pupajdi13 wrote:ROZTOČÍME TEDY OPĚT OFICIALNÍ ŠLECHTICKOU MINCI SE VŠÍM VŠUDY ?
TERMÍN - STŘEDA 4.5.2011
ČAS - 20:00
KDO MÁ ZÁJEM,NECHŤ SI UDĚLÁ MÍSTO ...... DOUFÁM,ŽE JSTE VŠICHNI DOSTATEČNĚ HLADOVÝ PO MINCI![]()

Moderator: Czech Moderators
pupajdi13 wrote:ROZTOČÍME TEDY OPĚT OFICIALNÍ ŠLECHTICKOU MINCI SE VŠÍM VŠUDY ?
TERMÍN - STŘEDA 4.5.2011
ČAS - 20:00
KDO MÁ ZÁJEM,NECHŤ SI UDĚLÁ MÍSTO ...... DOUFÁM,ŽE JSTE VŠICHNI DOSTATEČNĚ HLADOVÝ PO MINCI![]()
jakým směrem o den ?koster wrote:Špatný termín. Měl bych jet na hokej, takže to asi při rychlosti jakou se mince obvykle plní nestihnu. Nechceš to o den posunout
Úterý. Proč čekat až do čtvrtkapupajdi13 wrote: jakým směrem o den ?![]()
Mě je to jedno, v úterý i ve čtvrtek vypadnu z nějakého turnajekoster wrote:Úterý. Proč čekat až do čtvrtkapupajdi13 wrote: jakým směrem o den ?![]()
A byla to dobírka za pětikilomantel wrote:Dnes došla krásna cena z jubilejního 20. ročníku, tímto děkuji za její zaslání. Už se vyjímá hned vedle compu, což je nejčestnější místo v celém bytě. Malá vsuvka, volala mi manželka do práce, že pro mně má pošta nějaký balíček. Byl jsem zrovna na hale, moc jsem jí nerozuměl, tak jsem řval do mobilu, ať žádný balíček nepřebírá, že jsem si nic neobjednal. Naštěstí mi pak přečetla jméno odesílatele a vše bylo OK. Amos byl poblíž a smál se mi jak jelito. Pupjdi, ještě jednou moc díky.
Nepamatuju se,že bych tam psal na krabičku "pupajdí"mantel wrote: Naštěstí mi pak přečetla jméno odesílatele a vše bylo OK. Amos byl poblíž a smál se mi jak jelito. Pupjdi, ještě jednou moc díky.
já žádnoujonY.h wrote:Zdravím, tak i já se přidávám k poděkování za získanou cenu!Musím popřemýšlet, jaké místo jí přidělím jelikož jich máme hodně (teď jednu!) Tak aby byla pěkně na očích závistivých návštevníků!
V době Facebooku už se za nick neschovášpupajdi13 wrote:Nepamatuju se,že bych tam psal na krabičku "pupajdí"mantel wrote: Naštěstí mi pak přečetla jméno odesílatele a vše bylo OK. Amos byl poblíž a smál se mi jak jelito. Pupjdi, ještě jednou moc díky.![]()
......každopádně jsem rád,že je spokojennost
![]()
palo : komplet celou akci samozřejmě hradí odesílatel z Letenských plání![]()
Klíd, pozvánky Pupajdí odešle zítra, ve středu.Big El wrote:Tak jak to bude s pozvánkami? Letí dnes? Osobně by mi vyhovoval pozdější termín (středa, čtvrtek), honím eura na vstupném, abych mohl hrát, ale nechci, aby mince čekala na mě, to by byl nesmysl...
Nebuď smutný, já Ti potom napíšu, jaké to v ŠM je.jonY.h wrote:Tak pokud poletí až odpoledne, tak se asi nezúčastníme my, jelikož budu v práci
Nejsem smutný, ale rád bych přidal třeba další cenu ze ŠM!tosa_CZ wrote:Nebuď smutný, já Ti potom napíšu, jaké to v ŠM je.