No vsak liga bude pokracovat aj cez prazdniny tak tam si na take nieco urcite najdes casdann11 wrote:aj ja som chcel nieco take ale cakaju ma skusky tak nestihamMilanSLOVAKIA wrote:Jeeeej dakujem Vam pekne![]()

Moderator: Czech Moderators
No vsak liga bude pokracovat aj cez prazdniny tak tam si na take nieco urcite najdes casdann11 wrote:aj ja som chcel nieco take ale cakaju ma skusky tak nestihamMilanSLOVAKIA wrote:Jeeeej dakujem Vam pekne![]()
Tiež prajem veľa šťastia na skúškach.dann11 wrote:aj ja som chcel nieco take ale cakaju ma skusky tak nestiham
Hej, hej potom si dám patentovať 0:1balki29 wrote:do zapasu so mnou mozesvladys35 wrote:Asi si dám patentovať výsledok 1:0.![]()
Ako som už aj manažéra domáceho tímu upozornil tak čas na dohodnutie zápasu má do stredy do 18:00 a čas na odohranie zápasu má do piatka do 18:00. Samozrejme chcem aj upozornenie ze sa zapas dohodol inak bude zapas skontumovany v prospech hostujuceho timu.MilanSLOVAKIA wrote:2. kolo
Black Tigers ??? - ??? AS Slana Miskovec
No tak patrilo sa vyhrat. Ale myslim si ze teba 5. miesto urcite neuspokojibalki29 wrote:na moj ukor bez prekvapenia vdaka hattricku Williamsa
Gratulujem ti. Zatial si pre mna jedno z najvecsich prekvapeni. Ked takto budes pokracovat dalej tak ta caka II. ligavladys35 wrote:Asi si dám patentovať výsledok 1:0.
jasne ze neuspokoji, cielom je postupMilanSLOVAKIA wrote:No tak patrilo sa vyhrat. Ale myslim si ze teba 5. miesto urcite neuspokojibalki29 wrote:na moj ukor bez prekvapenia vdaka hattricku WilliamsaNo a hattrick Williamsa priniesol zatial jemu 1. miesto v tabulke strelcov.
Tak bohuzial nic ineho sa nedalo robitMilanSLOVAKIA wrote:2. kolo
Black Tigers 0 - 3 AS Slana Miskovec (kontumácia - neposlaná pozvánka)