1. kolo
No tak kedze sa skoncilo uz 1. kolo a ja mam trochu casu tak skusim niake tie komentariky k zapasom.
FK TRNAVA 2 - 0 Fandovci (2 : 0)
vykony - 122 : 106 ............................... 3570 divakov
V tomto zapase sa vitazsvo domaceho timu cakalo aj napriek tomu ze je to novacik. Dokazal vyhrat IV.A ligu a vitazne naladeni vstupili aj do tohto zapasu. Sancu hostujucemu timu nedali ziadnu a predpokladam ze TRNAVA ma na to aby zamiesala poradie na poprednych prieckach.
fc minik 3 - 2 Black Tigers (1 : 2)
výkony - 106 : 97 ................................. 2839 divakov
Tento zapas bol prekvapenim ale nie az tak velkym. Znovu ambiciozny novacik. Aj napriek tomu ze po 1. polcase este len prehravali 1:2 ich vnutorna sila dokazala tento vysledok vzvratit a doviest do vitazneho konca. Od timu Black Tigers som po minulej sezone cakal vyssie ambicie a ze sa budu chciet prepracovat do 1. polovice tabulky ale teraz uz si tym celim nie som isty.
AS Slana Miskovec 4 - 1 ipe (1 : 1)
vykony - 120 : 91 ................................. 4086 divakov
Zapas u mna vyvolal dost velky sok. Ze ked sa stretnu timu v minulom rocniku zo IV. ligy a II ligy som cakal trochu vyrovnanejsi zapas. No ze sa ipe ocitol az v takej krize to som necakal. 1. zapas prehrat rozdielom triedy s novacikom je dost zamyslenia sa hodne. Ak sa cim skor v tomto klube nezacnu diat veci inak tak to bude na konci dost zle vyzerat. Boju o zacharnu sa vyhnut asi bude velmi tazke. AS Slana Miskovec si este nejdem tipnut ze kde by sa mohli ocitnut aj ked to vyzera na pekne priecky v 1. polovici tabulky no tu si pockam na trochu rovnocennejsieho supera.
Greenville FC 0 - 3
Rusnaci z Labirce (kontumácia - neposlaná pozvánka)
Skoda dufam som ze aspon 1. kolo sa zaobide bez kontumacie ale ako vidim mylil som sa
skrachovanci 2 - 1 BALKI (2 : 0)
výkony - 107 : 99 ................................... 3260 divakov
Ako bolo uz spominane dalsi dost pekny sok. Prekvapil ma hlavne vykon timu BALKI ktory v minulej sezone aj niaky ten cas bojoval o titul. Skrachovanci dokonca po 1. polcase vyhravali uz 2:0 a aj tu sa mohol zrodit debakel. Nastasie hraci hostujuceho timu sa ako tak pozbierali a dali 1 gol na zmiernenie stavu. U skrachovancov som cakal vsetko len nie vitazstvo takze zaujimave kam sa oni mozu dostat.
Chelsea_1 0 - 1
FC PetrZalka (0 : 1)
výkony - 103 : 104 ................................. 4630 divakov
No a tuto bolo konecne poriadne vyrovnane derbi aj s navstevou kola ako sa patri. Vsetci co tento zapas nevideli mozu lutovat. Od Chelesa_1 som nevedel co mam cakat lebo hocikedy z nicoho nic dokazu prekvapit. Teraz zaznamenali smolnu prehru co pre snazivich hracov take sklamanie nemusi dopadnut najlpesie. FC PetrZalka ako novacik podal pekny vykon a uz teraz predpokladama ze ani nebudu musiet pomylsiet na boje o zachranu. Tuto sezonu predpokladam sa tu len pekne zabyvaju a uvidime co dalej.
Podarilo sa mi komenty dokoncit a uvidim ze ci a ako tie komenty este potom niekedy urobim