Asi bych se do toho neměl vkládat, nikdy jsem to nedotáhl dál než do Céčka, kde jsem hrál jen někde ve středu pole. Nicméně pár věcí se opravdu možná snažíš nevidět, či jak si to mám vysvětlit...Jeremy74 wrote: ...
Odhlédněme teď od randomu, o něm víš své asi nejlíp. Nicméně to, že mašina nebude hrát naplno, skutečně acskncl psal již o víkendu, takže pokud by Tobě slíbil ve středu opak, v podstatě by jej porušil a Ty jsi měl dost času na to nějakým způsobem zareagovat. V podstatě jsi měl prostě smůlu na los v tom, že mašina už měla jasno a neměla o co hrát a Hernán ji chytl na poslední kolo. Nicméně právě v tomhle ohledu o něčem vypovídá i Hernánův příspěvek. Nicméně Ty jsi měl v tomto ohledu šťastnější los s čepicemi, které proti Tobě už vypouštěly oba zápasy. Proti Hernánovi hrály první zápas ještě naplno. Takže tímto se to přinejmenším vyrovnává (neřešme to, že Hernán s nimi i body ztratil).
Ale samozřejmě - rozumím Ti, že jsi naštvaný. Byl jsi ve hře o titul do posledního kola a z Tvého pohledu by to bylo i spravedlivé, kdybys titul získal. Koneckonců random řízl minulou sezónu neskutečně Tebe, takže když letos řízl Hernána bylo by to jakési vyrovnání dluhu - aspoň pro Tebe, tomu rozumím. Navíc mi přijde zvláštní, že píšeš, že Mikefovi jsi už odpustil - to mě překvapuje nejvíc. Vždyť to, že zahrál naplno právě nejvíc ovlivnilo skóre

Ale to vše jsou věci, které už tady zazněly, takže je buď vidět budeš chtít, nebo ne a v obou případech je to jen Tvá věc. Každopádně good luck v budoucnosti