Corgoň liga (SL) :: XV. ročník ::

Moderator: Czech Moderators

PaToM
Member of the Soccer Project Association

Re: Corgoň liga (SL) :: X. ročník ::

Post by PaToM »

Corgoň Liga - 10. ročník:

Výsledky:

1. kolo - 1.6.2011 (18:00)

Pink Devils 3:1 IDM UNITED
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=41
výkony: 122 - 106

FC Vinaren 0:2 FC DAC
výkony: 108 - 127

FC Hostage 4:3 FC Jazero
výkony: 136 - 127

FC Jancefalogram 2:2 MŠK Žilina 1908 (o 22:00)
výkony: 116 - 126

okocha 2:2 FC ZARNOV
výkony: 125 - 127

fc tatran presov 4:2 Universitas
výkony: 127 - 106
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
PaToM

Post by PaToM »

Corgoň Liga - 10. ročník

Poradie tímov v tabuľke po 1. kole

Image

* - líder ligy
* - tím priebežne na barážovom mieste
* - priebežne zostupujúce tímy
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Uz o necelych dvadsat tu na YellowBlue Stadion vypukne velke sialenstvo, An napriek miernejsiemu dazdu sa tribuny zaplnaju do posledneho miesta. Obidva fanusikovske tabory si rozcvicuju hlasivky. Uz aj obidva timy sa rozcvicuju. Od domaceho trenera René Finelli som dostal informaciu ze FC DAC nastupu v najsilnejsom moznom zlozeni a ze hraci budu bojovat srdcom do uplneho konca zapasu. Takze vsetko je uz na velke derby pripravene a o par minutiek sa moze zacat :) DAC DO TOHO
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
PaToM

Post by PaToM »

Tak, len pripíšem, že rovnako ako v reále, aj na štadióne DACu sa z jemného dažďa stala búrka, ale to divákov neodradilo. A teraz k zápasu...

FC DAC 0:1 FC Hostage

výkony: 126 - 132

Óólééé, olé, olé, olé, FC Hostaaagee, FC Hostaaaage... :)

... ale pekne po poriadku. Hostia namotivovaní napodobniť Slovan zo záverečného kola Corgoň ligy sa pustili do súpera hneď od začiatku. V prvej štvrťhodinke si vypracovali tri dobré šance, strele Iordachesca však chýbala presnosť. V 17. minúte unikajúceho Kontseka za cenu ŽK zastavil gólman Gielen, našťastie pre hostí mimo pokutového územia. Z následného priameho kopu sám faulovaný hráč len "vrátil" loptu gólmanovi. Obrovskú šancu na otvorenie streleckého účtu mal v 26. minúte opäť agilný Kontsek, ale belgický strážca svätyne hostí dokázal zareagovať na jeho strelu aj na následnú dorážku. Domáci potom na chvíľku ku koncu polčasu poľavili, ale strela rumunského kanoniera hostí skončila len na žrdi.
Začiatok druhého dejstva nepriniesol veľa futbalovej krásy, čo asi súviselo s lejakom na Žitnom ostrove. Potom ale prišla 70. minúta a po priamom kope Garritsen pretlačil loptu do bránky - 0:1. Domáci zostali ako obarení a len vďaka streleckej impotencii hosťujúcich hráčov v dnešnom zápase neinkasovali hneď niekoľko ďalších gólov! Po strelách Garritsena a dos Santosa už hosťujúci fans vstávali zo sedačiek, no hneď si sadali a mnohí z nich sa tvárili, že sa len naťahujú po tom, ako si dali chvíľku šlofíka, no tomu by sa tiež nikto nemohol čudovať. V závere si ešte oba tímy vytvorili zopár šancí, no ani jedna neskončila v bráne, takže po konečnom hvizde slovenského arbitra sa mohli tešiť hráči Hostagu z cennej výhry.

Takže, pripísali sme cenné 3 body a na úvod sú 2 výhry veľmi dobrým vstupom do sezóny slovenských súťaží. Ďakujeme súperovi za pekný zápas, hoci s nefutbalovým počasím. Najbližšie hostíme tím Pink Devils, čo bude ďalší ťažký súper, na ktorého sa musíme veľmi dobre pripraviť a dúfame, že nám v tom zranenia hráčov nezabránia. S týmto súperom máme celkom dobrú bilanciu z minulého ročníka SL - 1 výhra a 1 prehra. Tentoraz nám bude pískať rozhodca z Maďarska... no, uvidíme... či sa náhodou nechystá pomsta za prehru DACu. :mrgreen:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

PaToM wrote:Tak, len pripíšem, že rovnako ako v reále, aj na štadióne DACu sa z jemného dažďa stala búrka, ale to divákov neodradilo. A teraz k zápasu...

Óólééé, olé, olé, olé, FC Hostaaagee, FC Hostaaaage... :)

... ale pekne po poriadku. Hostia namotivovaní napodobniť Slovan zo záverečného kola Corgoň ligy sa pustili do súpera hneď od začiatku. V prvej štvrťhodinke si vypracovali tri dobré šance, strele Iordachesca však chýbala presnosť. V 17. minúte unikajúceho Kontseka za cenu ŽK zastavil gólman Gielen, našťastie pre hostí mimo pokutového územia. Z následného priameho kopu sám faulovaný hráč len "vrátil" loptu gólmanovi. Obrovskú šancu na otvorenie streleckého účtu mal v 26. minúte opäť agilný Kontsek, ale belgický strážca svätyne hostí dokázal zareagovať na jeho strelu aj na následnú dorážku. Domáci potom na chvíľku ku koncu polčasu poľavili, ale strela rumunského kanoniera hostí skončila len na žrdi.
Začiatok druhého dejstva nepriniesol veľa futbalovej krásy, čo asi súviselo s lejakom na Žitnom ostrove. Potom ale prišla 70. minúta a po priamom kope Garritsen pretlačil loptu do bránky - 0:1. Domáci zostali ako obarení a len vďaka streleckej impotencii hosťujúcich hráčov v dnešnom zápase neinkasovali hneď niekoľko ďalších gólov! Po strelách Garritsena a dos Santosa už hosťujúci fans vstávali zo sedačiek, no hneď si sadali a mnohí z nich sa tvárili, že sa len naťahujú po tom, ako si dali chvíľku šlofíka, no tomu by sa tiež nikto nemohol čudovať. V závere si ešte oba tímy vytvorili zopár šancí, no ani jedna neskončila v bráne, takže po konečnom hvizde slovenského arbitra sa mohli tešiť hráči Hostagu z cennej výhry.

Takže, pripísali sme cenné 3 body a na úvod sú 2 výhry veľmi dobrým vstupom do sezóny slovenských súťaží. Ďakujeme súperovi za pekný zápas, hoci s nefutbalovým počasím. Najbližšie hostíme tím Pink Devils, čo bude ďalší ťažký súper, na ktorého sa musíme veľmi dobre pripraviť a dúfame, že nám v tom zranenia hráčov nezabránia. S týmto súperom máme celkom dobrú bilanciu z minulého ročníka SL - 1 výhra a 1 prehra.
FC DAC 0 - 1 FC Hostage
126 : 132

Priebeh zapasu tu uz bol spomenuty tak ho skusim len doplnit. Na zaciatok sa chcem podakovat nasim uzastnym a vernym fanusikom ktory aj napriek vytrvalemu dazdu prisli a povzbudzovali do posledneho momentu. Zapas na to ze bol dazdivy mal celkom dobru uroven. Skoda ze mojmu timu sa nepodarilo vybojovat aspon remizku aj ked Hostage urcite vyhralo zasluzene za co im aj gratulujem. Na nich momentalne este nemame. Tesi ma ze aj fanusikovia hosti povzbudzovali velmi pekne a slusne. Na mojich hracov som aj tak hrdy 1. domaci zapas a prehra len o gol. Hlavne je ze bojovali az do konca aj napriek tomu ze v niakych castiach zapasu sa im vobec nedarilo. Skoda hlavne sanci Kontseka ze ani jednu nevyuzil. Aspon sme po prvom zapase a tejto prehre uz na zemi. Ale uz teraz sa tesime na odvetu.

Dalsi zapas cestujeme do Ziliny zahrat si s tymom FC Jancefalogram. Aj napriek tomu ze im uvod vobec nevysiel po remize a prehre su na spodnych prieckach vieme ze to zapas bude velmi tazky. Potrebuju vyhrat a hraju doma. Pokusime sa vybojovat aspon remizku aj ked viem ze vela sanci na nu nemame.
PaToM wrote:Tentoraz nám bude pískať rozhodca z Maďarska... no, uvidíme... či sa náhodou nechystá pomsta za prehru DACu. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak chlape toto si zabil :mrgreen:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
prett
Coach

Post by prett »

V našom mužstve vládne veľká nespokojnosť. V dvoch zápasoch lepší výkon a žiadna výhra.
MŠK Žilina 1908
PaToM

Post by PaToM »

prett wrote:V našom mužstve vládne veľká nespokojnosť. V dvoch zápasoch lepší výkon a žiadna výhra.
Hmm, tak to je nepríjemné. :? Dúfam, že sa znovu prikloní trochu šťastíčka aj na tvoju stranu. :wink:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
PaToM

Post by PaToM »

Tabuľka formy (po 1. kole)

Image

Novinka! (Preto to tak dlho tvralo. :mrgreen:)
Odteraz bude forma tímov vyhodnocovaná ináč a ja dúfam, že bude mať aj vyššiu výpovednú hodnotu, pretože bude zohľadňovať pozíciu tímu súpera daného tímu v tabuľke. A to tak, že sa body získané v každom z posledných piatich zápasov budú násobiť koeficientom umiestnenia v tabuľke, pričom za remízu alebo výhru s 12. tímom tabuľky sa počet bodov bude násobiť číslom 1 a s 1. tímom tabuľky číslom 3. Teda čím je vyššie súper, tým vyšším násobkom z intervalu <1, 3> sa počet bodov násobí. Nakoniec sa body z tých piatich zápasov sčítajú.
Prvým kritériom pri zoraďovaní tímov v tejto tabuľke budú koeficientové body (kB), body za zápasy (B) budú druhým kritériom, tretím kritériom lepší výsledok z posledného zápasu (posledných dvoch, troch atď.) a prípadným ďalším poradie tímov v takpovediac normálnej tabuľke.
Tentoraz bude v tabuľke znázornená aj zmena poradia tímov ako ju poznáte z tej druhej tabuľky. :)
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
PaToM

Post by PaToM »

Strelci po 1. kole CL

1. Laurentiu Iordachescu (FC Hostage), Hicham Jhira (FC Jazero), Ronald Burian (fc tatran presov), Lionel Cherreau (Pink Devils), Temwaiana Iairo (Universitas) - 2 góly

6. Arne Barta, Tim Danbusky (obaja FC DAC), Custódio Teixeira dos Santos, Remko Garritsen (obaja FC Hostage), Porphyry of Ireland, Stanislaw Briza (obaja FC Jancefalogram), Ludwin Van Loo (FC Jazero), Lukasz Jogurt, Ramon Filo (obaja fc tatran presov), Josef Lindr, Pavel Rolko (obaja FC ZARNOV), Radim Trefny (IDM UNITED), Jarkko Kinnaslampi, Mark Stones (obaja MŠK Žilina 1908), Mohammed Ahmed, Rafael Silvado Nascimento (obaja okocha) a Zdeněk Vávra (Pink Devils) - 1 gól

(spolu 22 strelcov [27 gólov])
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
dann11
Team President

Post by dann11 »

8) pato suprova tabulka asi mas vela casu co 8)
PaToM

Post by PaToM »

Corgoň Liga - 10. ročník:

Výsledky:

2. kolo - 4.6.2011 (18:00)

IDM UNITED 0:0 Universitas
výkony: 134 - 135

FC ZARNOV 0:0 fc tatran presov
výkony: 134 - 135

MŠK Žilina 1908 3:4 okocha
výkony: 126 - 125

FC Jazero 1:0 FC Jancefalogram
výkony: 142 - 139

Pink Devils 2:1 FC Vinaren (o 14:00)
výkony: 137 - 126
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
PaToM

Post by PaToM »

dann11 wrote: 8) pato suprova tabulka asi mas vela casu co 8)
Práve že ani nie, ale teraz mám chvíľku čas, tak sa to snažím rýchlo dorobiť. Ale vďaka. :wink:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

PaToM wrote:Tabuľka formy (po 1. kole)

Image
Tak toto PaToM je brutal :wink: Tato tabulka ma strasne vysoku uroven. Som uchvateny ze aku uzastnu vec si urobil. Dakujem pekne aj za ostatnych :) Mas obrovsku pochavlu odo mna :) A akurat ked uz v tejto lige som aj ja ma to tesi este viac
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Re: Corgoň Liga (IX.Ročník)

Post by MilanSLOVAKIA »

MilanSLOVAKIA wrote:
PaToM wrote:Tabuľka formy

Tak som si pre vás nachystal takúto novú habaďúru... :)

Je to tabuľka, kde bude postupne 5 posledných ligových zápasov, podľa ktorých zistíte, ktorý tím má momentálne akú formu. :wink:
Zelený štvorček znamená výhru, žltý (zatiaľ tam nie je) remízu a červený prehru.
A berte to ako neskorší vianočný darček (alebo veľmi skorý). :mrgreen:
habaduru :lol: :lol: :lol: Tak toto je pekny napad ..... uz len kvoli tomu chcem ist do 1. ligy :D :D :D
Tu som si spomenul ako si sem dal 1 - krat tabulku formy. A uz som aj v tejto lige :) A este ked si k tomu pridal teraz este aj vylepsenu tabulku som uplne nadseny :P
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
PaToM

Post by PaToM »

MilanSLOVAKIA wrote:Tak toto PaToM je brutal :wink: Tato tabulka ma strasne vysoku uroven. Som uchvateny ze aku uzastnu vec si urobil. Dakujem pekne aj za ostatnych :) Mas obrovsku pochavlu odo mna :) A akurat ked uz v tejto lige som aj ja ma to tesi este viac
A určite ťa aj teší, že som na 1. mieste. :mrgreen:
Ale inak veľká vďaka za pochvalu. :wink: Dobre sa to číta. :mrgreen:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Post Reply

Return to “SK - Národní ligy + Evropa”