Tak to se dá jenom těžko odhadnout.Smurf wrote:Tak kdo to podle vás vyhraje?
Já si dnes ještě koupil posilu, ale první 2 zápasy nestihne kvůli zranění

Zítra vám to začíná.

Moderator: Czech Moderators
Tak to se dá jenom těžko odhadnout.Smurf wrote:Tak kdo to podle vás vyhraje?
Já si dnes ještě koupil posilu, ale první 2 zápasy nestihne kvůli zranění
crueface1 wrote:Gratulace, FansBus i Ultras podpořili výhru domácího celku a Toša tak dosáhl jubilejního a nejlepšího výsledku v turnajích na SP. MOC GRATULUJI !!!
mrakoplas44 wrote:Připojuji gratulaci. Super výsledek.
PaToM wrote:Gratulujem!
Aj keď nedá mi to, aký výkon podal Tvoj súper...![]()
Všem vám chlapci obrovsky děkuji. Když jsem se před chvílí přihlásil na SP, vidím výsledek 2:0 a hrklo ve mně, co se to vlastně stalo, páč jsem čekal s trochou štěstí úspěch v penaltách! Tak jsem honem honem shlédl zápasový report a zarazila mne sestava soupeře (snad jestli myslel, že je to prostý přátelák?). Nejprve jsem z toho byl mírně rozladěn, ale pak si řekl, proč by mě toto mělo mrzet, vždyť je to mé nádherné vítězství ve Velkém finálepalo wrote:Velká gratulace Tošovi![]()
to crueface 1: (super autobus - byl jsem u vás v neděli v aquaparku ale nikde neparkoval...)
palo wrote:Velká gratulace Tošovi![]()
to crueface 1: (super autobus - byl jsem u vás v neděli v aquaparku ale nikde neparkoval...)
Potvrzuji, že to u nás teď stojí za to a nikam se vracet na noc nebude - kalba až do rána, i s řidičem našeho splendidního busíkucrueface1 wrote:palo wrote:Velká gratulace Tošovi![]()
Tento FansBus teď budete vidět častěji...pokaždé při podpoře týmu z Mýta či Olomouce,páč naše kluby dlouhodobě spolupracují na všech úrovních. A přijel z Mýta zrovna dnes a hned nabral fans z Olmika do Mýta..jestli ovšem pojede s bandou opilců zpět do Olmika po řádné kalbě na oslavu vítězství,to se ještě uvidíProstě teď s klukama z Mýta oslavují báječný titul z turnaje Protrženýho Bubnu
Prestižního turnaje!
To k tomu patří.crueface1 wrote:
Parádní bus.tosa_CZ wrote:Potvrzuji, že to u nás teď stojí za to a nikam se vracet na noc nebude - kalba až do rána, i s řidičem našeho splendidního busíkucrueface1 wrote:palo wrote:Velká gratulace Tošovi![]()
Tento FansBus teď budete vidět častěji...pokaždé při podpoře týmu z Mýta či Olomouce,páč naše kluby dlouhodobě spolupracují na všech úrovních. A přijel z Mýta zrovna dnes a hned nabral fans z Olmika do Mýta..jestli ovšem pojede s bandou opilců zpět do Olmika po řádné kalbě na oslavu vítězství,to se ještě uvidíProstě teď s klukama z Mýta oslavují báječný titul z turnaje Protrženýho Bubnu
Prestižního turnaje!
Děkuji velice! Už se obrovsky těším, jak se s trofejí pomazlím hned na poštěpupajdi13 wrote:Velká gratulace Tomášovi k turnajovému zisku....užij si trofej![]()
Také díky! Pohled na toho monstrpavouka je úchvatný, nechat za sebou 63 týmů je móc příjemný pocitAtaner wrote:Veliká gratulace do Mýta je to pecka vyhrát takový velký turnaj..právem tady koukám jezdí výletní autobus pro hráče..
Doufám že v něm jezdí ožralý ještě teď..![]()
Držím palce.tosa_CZ wrote:Děkuji velice! Už se obrovsky těším, jak se s trofejí pomazlím hned na poštěpupajdi13 wrote:Velká gratulace Tomášovi k turnajovému zisku....užij si trofej![]()
![]()
Také díky! Pohled na toho monstrpavouka je úchvatný, nechat za sebou 63 týmů je móc příjemný pocitAtaner wrote:Veliká gratulace do Mýta je to pecka vyhrát takový velký turnaj..právem tady koukám jezdí výletní autobus pro hráče..
Doufám že v něm jezdí ožralý ještě teď..![]()
![]()
Potvrzuji, že oslava stála za to a dnes se vezeme na vítězné kocovinceChce se to pokusit lehce zkoncentrovat na večerní zápas, páč to bude pro nás takový druhý vrchol kariéry ve dvou dnech - finále Ligového poháru ČMSPL, do kterého vstupujeme asi v ještě outsiderovější úloze.
Děkuju, bude potřeba palce asi nejen držet, leč i drtit, poněvadž Áda je Ádamrakoplas44 wrote:Držím palce.
No tak to je skvělá zpráva! Bude to teda náročný, táhnout to dva dny za sebou, ale rád se obětujucrueface1 wrote:Hele Tome,FansBus je prej už uklizenej ,takže opět dnes vyráží do Mýta..hned po finále turnaje ve 14:00,ať se stihnout do večera připravit