skvělé zápasy.Už máš promyšleno, jestli do turnaje půjdeš naplno, nebo jestli budeš dávat síly do SP ligy? Nebo zvládneš obojí?
Tak tým plný řezníků může být hrozbou pro soupeře, kteří budou odcházet ze soubojů s Tvým týmem pěkně pokopaníspeedy1 wrote:No uvidíme jak se to bude vyvýjet.... Nemám zrovna nejlepší kádr, mám plno agresivních hráčů, což mi dost mrzí. Snad se mi podaří pár pěkných zápasů uhrát...tosa_CZ wrote:To já takyspeedy1 wrote:Díky za pozvánku, těším se na skvělé zápasy.Už máš promyšleno, jestli do turnaje půjdeš naplno, nebo jestli budeš dávat síly do SP ligy? Nebo zvládneš obojí?
Ahoj. Nejsem novej, ale jsem drak.Ataner wrote:Zravim nové draky mezi náma..