Út 3.5. 2011 18:00 FC Trabant : Brujeria
Vyrovnaná dvojice. Mírný rozhodčí, velké výkony

Pá 6.5. 2011 18:00 Wellweak : Šutrteam
Nevyrovnaná dvojice

Moderator: Czech Moderators
Milko wrote: Gratulka Dajovi k postupuNič sa nedá robiť...Treba sa pozreť realite do očí a uvedomiť si, že veľkohubými rečami sa nedá vyhrať zápas
![]()
![]()
Musíme sa uskromniť a povedať si, že už konečne budeme držať hubu pred každým zápasom...
Koniec mojej epizódy.
Každopádně máš v poslední době až moc velké štěstí na pentleDajo wrote:Milko wrote: Gratulka Dajovi k postupuNič sa nedá robiť...Treba sa pozreť realite do očí a uvedomiť si, že veľkohubými rečami sa nedá vyhrať zápas
![]()
![]()
Musíme sa uskromniť a povedať si, že už konečne budeme držať hubu pred každým zápasom...
Koniec mojej epizódy.
Každopádne ďakujem,bolo to veľké derby.
Mužstvo je spolu už veľa sezón a iba kde tu s menšími obmenami a tak už majú nejaké tie penalty odkopané. Všetko sú to borci so 100% skúsenosťami, veď niektorí už majú odohraté cez 1000 zápasov ( GK 1033, CM 1023 a druhé CM 1114).šutr wrote: Každopádně máš v poslední době až moc velké štěstí na pentleUž si ani nepamatuji kdys v této disciplíně naposledy prohrál...
Ale prdlajs, máš šťastie a to je všetko...Dajo wrote:Mužstvo je spolu už veľa sezón a iba kde tu s menšími obmenami a tak už majú nejaké tie penalty odkopané. Všetko sú to borci so 100% skúsenosťami, veď niektorí už majú odohraté cez 1000 zápasov ( GK 1033, CM 1023 a druhé CM 1114).šutr wrote: Každopádně máš v poslední době až moc velké štěstí na pentleUž si ani nepamatuji kdys v této disciplíně naposledy prohrál...
![]()
Takéto skúsenosti musíme predsa zúročiť.
jak chceš dělat zpestření do skupin,když chceš hrát K.O.-16 týmůkoster wrote:Los finále:
Po 9.5. 10:00 Šutrteam : Brujeria
Kdo si půjde na poštu pro pohárek?![]()
Větší šance jsou na straně domácích. V lize hrají s partou nekopů a tak můžou pošetřit svoje hvězdy na tento finálový zápas. Šance na vítězství 60:40.
Pozvánky na další ročník poletí asi hned v pondělí. Buď se bude kopat KO-16 týmů-startovné do 20000 nebo zkusím vymyslet nějaké zpestření do skupin (snažit se vyhrát, ale sestavu nastavit tak, že žádný z hráčů nesmí hrát na své pozici,...).....no uvidím![]()
Tak kdo má zájem hrát ať si neváhá říct a pozvánka mu přiletí.
To zkusím napsat líp, aby to každý pochopilpalo wrote: jak chceš dělat zpestření do skupin,když chceš hrát K.O.-16 týmů![]()
Pokud to teda bude na skupiny tak bych si kopl...
O.K.už I JÁ jsem to pochopil.koster wrote:To zkusím napsat líp, aby to každý pochopilpalo wrote: jak chceš dělat zpestření do skupin,když chceš hrát K.O.-16 týmů![]()
Pokud to teda bude na skupiny tak bych si kopl...![]()
![]()
Buď se bude kopat KO-16 týmů-startovné do 20000 nebo se budou kopat skupiny s nějakým zpestřením
Vyhovuje takhle pane??
Taky jsem párkrát něco vypustil a pak to dopadlo ještě hůřkoster wrote:Wellweak : Šutrteam 2:4 (123:139)
Věděl jsem, že nemám moc šancí a večer bych šel rád dál v Highlander Cupu, tak jsem to lepší pošetřil.