Zajímavé, ve všech čtyřech skupinách zápasy prvních s druhým... Nu bude zajímavé, jak se to vyvineMilko wrote:
V 5. kole sa hrajú 4 šlágre. A ktoré sú to???...

Moderator: Czech Moderators
Zajímavé, ve všech čtyřech skupinách zápasy prvních s druhým... Nu bude zajímavé, jak se to vyvineMilko wrote:
V 5. kole sa hrajú 4 šlágre. A ktoré sú to???...
Díky za pochvalu, ale s tou agresivitou to bude mnohem prozaičtější, prostě mě na začátku nešetřili a mám spoustu hráčů s velmi vysokou agresivitou přes 90... Postupně je vyměnuji, ale nejde to najednouMilko wrote:Keď má niekto kvalitný team, tak ako tominen, tak dá sa vyhrať aj s nízkou agresivitou, že tominen???tosa_CZ wrote:Pěkná výhra - to sis tolik věřil, že ses držel s agresivitou tak nízko?tominen wrote:...
To máš pravdu, ale můžeš zkusit postupně agresivitu zvedat, však jsi v tomto mači dostal jen jednu žlutou - hrál jsi na součet přísnosti sudího + týmové agresivity = 73, zkus dát třeba 100 a uvidíš, zda to půjde bez vykartování.tominen wrote:Díky za pochvalu, ale s tou agresivitou to bude mnohem prozaičtější, prostě mě na začátku nešetřili a mám spoustu hráčů s velmi vysokou agresivitou přes 90... Postupně je vyměnuji, ale nejde to najednou
No výborně! Díky a ať se daří i nadáleqosa wrote:Ahoj,
tak jsem se nakonec taky odhodlal a zapnul forum
napred dik manazerum jako Tosa a Milko za poradani techhle turnaju, kde si muzem zahrat vyrovnane matche nabrat expo, nebo min. protahnout nahradniky - velke dik
Jinak k dnesnimu patemu kolu - Bikers jako jeden ze spolufavoritu padl na vlastni pude a to 0:2, kdyz nezvladli uvod a zaver zapasu. Tim jsme nejen ziskali skalp, ale diky remize v druhem zapase i jisty postup ze skupiny, coz byl muj primarni cil, ted se uvidi, jaky souper bude cekat v playoff a jake bude mit moznosti pri nasazovan ihracu do turnaje.
At se dari
qosa
Vítej na fóru. Myslím, že jsi udělal dobře, když ses na odkaz s tím magickým slovem rozhodnul kliknoutqosa wrote:Ahoj
...
Gratuluji ke skalpuqosa wrote:Ahoj,
napred dik manazerum jako Tosa a Milko za poradani techhle turnaju, kde si muzem zahrat vyrovnane matche nabrat expo, nebo min. protahnout nahradniky - velke dik
Jinak k dnesnimu patemu kolu - Bikers jako jeden ze spolufavoritu padl na vlastni pude a to 0:2, kdyz nezvladli uvod a zaver zapasu. Tim jsme nejen ziskali skalp, ale diky remize v druhem zapase i jisty postup ze skupiny, coz byl muj primarni cil, ted se uvidi, jaky souper bude cekat v playoff a jake bude mit moznosti pri nasazovan ihracu do turnaje.
At se dari
qosa
Ahoj, ahojqosa wrote:Ahoj,
At se dari
qosa
tominen wrote:Gratuluji ke skalpuqosa wrote:Ahoj,
At se dari
qosa, body se počítají a historie se neptá jak a proč... Ale díky vysokému počtu utkání, které hraji a tři hráči ačka jsou zranění, člověk musí přehodnotit priority... A dnešní zápas tou prioritou nebyl ... Priorita byl pohár a tam jsem postoupil, tím byl dnešní úkol splněn. Takže ještě jednou gratulace k postupu. A jestli na sebe ještě narazíme nebude můj další skalp tak snadný
Přééésnětominen wrote:Tak zítra nadejde okamžik pravdy, povede se malý zázrak a ustojíme velmi kvalitního soupeře, který má kvalitnější tým??? Bylo celé to snažení ve skupně k něčemu??? Doufám, že jo a taky doufám, že nás přijdou podpořit fanoušci, neboť los byl milosrdný a zápas o další existenci hrajeme doma. Po rozboru soupeře na něj papírově nemám, ale fotbal nejsou jen papíry a statistiky, takže se uvidíNaděje umírá poslední a tím pádem bude zítřek o adrenalinu
![]()
Přeji všem účastníkům vyřazovacích zápasů kvalitní výkony, rozhodčího co píská rovinu a udrží emoce hráčů na uzdě a ať vyhraje jednoduše ten lepší