EasyVamp wrote:Tak jsem zvědavej jak to příští kolo dopadne. Hraju s FK Lukrom což vypadá na dost solidního nováčka. Tak uvidíme zda se mi proti němu něco podaří vymyslet, v můj prospěch hraje domácí prostředí, ale to je asi tak vše ;o)
Nicméně pro mě byl úspěch postup ze skupiny to co je v pavouku je pro mě navíc. A super je že i můj střelec se prosadil do tabulky střelců, což je další velký úspěch.
Ale přiznávám, že i já bych velice rád získal jeden z těch nádherných pohárků ;o)
Tak to jsem měl zadat v anketě že můžeš změnit hlas.
Tak jsem se na ten zápas díval a neviděl bych to špatně.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
KraBaaK wrote:ja nevím asi koupim nejakeho 30-tnika za par šlupek ..
Kým nie si v divízii C a vyššej, striktne sa vyhýbaj hráčom nad 26 rokov. Radšej si naštuduj individuálne pokyny hráčov a využívaj ich, čím hodne zvýšiš výkon tímu...a je to zadarmo...
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Kým nie si v divízii C a vyššej, striktne sa vyhýbaj hráčom nad 26 rokov. Radšej si naštuduj individuálne pokyny hráčov a využívaj ich, čím hodne zvýšiš výkon tímu...a je to zadarmo...
To je těžká věc. 30-tník bude určitě chtít vysoký plat a tak bych se podíval po někom mladším na okamžitej přestup. Stejně budeš někoho na tento post potřebovat.
Kolik by jsi chtěl do něj investovat?
Taky jsem koukal že máš SW tak zkusit hrát na turnaji 5.4.1 nebo 5.3.2.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
To je těžká věc. 30-tník bude určitě chtít vysoký plat a tak bych se podíval po někom mladším na okamžitej přestup. Stejně budeš někoho na tento post potřebovat.
Kolik by jsi chtěl do něj investovat?
Proste hoď na post LF RFko Catalin. Svojho zajtrajšieho súpera musíš poraziť bez tak. A pozri si tie individuálne pokyny. RF Voříšek free role, RF Catalin (na pozícii) LF aj CF Tomaska own chance, RM Vašíček play along wing, obe CMká aj LM Proll passing. Komplet obranu aj s brankárom nechaj hrať normálne.
EDIT: A vzhľadom na výrazné oslabenie na pozícii LF by som hral skôr taktiku "bez taktiky" ako "protiútoky".
Last edited by Hippopotamus on Tue May 10, 2011 12:57 pm, edited 2 times in total.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Proste hoď na post LF RFko Catalin. Svojho zajtrajšieho súpera musíš poraziť bez tak. A pozri si tie individuálne pokyny. RF Voříšek free role, RF Catalin (na pozícii) LF aj CF Tomaska own chance, RM Vašíček play along wing, obe CMká aj LM Proll passing. Komplet obranu aj s brankárom nechaj hrať normálne.
jj Catalina sem tam šoupl,dík hned to tak nastavim
jj Catalina sem tam šoupl,dík hned to tak nastavim
Hippo, hippo. Nováčkům se sice radit má, ale nemůžeš jim všechno nadiktovat sám, jen ať se taky trochu snaží sami
St 11 Kvě 2011 (10:00 CET) TJ Bohemians Praha ?? - ?? SK SLOVAN
St 11 Kvě 2011 (10:00 CET) FC Letna United ?? - ?? FC Mladcova
St 11 Kvě 2011 (10:00 CET) Divoke kacenky ?? - ?? The Coffies
St 11 Kvě 2011 (10:00 CET) SAMPONCI ARSENAL ?? - ?? Sk.Slavia.Praha
Začíná přituhovat.
Roman44
1FC Mrakoplaš
Začíná přituhovat.
očakávam postup...ddufam že nebudem sklamaný
Nazdar kamaráde.
Ještě jsem tě tu neviděl i když u tebe vidím 99 příspěvků , tak ti držím palce.
Koukám že jsi pěknej obchodník.
Roman44
1FC Mrakoplaš
Začíná přituhovat.
očakávam postup...ddufam že nebudem sklamaný
Nazdar kamaráde.
Ještě jsem tě tu neviděl i když u tebe vidím 99 příspěvků , tak ti držím palce.
Koukám že jsi pěknej obchodník.
noo tu prispievam prvy krat ...doteraz som prispieval iba v ligach...
tak musim to trošku pretriediť ...buducu sezonu už nebudem tolko kupovať a predavať