Moderator: Czech Moderators
Tak s tím výprodejem nemáš co ztratit,zkusit se má všechno...sovajs wrote:Tak aspoň na to nebudu muset tak často čučet a třeba mi SP začne chybětno uvidíme ale každopádně se svým týmem nejsem vůbec spokojenej
Minimálne môžeš mať 16 hráčov (zákl. jedenástka + náhradníci) a naraz môžeš predať N hráčov mínus 16, pričom N je počet tvojich hráčov.sovajs wrote:Ještě otázky:
Kolik můžu naráz prodávat hráčů?
Kolik je minimum hráčů, co musím mít?
Myslím,že počet najednou prodávaných hráčů záleží na tom,jakého máš skauta.Mám pocit že nejvíc šlo tak 11 nebo 12 hráčů,ale určitě to nevím.PaToM wrote:Minimálne môžeš mať 16 hráčov (zákl. jedenástka + náhradníci) a naraz môžeš predať N hráčov mínus 16, pričom N je počet tvojich hráčov.sovajs wrote:Ještě otázky:
Kolik můžu naráz prodávat hráčů?
Kolik je minimum hráčů, co musím mít?
11 hráčov. A to platí, myslím, len o kupovaných hráčoch.palo wrote:Myslím,že počet najednou prodávaných hráčů záleží na tom,jakého máš skauta.Mám pocit že nejvíc šlo tak 11 nebo 12 hráčů,ale určitě to nevím.
Vy by ste tu všetci iba mysleliPaToM wrote:11 hráčov. A to platí, myslím, len o kupovaných hráčoch.palo wrote:Myslím,že počet najednou prodávaných hráčů záleží na tom,jakého máš skauta.Mám pocit že nejvíc šlo tak 11 nebo 12 hráčů,ale určitě to nevím.
Hey tys snad studoval fakultu SP ne?Hippopotamus wrote:Vy by ste tu všetci iba mysleliPaToM wrote:11 hráčov. A to platí, myslím, len o kupovaných hráčoch.palo wrote:Myslím,že počet najednou prodávaných hráčů záleží na tom,jakého máš skauta.Mám pocit že nejvíc šlo tak 11 nebo 12 hráčů,ale určitě to nevím.Predávať môžeš naraz hráčov, ako PaToM napísal: n-16, kde n je počet hráčov v kádri. Kupovať môžeš naraz 11, pokiaľ máš skauta na 100%.
To "myslím", je moja poistka na ospravedlnenie v prípade, že píšem nejakú kravinu.Hippopotamus wrote:Vy by ste tu všetci iba mysleli
Myslím, že dalším a konečným kriteriem je nižší ID týmu.Milko wrote:Našiel som jednu zaujímavosť...Keď som sa pozrel na divíziu C9, tak po poslednom kole nastala zaujímavá vec - mužstvo Chemtech skončilo na 10. mieste a mužstvo Pikculini na 11. mieste. Zaujímavosť je v tom, že všetko majú na chlp rovnaké a aj vzájomné zápasy...Čo rozhodlo, že Chemtech skončil vyššie a zachránil sa
Za prohry se určitě taky zvyšuje... měl sem pocit, že těch 0,5% je i za tu prohru...Juros wrote:Týmová nálada jde zvednout jenom takto?
Týmová nálada
Výhra v lize ... +2%
Remíza v lize ... +1%
Výhra v poháru ... +2%
Remíza v poháru ... +1%
Výhra v turnajovém zápase ... +1%
Výhra v přáteláku ... +0.5%
Takže za prohru žádné procenta nahoru asi nejdou co?
já mám dojem že za prohru se nezvyšuje ne?Woko wrote:Za prohry se určitě taky zvyšuje... měl sem pocit, že těch 0,5% je i za tu prohru...Juros wrote:Týmová nálada jde zvednout jenom takto?
Týmová nálada
Výhra v lize ... +2%
Remíza v lize ... +1%
Výhra v poháru ... +2%
Remíza v poháru ... +1%
Přesná čísla dodají snad jiní
Nechci to teď hledat, ale myslím, že v pravidlech je věta: "náladu zvyšuje hraní zápasů, především vítězných" Z této věty vyplývá, že se zvyšuje i za prohry, avšak nejspíš o mizivá procenta. Ovšem přesná čísla nevím.puzzle wrote:já mám dojem že za prohru se nezvyšuje ne?Woko wrote:Za prohry se určitě taky zvyšuje... měl sem pocit, že těch 0,5% je i za tu prohru...Juros wrote:Týmová nálada jde zvednout jenom takto?
Týmová nálada
Výhra v lize ... +2%
Remíza v lize ... +1%
Výhra v poháru ... +2%
Remíza v poháru ... +1%
Přesná čísla dodají snad jiní