4.A liga (SL)

Moderator: Czech Moderators

undertaker16
Team Manager

Re: 4.A liga (SL)

Post by undertaker16 »

3. kolo - 18.6.2011 (sobota) o 18:00

Real Martin - MFK Levice 4:1
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=41
Jednoznacny zapas sa hral v Martine , ked domaci bez vascich problemov porazili muzstvo z Levic.Zapas maly cely cas vo svojich nohach a strelili krasne 4 goly a hetrikom sa blisol Ales Hlavaty .
vykon : 115 - 86
divaci : 2016

FOMAT MT - Fc Cavallers Bordeaux 2:1
Domaci favorit zacal velmi slubne , jedna sanca striedala druhu a v 23 minute aj vyhravali , lenze potom prisli plno nevyuzitych sanci a pribudala aj nervozita na ihrisku , hostia z jednej individualnej sance vyrovnali a divaci domacich aj hraci to niesli velmi tazko lebo boli jasne lepsim muzstvom .Na stastie pre domacich o tri minuty po vyrovnavajucom gole prisiel hlupy skaredy fau a bol vyluceny hostujuci hrac . Domaci to vyuzili strelili gol a vyhrali body ostali doma . Zaujimave bolo 5 nevyuzitych jasnych sanci domaceho Luksysa !!.
vykon : 101 - 91
divaci : 2363

fk nuf - BnB Party Team ( 0:3 , neposlana pozvanka )

SFK Prenax Halmes - FC AC TJ CD Hadi Banov 0:0
Bez golovy zapas sa hral na stadione SFK Prenax , ale nebol to taky tradicny bezgolovy zapas . Hralo sa vo velkom tempe , a hraci domacich aj hosti zahadzovali plno sanci , ale brankari sa vyznamenali a toto bol ich zapas . Body sa pekne podelili.
vykon : 101 - 108
divaci : 1635

Miami Fotball - Arsenal_London_1913 3:0
Po vybornom nastupe hosti , po ktorych nevyuzili ani jednu sancu prisiel trest hned po prvej sanci Miami a bolo to 1:0 a po tomto okamihu mali domaci zapas plne vo svojich rukach a hosti k nicomu nepustili , strelili este dva goly a vyhrali rozdielom triedy 3:0.
vykon : 108 - 80
divaci : 1343

Sumar 3kola : Padla jedna cervena karta , a bola aj prva kontumacia muzstva Fk Nuf.Najviac divakov prislo na zapas Fomat Mt 2363.Vyhrali vsetky muzstva s vyssim vykonom okrem FC AC TJ CD HADI BANOV .
Last edited by undertaker16 on Sun Jun 19, 2011 9:54 am, edited 3 times in total.
MilanSLOVAKIA
Member of the Soccer Project Association

Post by MilanSLOVAKIA »

Mám jednu otazku. Manazerovi timu Fc Cavallers Bordeaux bol zablokovany tim. Cez neho sa chcem spytat ci by mohol pokracovat v lige a aj v pohari pod inym timom ktory si vytvoril? Info o time.

MilanSVK
SFK Jablonec
1 v H.2003

Neviem ci o tom ma rozhodnut spravca ligy alebo PaToM. To je uz na vas ;)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

MilanSLOVAKIA wrote:Mám jednu otazku. Manazerovi timu Fc Cavallers Bordeaux bol zablokovany tim. Cez neho sa chcem spytat ci by mohol pokracovat v lige a aj v pohari pod inym timom ktory si vytvoril? Info o time.

MilanSVK
SFK Jablonec
1 v H.2003

No tak uz nic ucet je odblokovany :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
PaToM

Post by PaToM »

MilanSLOVAKIA wrote:
MilanSLOVAKIA wrote:Mám jednu otazku. Manazerovi timu Fc Cavallers Bordeaux bol zablokovany tim. Cez neho sa chcem spytat ci by mohol pokracovat v lige a aj v pohari pod inym timom ktory si vytvoril? Info o time.

MilanSVK
SFK Jablonec
1 v H.2003

Tak fajn. :)
No ale asi by som nebol za to, aby niekto prišiel s iným tímom do súťaže, keď už je rozohraná. Ale napadlo ma, že by sme mohli jeho predchádzajúce zápasy skontumovať. No, ale už to nebude treba. :)
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
undertaker16
Team Manager

Post by undertaker16 »

PaToM wrote:
MilanSLOVAKIA wrote:

MilanSVK
SFK Jablonec
1 v H.2003

Tak fajn. :)
No ale asi by som nebol za to, aby niekto prišiel s iným tímom do súťaže, keď už je rozohraná. Ale napadlo ma, že by sme mohli jeho predchádzajúce zápasy skontumovať. No, ale už to nebude treba. :)

no Mohol by pokracovat inym muzstvom , myslim si ze to neuskodi nikomu a hlavne lige nie. Ale pod jednou podmienkou ze mi da meno svojho noveho muzstva najneskor do zajtra rana do 10:00.
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

undertaker16 wrote:
MilanSLOVAKIA wrote:

MilanSVK
SFK Jablonec
1 v H.2003

no Mohol by pokracovat inym muzstvom , myslim si ze to neuskodi nikomu a hlavne lige nie. Ale pod jednou podmienkou ze mi da meno svojho noveho muzstva najneskor do zajtra rana do 10:00.
Asi si si nevsimol poriadne tuto vetu ;) Takze pokracuje s timom ktorim tu bol doteraz.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
undertaker16
Team Manager

Post by undertaker16 »

TABULKA PO 3 KOLE :
Attachments
3KOLO.JPG
3KOLO.JPG (61.53 KiB) Viewed 3971 times
undertaker16
Team Manager

Post by undertaker16 »

STRELCI PO 3 KOLE:
Attachments
3 KOLO STRELCI 4A LIGA.JPG
3 KOLO STRELCI 4A LIGA.JPG (127.67 KiB) Viewed 3971 times
undertaker16
Team Manager

Post by undertaker16 »

4. kolo - 22.6.2011 (streda) o 18:00

MFK Levice - Arsenal_London_1913 1:0
Velmi vyrovnany zapas sa hral v Leviciach , vykonovo rovnake muzstva zahrali krasny futbal so stastnejsim koncom pre domacich ,jediny gol na zaciatku zapasu rozhodol o vitazstve.
Vykon : 107 - 106
divaci : 2805

FC AC TJ CD Hadi Banov - Miami Fotball 1:0
v suboji o celo tabulky nastupili proti sebe Hadi banov a hostujuce miami.Futbal to boo velmi zaujimavy a vyrovnany.Sance boli na kazdej strane - prvy polcas ale skoncil 0:0.v druhom polcase domaci hnanymi svojimi fanusikmi strelili gol a uz do konca neinkasovali .3 body ostavaju doma.
vykon : 106 - 103
divaci : 1280

BnB Party Team - SFK Prenax Halmes 3:2
Velmi zaujimavy zapas plno golov a zvratov sa hral ihrisku Party Team .V zapase padlo 5 golov , ale domaci ani raz neprehravali , len ked dali gol hostia nevahali dlho s odpovedou.Pri prvych dvoch golov hostia stale kontrovali len pri trtom gole sa zastavili a nedokazali doviest zapas do remizoveho stavu . 3 body ostavaju opat doma.
vykon : 104 - 97
divaci : 1617

Fc Cavallers Bordeaux - fk nuf (3:0 neprijata pozvanka )

Real Martin - FOMAT MT 2:2
No tomuto zapasu co sa tyka dramatickosti a zaujimavych situacii neda nic vycitat.Hostia ktory v prvom polcase na ihrisku lietali a lider tabulky sa nevedel spamtovat.Kym sa spametal prehravali 0:2 A mohlo byt aj ovela horsie len kanonier hosti nema zatial; formu (Luksys).Pri stave 0:2 prisla vymyslena penalta pre domacich ktory bezpecne premebnili a zacitili ze mozu v tomto zapase este ziskat bod a sa im to aj podarilo- 7 minut pred koncom vyrovnali a body sa podelili.
vykon : 98 - 102
divaci : 2138

Sumar 4kola- domaci v kazdom pripade bodovali naplno okrem veduceho tabulky Real Martin , boli odpiskane dve jedenestky a bola udelena druha kontumacia muzstvu Fk Nuf.
Last edited by undertaker16 on Thu Jun 23, 2011 11:17 am, edited 1 time in total.
undertaker16
Team Manager

Post by undertaker16 »

Nemoze nastupit vo 5 kole kvoli cervenej karte :

-
Last edited by undertaker16 on Thu Jun 23, 2011 11:18 am, edited 2 times in total.
undertaker16
Team Manager

Post by undertaker16 »

KONTUMACIE :

- FK NUF - 2

Pametajte po styroch kontumaciach nasleduje vylucenie so sutaze .Kontumaciu mozete dostat za neposlanu , nepijatu pozvanku , alebo v treste hrajuceho hraca v zapase.
Last edited by undertaker16 on Thu Jun 23, 2011 11:18 am, edited 1 time in total.
undertaker16
Team Manager

Post by undertaker16 »

5. kolo - 25.6.2011 (sobota) o 18:00

FOMAT MT - MFK Levice 1:1
Velmi vyrovnany zapas zahrali proti sebe Fomat a Levice , hralo sa vetsinou v strede ihriska a sance si muzstva vytvarali iba sporadicky.Prvy skorovali hostia ale domaci hned nato aj vyrovnali , body sa spravodlivo v tomto zapase podelili.
vykon : 108 - 107
divaci : 3208

fk nuf - Real Martin 0:3 ( neposlana pozvanka )

SFK Prenax Halmes - Fc Cavallers Bordeaux 2:0
Dalsi vyrovnany zapas sa hral na stadione Prenax , domaci aj hostia mali plno sanci len kanonieri hosti obuli zle kopacky .Domaci mali o polovici menej sanci aj tak streili dva goly a hostia ani jeden . Po nie najlepsom vykone domacich body im ostavaju doma.
vykon : 108 - 95
divaci : 1047

Miami Fotball - BnB Party Team 3:0 ( neprijata pozvanka )

Arsenal_London_1913 - FC AC TJ CD Hadi Banov 0:3
Domaci ktory setria hracov na pohar , nastupili s B - timom , a zas oprehrali rozdielom triedy.V zapase vela zaujimaveho nebolo , hostia ovladali dianie na ihrisku.Dali tri goly a odnasaju domov lahko vybojovane body.
vykon : 74 - 93
divaci : 2720

Sumar 5kola : uz sa nam to zacina velmi kazit s piatich zapasov 2 kontumacie :(, snad sa to zlepsi.Zaujali divaci muzstva FomatMt prislo ich na zapas 3208 pekne cislo.A padla jedna cervena karta .
Last edited by undertaker16 on Mon Jun 27, 2011 10:12 am, edited 3 times in total.
undertaker16
Team Manager

Post by undertaker16 »

TABULKA PO 4 KOLE :
Attachments
4kolo 4a ligy.JPG
4kolo 4a ligy.JPG (58.06 KiB) Viewed 3948 times
undertaker16
Team Manager

Post by undertaker16 »