Postup se zdá být blízko

Moderator: Czech Moderators
To se dalo čekat.DBS wrote:DooM Boys 0 - 1 DBS on tour
(výkony 127:140)
Tato výhra zajistila týmu DBS on tour postup do vyřazovací části. Jedinou branku zápasu dal David Mateo Azcona (7. v turnaji).
Jdu se podívat jestli nekecáš.Smurf wrote:Další výhra, super
Postup se zdá být blízko
Preco by si nemal vsak vyhras najblizsie dva zapasi a postup je tvoj. Od obidvoch timou mas lepsi kader tak nevidim dovod preco by si nemal postupitmrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1 - 1 Jantar FC
Tak nevím nevím bude to stačit na postup nebo ne. Zatím to vypadá že ne.
Jeden bych měl vyhrát a jak píšeš asi oba bych měl vyhrát. Uvidíme.MilanSLOVAKIA wrote:Preco by si nemal vsak vyhras najblizsie dva zapasi a postup je tvoj. Od obidvoch timou mas lepsi kader tak nevidim dovod preco by si nemal postupitmrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1 - 1 Jantar FC
Och je ta ale krasny pohlad na tu tabulku som hrdi na nehomrakoplas44 wrote:Jeden bych měl vyhrát a jak píšeš asi oba bych měl vyhrát. Uvidíme.MilanSLOVAKIA wrote:Preco by si nemal vsak vyhras najblizsie dva zapasi a postup je tvoj. Od obidvoch timou mas lepsi kader tak nevidim dovod preco by si nemal postupitmrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1 - 1 Jantar FC
Už tam máš tabulku střelců a na čele svého šutera.
Výborně! Na Crueface je prostě spoleh a i ze SP srazu jsem s jeho pomocí zápas zvládlbajonos wrote:tak to ja doufam, ze selzetosa_CZ wrote:...
Poněvadž ani ve třetím kole nebudu přítomen u týmu (v sobotu večer budu myslím řádně rozveselen ve vinném sklípku spolu s dalšími účastníky SP srazu), věřím, že zastupující šéf Crueface bude na bajonosově davelském hřišti pokračovat v nastoleném trendu a v boji o průběžné první místo skupiny neselže
Jak je na srazu? Zdravím.tosa_CZ wrote:Výborně! Na Crueface je prostě spoleh a i ze SP srazu jsem s jeho pomocí zápas zvládlbajonos wrote:tak to ja doufam, ze selzetosa_CZ wrote:...
Poněvadž ani ve třetím kole nebudu přítomen u týmu (v sobotu večer budu myslím řádně rozveselen ve vinném sklípku spolu s dalšími účastníky SP srazu), věřím, že zastupující šéf Crueface bude na bajonosově davelském hřišti pokračovat v nastoleném trendu a v boji o průběžné první místo skupiny neselže![]()
FC Davle 2:3 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
(123:133)
Za stavu 2:3 již domácí ztratili nervíky a zbytečně agresivním poblázněným pojetím, z něhož vyplynuly dvě vykartování, nám usnadnili závěr zápasu a my si tak užíváme po třetím kole třetí výhru
Hoj! No právě jsem otevřel oči... Na srazu zcela fajn, i když zcela náročnémrakoplas44 wrote:Jak je na srazu? Zdravím.
Taky jsem tam chtěl jet, ale nějak mi to nevyšlo(v pátek jsem měl odjet do Španělska na 3 týdny, ale nedostal jsem tam dlouhou dovolenou, tak jsem zůstal nakonec doma), takže někdy příště.tosa_CZ wrote:Hoj! No právě jsem otevřel oči... Na srazu zcela fajn, i když zcela náročnémrakoplas44 wrote:Jak je na srazu? Zdravím.Po pátečněsobotní noci, kdy jsme se zbývající vytrvalci vyfotili už za světla někdy kolem 5. ranní jsem to musel vzít včera ve sklípku více s citem, abych byl za chvíli schopen pojezdit po vinařích, nabrat zboží a vyrazit dom