Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šlechtická Mince 22_- Návrat ke kořenům :))
Dva pohledy na jeden zápas a je více než zřejmé, že správný je ten můj
Děkuji za gratulaci!

m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
Myslím, že se navzájem nevylučují. Samozřejmě, že jsem se rozhodl riskovat a trošku přitvrdit. Ale to, že jsme nehráli Beton a 0% styl, to Tvoje hochy určitě taky šoknulo - proto to okno v obraně...tosa_CZ wrote:Dva pohledy na jeden zápas a je více než zřejmé, že správný je ten můjDěkuji za gratulaci!
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Ne ne, my to naopak čekali, že si nedovolíš přijet s dalším betónkemBig El wrote:Myslím, že se navzájem nevylučují. Samozřejmě, že jsem se rozhodl riskovat a trošku přitvrdit. Ale to, že jsme nehráli Beton a 0% styl, to Tvoje hochy určitě taky šoknulo - proto to okno v obraně...tosa_CZ wrote:Dva pohledy na jeden zápas a je více než zřejmé, že správný je ten můjDěkuji za gratulaci!

7' Lukáš Lovětínský zavřel oči a bombou z přímého kopu prostřelil vše, co mu stálo v cestě. - leda o malém okénku v postavené zdi

Prostě jsi neudržel nervy na uzdě, přepálil agresivitu s planým očekáváním odvet mých hráčů a vůbec - nezvládnutej zápas ze strany Tvých hochů pod Tvým vedením

To nebylo okýnko ve zdi. To byla okenice! Ti Tvoji se rozutekli, když viděli tu bombu. Vlastně mu v cestě nic nestálo, protože před tím všichni zdrhli.tosa_CZ wrote:Ne ne, my to naopak čekali, že si nedovolíš přijet s dalším betónkemBig El wrote:Myslím, že se navzájem nevylučují. Samozřejmě, že jsem se rozhodl riskovat a trošku přitvrdit. Ale to, že jsme nehráli Beton a 0% styl, to Tvoje hochy určitě taky šoknulo - proto to okno v obraně...tosa_CZ wrote:Dva pohledy na jeden zápas a je více než zřejmé, že správný je ten můjDěkuji za gratulaci!
Navíc u Tvého úvodního gólu nemůže být ani řeč o nějakém okně v mé obraně!
7' Lukáš Lovětínský zavřel oči a bombou z přímého kopu prostřelil vše, co mu stálo v cestě. - leda o malém okénku v postavené zdi
Prostě jsi neudržel nervy na uzdě, přepálil agresivitu s planým očekáváním odvet mých hráčů a vůbec - nezvládnutej zápas ze strany Tvých hochů pod Tvým vedením![]()
A že jsem zápas nezvládnul? To nepopírám

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Nyní máš pravdu... Bylo nám po pěti minutách hry jasné, že Tě sfoukneme lehkým krokem, tak proč riskovat při trestňáku zranění? Bylo by to zbytečné, takticky jsem proto vydal pokyn hráčům poodstoupit a zvětšit Ti tak možnost ke skórování, čehož jsi využil. Ale jak se ukázalo, bylo to ode mne velice dobré rozhodnutíBig El wrote:To nebylo okýnko ve zdi. To byla okenice! Ti Tvoji se rozutekli, když viděli tu bombu. Vlastně mu v cestě nic nestálo, protože před tím všichni zdrhli.
A že jsem zápas nezvládnul? To nepopírám

No a ještě abys popíral!

-
S turnajem se loučíme sice porážkou 0:2 s Bohemians Jeníkov,ale pěkným výkonem 117.

-
Takže vyhraju kontumačně?palo wrote:S turnajem se loučíme sice porážkou 0:2 s Bohemians Jeníkov,ale pěkným výkonem 117.

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
ps2512 wrote:Takže vyhraju kontumačně?palo wrote:S turnajem se loučíme sice porážkou 0:2 s Bohemians Jeníkov,ale pěkným výkonem 117.

Nespletl sis turnaj

-
ne jen jsem blbě četl........s turnajema se loučíme.....a ty jen s jednímpalo wrote:ps2512 wrote:Takže vyhraju kontumačně?palo wrote:S turnajem se loučíme sice porážkou 0:2 s Bohemians Jeníkov,ale pěkným výkonem 117.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nespletl sis turnaj

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

První účast v tomto slavném turnaji a po skupině balíme kufry
.
Gratulka Libovi a ps2512-byli jste v tomto turnaji lepší než já a zaslouženě postupujete

Gratulka Libovi a ps2512-byli jste v tomto turnaji lepší než já a zaslouženě postupujete

Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
-
šutr wrote:První účast v tomto slavném turnaji a po skupině balíme kufry.

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Štěstí přeje připravenýmps2512 wrote:šutr wrote:První účast v tomto slavném turnaji a po skupině balíme kufry.
Gratulka Libovi a ps2512-byli jste v tomto turnaji lepší než já a zaslouženě postupujetelepsi? Stastnejsi!

Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
-
4. kolotosa_CZ wrote:doplňuji výkony 130:130mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1 - 1 1.FC PSCHDS Vysoké Mýtotosa_CZ wrote: 2) od Romana jsme před několika dny obdrželi našeho miláška, první reálný pohár ze SP a zrovna z jeho Prokoplého bubnu, tak mu přeci nemůžeme dělat nějaké těžkosti...
To bylo řečí a skutek utek.
No však, nechal jsem Tě remizovatPěkný zápas, těším se odvetu!
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 1:0 1FC Mrakoplaš
(130:128)
Tož po vyrovnaném remízovém zápase u Mrakoplašů se nám ve veledůležité odvetě podařilo zvítězit a upevnit si tak druhé místo, o kterém velice doufáme, že již udržíme a z této těžké skupiny postoupíme! Zápas rozhodla 41. minuta, kdy můj CF Emmanuel Figo Ganya "zavěsil překrásným volelejem a následně v oslavné euforii vyzval k tanci rohový praporek", holt hodně cenný gól. Stupňující se tlak hostů se nejprve zmírnil po zranění jejich branaře, jehož zastoupil mladý nezkušenec, a posléze úplně ustal v 85. minutě, kdy byl vykartován hostující RM. To již bylo o vítězi rozhodnuto a toto vítězství, po výhře B-týmu v SP lize, pro nás znamená výborný vstup do sezony 41

-
Tak a pokud se nemýlím,uvítáme doma Péesko
Jsi připraven ? 

FC Crue Olomouc, crueface, F.49

Relax nade vše:)

Relax nade vše:)
-
1. Vzajemny zapas v turnaji?crueface1 wrote:Tak a pokud se nemýlím,uvítáme doma PéeskoJsi připraven ?
Tesime se
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci