No jeste ze takps2512 wrote:impossible wrote:Tady holt hned musi nekdo prijit, zamachrovat, a uplne shodit moje krasne cislaNemachruju
![]()
Krásná čísla....!!!
Jen ukazuju, že už 5 sezon se držím na stejným číslu

Moderator: Czech Moderators
No jeste ze takps2512 wrote:impossible wrote:Tady holt hned musi nekdo prijit, zamachrovat, a uplne shodit moje krasne cislaNemachruju
![]()
Krásná čísla....!!!
Jen ukazuju, že už 5 sezon se držím na stejným číslu
Azor wrote:Za jaký nejvyšší obnos byl prodán gólman?Jestli to bylo pod 30 M, tak to jsem ten největší obchod s gólmanem trumfnul, neb jsem dnes kupil GK za 30 M. A to tohoto gólmana Je to sice rumun, ale zas už teď ve 23 letect (24 roků bude mít 29.6.) hraje 75 a má agr. 26, což je na gólmana ještě dobré
ser na vysrání na SPHadis wrote:Přemýšlím, že se na SP vyseru..............
Kuwa, tohle mi nedělejte...Jsem poslintal monitor...
Ten, čo ho ako nevytrénovaného kúpil za 1,6M a za 10 dní obratom predal za 3,6M - a určite sa tešil, aký skvelý transfer urobil - si ešte len zanadáva. O pôvodnom majiteľovi, ktorý ho predal za tých 1,6M, sa radšej ani nevyjadrujemJari Malanta wrote:Kuwa, tohle mi nedělejte...Jsem poslintal monitor...![]()
pak ti je špičkovej golman celkem k ničemu noAzor wrote:Dnes hraji 4 přáteláky, z toho 1 je zápas ČMS, navíc zítra je ráno SP pohár. Ae kua, může mě někdo poradit, jaké hráče tam mám dát, hlavně do toho pojebanýho útoku?Teď si říkám že ten experiment s Papuruou
nyní přinesl trochu větší problémAle tak co, jak se říká jaký si to uděláš, takový to máš a stejně den nějak proběhne a hráčům se stejně dřív nebo později o5 fyzička vyskočí na 100%
Náhodou, přece aspoň k něčemu byl i dnes: Zaskakoval v útoku a dal 2 góly!Papa Bouba Diop wrote:pak ti je špičkovej golman celkem k ničemu noAzor wrote:Dnes hraji 4 přáteláky, z toho 1 je zápas ČMS, navíc zítra je ráno SP pohár. Ae kua, může mě někdo poradit, jaké hráče tam mám dát, hlavně do toho pojebanýho útoku?Teď si říkám že ten experiment s Papuruou
nyní přinesl trochu větší problémAle tak co, jak se říká jaký si to uděláš, takový to máš a stejně den nějak proběhne a hráčům se stejně dřív nebo později o5 fyzička vyskočí na 100%
I ty ďábleHippopotamus wrote:Práve som sa dostal na 666.miesto v poradí manažérov![]()
![]()
![]()
![]()
![]()