A jsem zase o něco chytřejší.tosa_CZ wrote:Nemnoží, vždy byli tři týmy, občas jen dvamrakoplas44 wrote:Co je to PSCHDSNějak se to množí.
Je to zkratka První Soukromé CHoceňské Dabingové Studio

Moderator: Czech Moderators
A jsem zase o něco chytřejší.tosa_CZ wrote:Nemnoží, vždy byli tři týmy, občas jen dvamrakoplas44 wrote:Co je to PSCHDSNějak se to množí.
OKWoko wrote:Tak další opozdilec se hlásí, tohle jsme ještě nehrál
Věříš si? To je dobřePaToM wrote:Sme v 1. skupine!
1. FC Hodějice
2. Duna Most Gemini
3. No Boost
4. FC Hostage
Všetko súperi, s ktorými sa stretneme prvýkrát. Jediný, na koho si veríme, je nováčik EasyVamp, na ten zápas sa špeciálne tešíme. Ostatní súperi budú veľmi nároční. Ale možno uprednostnia ligu či iné turnaje, potom by sme mali šancu na úspech.
Všech 63 ostatních týmů.EasyVamp wrote:Věříš si? To je dobřePaToM wrote:Sme v 1. skupine!
1. FC Hodějice
2. Duna Most Gemini
3. No Boost
4. FC Hostage
Všetko súperi, s ktorými sa stretneme prvýkrát. Jediný, na koho si veríme, je nováčik EasyVamp, na ten zápas sa špeciálne tešíme. Ostatní súperi budú veľmi nároční. Ale možno uprednostnia ligu či iné turnaje, potom by sme mali šancu na úspech.![]()
Minule si na mě věřili všicni
Vida. Tahle otázka mě už spoustukrát napadla a nikdy jsem se na ni nezeptal. Přitom mě tam vždy tanula vzpomínka na gymnaziální léta, kde byla za sebou dvě z písmen této zkratky a sice CHD (Gymnázium Christiana Dopplera). Takže dabéři...tosa_CZ wrote:Nemnoží, vždy byli tři týmy, občas jen dvamrakoplas44 wrote:Co je to PSCHDSNějak se to množí.
Samozřejmě je to nadsázka ;o) Samozřejmě že v minulém ročníku určitě byl tým který měl ale méně štěstí než já a který by mě určitě mohl porazit. Ale tak zdravé sebevědomí být musí ;o)mrakoplas44 wrote:Všech 63 ostatních týmů.EasyVamp wrote:
Věříš si? To je dobře![]()
Minule si na mě věřili všicni![]()
PS: Pohárky už mám doma a v pondělí poputujou k tobě.
Jeho jméno je navždy v síni slávy a zůstane tam.PaToM wrote:Aha, tak EasyVamp je vlastne obhajcom... tak to bude o to náročnejšie. Ale zase o to motivujúcejšie zdolať obhajcu.
Tak tak, jednoho obhájce budeš muset zdolat už ve skupině, druhého až ve Velkém finále! Poněvadž já budu hrát skupinu BPaToM wrote:Aha, tak EasyVamp je vlastne obhajcom... tak to bude o to náročnejšie. Ale zase o to motivujúcejšie zdolať obhajcu.
Xo to kecáš, já pohár ještě nemám.....a budu hrát velké finále. Jestli chceš, můžeš si se mnou kopnou finále B skupinytosa_CZ wrote:Tak tak, jednoho obhájce budeš muset zdolat už ve skupině, druhého až ve Velkém finále! Poněvadž já budu hrát skupinu BPaToM wrote:Aha, tak EasyVamp je vlastne obhajcom... tak to bude o to náročnejšie. Ale zase o to motivujúcejšie zdolať obhajcu.
Nazdárek, ty sem taky zavítášMazzy wrote:No poharky jsou krasne.
Ale zajimalo by me co se stalo s JPD? Velky hrac a zaroven adept na prvni misto. Nezahledl jsem ho ani v jedne skupince. Nevite nekdo co se snim stalo?