nevite nekdo co se stalo s battle-strategy? vlozim udaje o hraci>vypocet>a nic!!
je tu jeste nekde programek,jak zjistit skrytou hrace ,ktereho chci koupit?
dekuji
roofer wrote:nevite nekdo co se stalo s battle-strategy? vlozim udaje o hraci>vypocet>a nic!!
dekuji
no cez SPMT sa to da zistit. len zadas vlastnosti hraca a ti to vyhodi. ale musis ich vypisovat po jednom.
roofer wrote:nevite nekdo co se stalo s battle-strategy? vlozim udaje o hraci>vypocet>a nic!!
dekuji
Tu: http://www.soccerproject.co.cz/soccerpr ... stnost.htm
alebo na kalkulačke - celkové hodnotenie vynásobíš 15, odpočítaš 11 hráčových vlastností (morálka, skúsenosti a od energie až po spodok, pričom ale hlavné odpočítaš dvakrát) a výsledok vydelíš dvoma.
dekuji
Co pouzivas za prohlizec? Me to treba v mozille nejede. IE 9 musis zapnout Compatibility view a pojede ti to, bez toho mi to nefrci
dekuji
Co pouzivas za prohlizec? Me to treba v mozille nejede. IE 9 musis zapnout Compatibility view a pojede ti to, bez toho mi to nefrci
thanks to PaToM
no ja mam IE9,jak a kde zapnu comapatibility view?
dekuji
thanks to PaToM
no ja mam IE9,jak a kde zapnu comapatibility view?
geo75 wrote:když je ten tým smazaný, může se nový jmenovat stejně? zatím mě to nepouští přes uživatelské jméno dál.
Tvoj tím ešte zmazaný nie je. Až na konci sezóny. Tá končí 29.7, ale tímy sa mažú tuším až po rozlosovaní poháru, čo je zo soboty na nedeľu (1. a 2. deň novej sezóny), takže zaregistrovať sa s rovnakým názvom budeš môcť asi až 31.7 (nedeľa), ale kľudne to skús už aj v sobotu, hoci to bude asi neúspešné. V každom prípade, dovtedy skúšať nemusíš.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)